• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

LNC

tak, presne tak to reaguju bezni pouzivatelia... a ne geekovia, resp. viac inteligentni ludia ;)
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

kOsTi

no uz prva veta je krasna :D
:trestac:

JCube

more toto ubuntu co teraz parim je perfektna gamesa teda... :D a dokonca som si ani data nezmazal!
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

petrushka

dufam ze to tu este nebolo: http://www.youtube.com/watch?v=nFKnM_8ZfVI&NR=1 - Ratafak Plachta is back!!! Tento posledny diel je asi najlepsi ale komu sa paci tak nech si pozrie vsetky. Zn.: Ocenia len pravi fajnsmekri  :j_grin:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

pUf

Quote from: kOsTi on  09.06.2008, 05:20:54
no uz prva veta je krasna :D

ani meno nema zle :D

k ratafakovi: dobre ich poslal nakonci :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

trek

trek

radix

pohoda :D ved sme len ludia :)

radix

Syn pračloveka donesie vysvedčenie zo školy. Otec ho číta a hovorí:
- To, že máš 3 z lovu je pochopiteľné, veď si ešte malý. Ale, že si prepadol z dejepisu, ktorý má len dve strany, to je hanba

nighthunter

si daj letny avatar radix, dajaku sharapovu abo co
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

supersayan

Quote from: trek on  09.06.2008, 21:47:12
pripomenme si stare zlate casy z ELE1 a ELE2  ;D

http://www.subory.sk/download/103273/rezistor.mp3
inak autorom je moj spoluziak, strasne srandovny clovek to je, pri nom sa neda nesmiat  :emot-LMAO:
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

DeNaTuReMaN

Ked uz sme pri tom fliperovi heh tak on ma aj videoklip na tu pesnicku :) http://www.youtube.com/watch?v=TaImzNxDvdc
V nedelu na obed budu krky

kamelot

lool som nevedel ze sa takto snazi prerazit ze uz ma aj klip :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

radix

petrushka

DeeL

Quote from: DeNaTuReMaN on  10.06.2008, 05:15:14
Ked uz sme pri tom fliperovi heh tak on ma aj videoklip na tu pesnicku :) http://www.youtube.com/watch?v=TaImzNxDvdc
Quote from: kamelot on  10.06.2008, 05:31:24
lool som nevedel ze sa takto snazi prerazit ze uz ma aj klip :D
heh... samko... heh  :puf: :puf: :puf: tha sak toho zvlastneho cloveka poznam teda... chodil na nase gymnazium... radsej sa nevyjadrujem  :ahaha:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing.Veduci

tazke ftipy :D :D ... trosku miestami vulgarne, ale...

Ide agresívne priasiatko po lese a hundre si:
Do pi*e aj s takým skurveným vyjebaným chvostom drbnutým. Prečo ho musím mať zatočený ako vývrtku?
No ktorý kok*t má ešte takýto jebnutý chvost?
Ide ďalej, nadáva a stretne ho vlk a hovorí:
Ahoj prasiatko, čo sa ti stalo? Prečo si take nahnevané?
A prasiatko mu hovorí: Ty kok*t šedý prašivý, vyjebanec skurvený, pal do pi*e!!!!!
Po chvíli stretne líšku: Ahoj prasiatko, čo si také nahnevané?
A prasiatko jej hovorí: Čo sa staráš, ty kurva hrdzavá? Staraj sa o svoje veci!!!
Lesná víla to všetko vidí a tak sa rozhodne, že prasiatku pomôže. A tak sa mu prihovorí:
Prasiatko, vidím, že si nahnevané, stále iba nadávaš, tak ti spravím radosť a splním ti dve želania.
Prasiatko chvíľu váha a potom povie: Chcem mať jamu plnú hovien. Vila mávne rukou a tu zrazu jama plná hovien.
A tvoje druhé želanie? A teraz si to všetko zožer, ty pi*a priesvitná!!

Zidovskychlapec so zltou hviezdou ide po gette.
Dostojnik SS ho zastavi a pyta sa ho:
- Hej! Ty si zid?
Nato chlapcek:
- No Nie, ty kok*t, ja som serif...

Krtkovi sa zlomí lopatka a tak si povie: "Pôjdem za ježkom, on mi lopatku určite požičia" Je v polovici cesty a rozmýšľa "Čo keď mi ten ježko tú lopatku nepožičia? On je trošku lakomý. Ale keď už som tu, idem ďalej." Je v trištvrtine cesty a povie si: "Do riti! Čo keď mi ten jež tú lopatu predsa len nepožičia?! Nevadí, keď už som tu, tak idem ďalej." Už je skoro pri ježkovom dome a povie: "Kurva! Ten kok*t mi tú skurvenú lopatu určite nepožičia!" Príde k ježkovmu domu, chytí kameň, hodí mu ho do okna a hovorí: "POJEB SI TÚ LOPATU!!!"

autor: Fórum Septimy GMRŠ NMnV ... ta dnesna mladez...  :emot-shakehead: :emot-shakehead: :emot-shakehead:

ale ja som hladal daco ine, ne toto ... neviem to najst ... taky dvaja jezkovia na obrazku, jeden na druheho vyplazuje jazyk a hovori, ze "AHA!" a ten druhy taky vrazedny pohlad na nho a ze "TI JE*E?" ... nevie niekto kde to najdem???
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

petrushka

Moj oblubeny vtip posledneho tyzdna:

Muz kupi kondomy s roznymi prichutami a povie zene, ze sa zahraju tak, ze zhasnu svetlo, on si stale jeden nasadi a ona bude hadat prichut.
Zhasne svetlo a zena hovori:
- Niva!
- Nie, pockaj, este som si nenasadil...

Raleon

Dvaja dedka rozpravaju v parku, ked jedna mlada, sexi zena prejde okolo...
- Hmm.. keby som mohol byt zase dvadsatrocny! - hovori prve dedko..
- Si sa zblaznil? Kvoly 20 minutam pozitku odpracovat zas 40 rokov?

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

stricky

Agamemnon

Quote from: trek on  09.06.2008, 21:47:12
pripomenme si stare zlate casy z ELE1 a ELE2  ;D

http://www.subory.sk/download/103273/rezistor.mp3

toto mi pripomenulo známy hit "Kým si v sieti" :)
All code is crap.

42

Ing.Veduci

Quote from: Veduci on  10.06.2008, 17:53:03
ale ja som hladal daco ine, ne toto ... neviem to najst ... taky dvaja jezkovia na obrazku, jeden na druheho vyplazuje jazyk a hovori, ze "AHA!" a ten druhy taky vrazedny pohlad na nho a ze "TI JE*E?" ... nevie niekto kde to najdem???

mam to:

myslim ze thx to mUf
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.