• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

piton

zilinsku univerzitu??? ta ty si skade?
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

luky

Quote from: piton on  26.11.2010, 00:18:41
Ta šaľeny košičan.
Bol to predný prepis vtipu.
A nechcel som uraziť niektorých ľudí  ;D ;D (našli sa aj taký čo na verziu s TUKE reagovali poráždene)

Mike

Riaditel skoly pride do triedy, a co nevidi? Polovica ziakov sa smeje a polovica place.
- Deti, preco sa smejete?
- Nas ucitel vypadol z okna.
- A vy preco placete?
- My sme to nevideli.

;D ;D ;D

mishelka

Quote from: Mike on  24.11.2010, 03:11:23
Na Sicíilii sa koná zraz mafiánov. Taliani zisťujú, či sú Rusi poriadni mafiáni:
Taliani: - Zlaté retiazky máte?
Rusi: - Nemáme.
Taliani: - A dvojposchodové vily máte?
Rusi: - Ani to nemáme.
Taliani: - A mercedesy máte?
Rusi: - Fúúú ani to nemáme.
Taliani ich za to strašne vysmejú. Po zraze príde ruský bos nasratý domov, zvolá si všetkých a začne rozdávať rozkazy: - Všetky tretie a štvrté poschodia z víl zbúrať, helikoptéry popredať, mercedesy nakúpiť a zlaté retiazky dať psom z hláv dole, budeme ich nosiť my!!!
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

luky

Stará klasika dlho som ho už nepočul až do nedávna:

Bol som riaditeľom jedného veľkého koncernového podniku. Kávu mi varila
mlada sekretárka, do prace som jazdil Tatrou 613. Raz za mnou prišli, aby som zaplatil 5 000,-SK na pohreb člena UV KSČ. Povedal som, že za 5 000,- Sk pochovám cely UV aj sam. Od tej doby som pracoval ako riaditeľ malého podniku. Kávu mi
varila stara sekretárka, do prace som jazdil Tatrou 603. Raz mi vytkli, že som nebol na poslednej schôdzi KSČ. Povedal som, že keby som vedel, že je naozaj posledná, prišiel
by som aj s transparentom. Od tej doby som robil majstra. Do prace som jazdil vlastným autom, kávu som si varil sam. Na stene som mal obraz Husaka a Lollobrigidy. Povedali mi, aby som tu kurvu dal dolu. Zložil som obraz Husaka a od tej doby som pracoval na ulici ako kopač. Do prace som jazdil na bicykli a kávu si nosil v termoske. Keď som kopal, prišli za mnou, aby som si odložil bicykel, lebo pôjde okolo sovietska delegácia. Povedal som, že bicykel mam zamknutý a poistený. A od tej doby som nezamestnaný.

domino3d

Quote from: luky on  26.11.2010, 01:49:02
Quote from: piton on  26.11.2010, 00:18:41
Ta šaľeny košičan.
Bol to predný prepis vtipu.
A nechcel som uraziť niektorých ľudí  ;D ;D (našli sa aj taký čo na verziu s TUKE reagovali poráždene)
košický by do piatku nevytriezvel :D:D :beer1:
vivat academicus

Mike

Politik reční na mítingu a sľubuje všetko, čo mu napadne - štvornásobné platy, zníženie nezamestnanosti na nulu, atď. Keď skončí prejav, nastanú rôzne reakcie - niektorí pískajú, iní hádžu rajčiny a skazené vajcia, iba Jožo tlieska ako divý.
- Ty Jožo, čo tak nadšene tľapkáš? Však si hovoril, že ho neznášaš, -pýta sa ho Fero.
- Ale kdeže, ja tlieskam od radosti, že už konečne prestal tárať hlúposti.

:baaa:

v_oid

luky

V lietadle letí Fico a Počiatek.
Fico: vyhodím 10  1 € mincí nech má dnes aspoň 10 ľudí  radosť.
Počiatek: Aj ja vyhodím.

V tom sa otočí pilot a povie keď vy dvaja ešte niečo vyhodíte tak potom vás ja vyhodím nech majú všetci radosť. ;D

Mike

Za hlbokej totality na námestí SNP opustil mierne unavený hosť najbližšiu reštauráciu okolo 4 hodiny nad ránom. Náhle začal vykrikovať:
- Kde je ten Sovietsky zväz, kde je ten Sovietsky zväz?
Príslušník VB k nemu pristúpil a spýtal sa ho, o čo mu ide. Hosť reštaurácie iba stále opakoval:
- Kde je ten Sovietsky zväz, kde je ...
Keď sa ho príslušník VB dôraznejšie opýtal, že načo mu je ZSSR, ten mu odpovedal:
- Aby som sa mohol o niečo pevné poriadne oprieť!

:metal:

luky

Quote from: Mike on  30.11.2010, 17:18:39
Za hlbokej totality na námestí SNP opustil mierne unavený hosť najbližšiu reštauráciu okolo 4 hodiny nad ránom. Náhle začal vykrikovať:
- Kde je ten Sovietsky zväz, kde je ten Sovietsky zväz?
Príslušník VB k nemu pristúpil a spýtal sa ho, o čo mu ide. Hosť reštaurácie iba stále opakoval:
- Kde je ten Sovietsky zväz, kde je ...
Keď sa ho príslušník VB dôraznejšie opýtal, že načo mu je ZSSR, ten mu odpovedal:
- Aby som sa mohol o niečo pevné poriadne oprieť!

:metal:
;D ;D

Mike

Traja podnikatelia Slovák, Poliak a Ukrajinec boli vyzvaní, aby predložili návrhy na opravu plotu okolo budovy ministerstva. Prišli teda za ministerským úradníkom, aby plot preskúmali a predložili návrhy.
Poliak vzal pásmo, zmeral dĺžku plotu, všetko si načrtol na papier a niečo prepočítal.
- Spravíme to za 350.000 Sk = 200.000 materiál, 100.000 pre robotníkov a 50.000 je marža firmy.
Ukrajinec vzal palicu, niečo pomeral, niečo pokreslil, niečo prepočítal.
- My to spravíme za 250.000 Sk = 150.000 materiál, 50.000 pre robotníkov a 50.000 je marža firmy.
Slovák sa neobťažoval žiadnym meranim, nákresmi a výpočtami. Pristúpil k úradníkovi a pošepol mu:
- 2.250.000Sk.
Ministerský úradník zalapal po dychu:
- Ako ste došiel k tak vysokej sume?
- Jednoducho - pošepol Slovák úradníkovi - milión tebe, milión mne a za 250.000 si najmem tuto Ukrajinca nech to spraví.

8)

Mike

padre

Haló
Dede,tu cudzinecká polícia!!! Dokedy máš platné víza??? Sa pozri do
toho bukekela pasu, bo otravuješ už od júna.... Zaraz sme tam aj s kulu
putami a posadíme Ťa do sapha lietadla naspať do Afriky! :D :D

domino3d

vivat academicus

padre

excellent

F5 can be so refreshing :thumbs-up:

sri

MS DOS mala byt prehadzovacka na bicykli :D

tino8

a pri linuxe manualna na wrc-cku (vykonna, ale kto nevie ovladat tomu ajtak nepomoze)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Mike

niekde som videl obrazok kde bolo porovnanie aplikacii studenta a gigantov (google,...).

-Google ze tam mal len poclicko a tlacitko SEARCH,
-Apple mal len tlacitko a click
a bolo to porovnavane s aplikaciou co asi dajaky student robi ze :
YOUR APPLICATION a tam bolo kopec moznosti (chceckbox, radiobutton, zoradit podla mena, ...atd)

neviete mi poradit kde ten obrazok najdem ?

dik

v_oid

Peter Smolarik

Nájdite 5 rozdielov medzi Sovietskou úniou a Európskym zväzom.
TUKE FEI PM, prvak v r. 2010