• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

t0Mi

domino3d

fuuu magnet  :ohmigod:

ffffuuuu
vivat academicus

Dragoon17

Pýta sa malý cigán svojho otca:
> Syn: Tato čo je to demokracia ???
> Otec: Demokracia je to keď gadžovia robia a my dostávame peniaze len tak.
> Syn: Aha. A to im nevadí ???
> Otec: Vadí, ale to už je rasizmus

vojto

Keby sa aj dalo nieco precitat, bolo by to velmi cool br

Dragoon17

do prdele som si nevsimol    bu lepsie??? bv

Pusta

ja viem ze ostatni sa uz nechcu opakovat..tak to poviem za nich :D OLD ! ale fajn  :thumbs-up:

tino8

ja som to este nikde nevidel... super to je :)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Dragoon17

Mike

- Slečna, máte padáka - hovorí šéf sekretárke.
- Ale prečo, pán riaditeľ?
- Pretože nič nerobíte, iba tu spíte.
- Ale veď všetci spia.
- Áno, ale vy chrápete a všetkých nás budíte.

stricky

FICO3

uhličitan fluoro-jodný

triviálny názov: populičník červený

červené sfarbenie

rozleptáva druhý pilier

silne oxiduje reformy

výpary spôsobujú paranoju

katalyzátor rozpadu opozície

kryštalizuje do hranatého tvaru

slizký na povrchu, vnútri nekonzistentný

v prírode sa vyskytuje spolu so sulfidmi najmä dihydrodeutero sulfidom (H2DS)

disulfidom dusitým (SN2)

v prítomnosti tlačiarenskej farby je prudko výbušný

pôsobí halucinogénne na cca.. 40% dospelej populácie

u zhruba 20% populácie vyvoláva prudké alergické reakcie

u citlivejších jedincov spôsobuje nevoľnosť

technické využitie: ako ochranný prostriedok pri razení tunelov využíva sa v navigačných systémoch v jachtingu na určovanie kurzu (tzv. monacký kompas)

tommy-sv

"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

Havran

1. Kdy už, kurva, konečně přestane pršet? (Noe, 4314 před Kristem)
2. Kurva, nešlapte mi tady v těch kruzích, volové! (Archimedes, 126 před Kristem)
3. Kurva, to je ale vedro! (Johanka z Arku, 1431)
4. Kdy už tam kurva konečně dorazíme? (Krystof Kolumbus, 1492)
5. Kurva, jak si ty flanďáci vlastně myslejí, že mám ten strop namalovat? (Michelangelo, 1566)
6. Co sis to kurva vzala, Julie? (Romeo Montecchio, 1595)
7. A stejně se, kurva, točí! (Galileo Galilei, 1633)
8. Jak je to, kurva, možné, že to nikdo nechápe? (Albert Einstein, 193
9. Pojď, Moniko! Kurva, vždyť se to nikdo nedozví! (Bill Clinton, 1997)
10. Která kurva namazala ty liány vazelínou? (Poslední slova Tarzanova, o přesném datu tohoto výroku se vědci dosud přou)
11. ,,Co je tu zde, kurva, za plíseň?´´ (A.Fleming, 192
12. Zase Pátek.. kurva to to letí...(Robinson Crusoe)
13. ,,KURVA!!'' Co se stalo? ,,Ale nic, jen se mi zvrhlo kafe na klavesnici, nemáš kapesníček? (černobyl 26.dubna roku 1986 v 1 hodinu 23 minut na 4. reaktorovém bloku)
14. "Kurva, chce se mi chcát"... (Tycho Brahe 1601)
15. "Kurva, ty máš ale divný vlasy." (Perseus při boji s Medusou)
16. Chuck Norris: A kurva! Sáblíková jede !!(r.2010)
17."A co kurva mám s tím šutrem dělat?" - Homo habilis (1,7 milionu let př.K.)
18. Kurva to je tma!!! (Esmeralda)
19. Kurva, moje pata! (Achilles)
20. ...auuu!! Kurva jabko posraný....(Isaak Newton)
21. Nazdrar Adolf, mám skvělej film. Lidice. Kurva, Franku nemám teď čas, vypal mi je! (A. Hitler 10. června 1942)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

nemas kompletne datumy :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Mike

Programátor stretne na ulici pekné dievčatá a volá na ne:
- Nazdar kočky! Máte ICQ alebo aspoň e-mail?
- Nemáme. Načo by nám boli?
- To je škoda, mohli sme sa zoznámiť.

;D

Dragoon17

Predseda vlády s ministrom školstva išli na exkurziu po štátnych zariadeniach aby zistili, kde treba investovať do rekonštrukcie.
Prišli do školy - platy malé, jedáleň nevyhovujúca, telocvičňa žiadna, učebníc niet, na energie sa vydávajú milióny, dvere a okná 30 rokov staré. Riaditeľ pýta peniaze.
Predseda vlády: "No viete, je kríza, peňazí niet, nemôžeme dať."
Nasledujúca zastávka je väznica. Nová budova, nová jedáleň, telocvičňa super vybavená, fitness, na celách TV... Riaditeľ pýta peniaze.
Predseda vlády: "No vidím, že ešte treba všeličo doplniť, urobiť park, fontánu, cukráreň... dáme vám 500 miliónov."
Keď vylezú von, minister sa prekvapene prihovorí predsedovi vlády: "Nemôžem pochopiť, škola bola stará a nedali sme nič, a na väznicu sme venovali 500 miliónov...?"
Predseda pozrie na ministra a povie: "Vieš, ja si tak vždy pomyslím, že do školy my už asi nepôjdeme..."

cheMicka

Quote from: Dragoon17 on  09.06.2010, 23:16:38
Predseda vlády s ministrom školstva išli na exkurziu po štátnych zariadeniach aby zistili, kde treba investovať do rekonštrukcie.
Prišli do školy - platy malé, jedáleň nevyhovujúca, telocvičňa žiadna, učebníc niet, na energie sa vydávajú milióny, dvere a okná 30 rokov staré. Riaditeľ pýta peniaze.
Nasledujúca zastávka je väznica. Nová budova, nová jedáleň, telocvičňa super vybavená, fitness, na celách TV... Riaditeľ pýta peniaze.
Predseda vlády: "No vidím, že ešte treba všeličo doplniť, urobiť park, fontánu, cukráreň... dáme vám 500 miliónov."
Keď vylezú von, minister sa prekvapene prihovorí predsedovi vlády: "Nemôžem pochopiť, škola bola stará a nedali sme nič, a na väznicu sme venovali 500 miliónov...?"
Predseda pozrie na ministra a povie: "Vieš, ja si tak vždy pomyslím, že do školy my už asi nepôjdeme..."
:D

mishelka

Quote from: Dragoon17 on  09.06.2010, 23:16:38
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :evica: :evica: :evica: :evica:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ApokalypS

a skolaci ho predsa volit nebudu.. väzni mozu
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

stricky

odporucam pozriet shootyho oficialnu stranku, vyhlasil zbierku na par billboardov a dostal nieco cez 70tis... :D bodaj by vsade boli take

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

brix will be shat

t0Mi

"rozculene rozhadzuje rukami starosta Ján Geňo" ... a semeno lieta všade naokolo :D

t0Mi