• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

psicho

lol vsak to dvaja typci z moldavy
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

dungeo

Quote from: t0Mi on  07.09.2010, 20:24:09
Photoshop FAIL! ;D

to nie je FAIL, to je ta znama svedska modelka, co ma tri ruky, to neznas? :P
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

cenki

Teacher: "Can you tell the name of 3 great Kings who have brought happiness and peace into people's lives?"
Student: "Smo-king, Drin-king and Fuc-king"

excellent

F5 can be so refreshing :thumbs-up:

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

markus

Nemali by uznat? :D kopol ? kopol :D skoncila v brane? skoncila v brane :D to uz je druha vec akym sposobom :D

Agamemnon

jasne, že to uznali :) to je normálne platný gól... ak by to bolo v zápase, tak môžeš normálne aj dorážať vyrazenú penaltu... ak to bolo v rozstrele, tak aj tak to platí, lebo už sa jej druhý krát nedotkol a lopta sama došla do brány... :)
All code is crap.

42

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

:trestac:

t0Mi

fucked, tickles, painted (drew), moons, kissed, hugs, brush, drink, sings to, talks to, plays with, feeds, smokes, eats, break, farted, break, photographs,
drunk <- !?!?!?

dungeo

Quote from: t0Mi on  13.09.2010, 03:40:16
fucked, tickles, painted (drew), moons, kissed, hugs, brush, drink, sings to, talks to, plays with, feeds, smokes, eats, break, farted, break, photographs,
drunk <- !?!?!?
play footbal with, goes to cinema with (watches tv with), dances with, dates with, hates
celkom haluz je to :)
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

Joshua

a samozrejme klasika v podobe remiho gaillarda 8)
BEST OF ELEVATOR (REMI GAILLARD)
CHICKEN FUNERAL (REMI GAILLARD)
THE SNAIL (REMI GAILLARD)
ROCKY (REMI GAILLARD)
KANGAROO (REMI GAILLARD)
(kto by predsalen nepoznal, odporucam pozriet http://www.youtube.com/user/nqtv , vsetky jeho videa su bozie  :ropebanana: )
a nakoniec jeden vtip, ktory ma v poslednej dobe pobavil najviac  :emot-LMAO:
Dnes ráno som bol v obchode. Bol som tam päť minút. Keď som vyšiel von, stála tam policajtka a práve vypisovala blokovú pokutu. Tak som k nej podišiel a vravím: "Ale no tak, zlatko, to takému fešákovi ako som ja, nemôžeš dopriať ani malú prestávku?" Ignorovala ma a tak som jej vynadal do jebnutých fízlov. Pozrela sa na mňa a začala vypisovať ďalšiu pokutu za ojazdené pneumatiky. Tak som ju nazval tupou štetkou. A ona začala vypisovať tretí blok. Tak to išlo ďalších dvadsať minút, nadával som jej do kuriev a tak.. Čím viac som jej nadával, tým viac pokút napísala... Mne to bolo ale jedno... Ja som bol peši.  
Byť debilom je ťažké, konkurencia je vysoká...

esperian

Jde zajíc k hadovi a říká: "Hade promiň, že sem se ti smál, že nemáš nohy."

Had: "Jóó, to je v pohodě."

Zajíc: "Fakt jo?"
...
Had: "JO"

Zajíc: "Tak ruku na to."

palechandro

Quote from: esperian on  14.09.2010, 03:10:00
Pes, který běží a spí

jj je to smiesne jak hovado :D ale nic nezvycajne. moj pes to tiez uz par krat spravil. proste sa mu nieco snivalo.

domino3d

vivat academicus

kOsTi

dost oooold akoze ale nevadi, prv sa mi neukazalo to video len nazov "Pes, který běží a spí" to mi pripomenulo toto: Rusty the Narcoleptic dog ...ale to nie je vtip, to je smutne :(

:trestac:

excellent

Quote from: kOsTi on  14.09.2010, 15:45:04
dost oooold akoze ale nevadi...
Možno sa dočkáme aj Evolution of dance  alebo podobnej klasiky  :D

F5 can be so refreshing :thumbs-up:

domino3d

omg jaky dym ide z ventilaaaatora,... to mi pripomina rychlo podalj mi fotak, zatoppilo nam server, neze by zachranova disky :D

vivat academicus

DeViLvs

ked sme uz pri tych zvieratach, treba pozriet cele :)
English Bulldog watching TV (Family Guy) sitting on a couch

No a moja oblubena stara klasika, ktoru uz asi kazdy videl:
smoking monkey - very funny

psicho

whahahaha ten buldog je kraaaal !
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

t0Mi

http://www.regiontv.sk/archiv/2009-12-31/ 1:30 zacina zvucka :D omgggggggggggggg :D
"išče aj pes koštoval, aj tak še nežjedlo"