• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

cenki

:) Lea a pol hodiny??? Neverím :D

t0Mi

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D :D :D :D :D :D
Banned Mentos Commercial

dEVIANT

Quote from: t0Mi on  18.11.2009, 14:40:15
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D :D :D :D :D :D
Banned Mentos Commercial

skaping :D:D:D:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

wirer

viete, aké je najdlhšie slovenské slovo???

ZNAJNEPREKRYŠTALIZOVÁVATEĽNEJŠIEVAJÚCIMI      :baaa:

najviac ma ale zabilo švédske:
nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranlaggingsmaterialunderhallsuppföljningssystemdiskussionsinaggsförberedelse
co znamena:
Pripravné práce na príspevku k diskusii o údržbe sýstému materiálovej podpory kontrolného zariadenia pre leteckú dopravu na severovýchodnej časti pobrežného pobaltského delostrelectva.

nighthunter

megszentségteleníthetetlenségeskedéseítekért /hu/
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

vojto

skjvbdklsuvhgdhivgsdoiuhvdiosughvsodpiuhvpsodifuhvoidugvsodufvbosidugvosdvhdoiuvghsdoiuvghsdofiuvgdoiuvghdfoiuvgsdfoiuvgdsoiuvgadsoiuvgdsoiuvgadsofiuvgadsoiuvgasdoiuvgasdoiuvgoidg

:)

kOsTi

:trestac:

domino3d

nenapadne vychcana, ale zdrhat vie dobre :D
zlata je :)
vivat academicus

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Smokie

- Homer Simpson -

Smokie

- Homer Simpson -

domino3d

Our jokes aren't like your jokes
cisty odjeb :D
vivat academicus

vojto

Žil takhle zajíček za devíti horami, devíti lesy a devíti řekami a měl to všude kurevsky daleko.

markus

wirer

t0Mi

Pokud někdo přijde stětím o hlavu, jeho mozek je schopen pracovat nejméně dalších patnáct vteřin.
(To je o 15 sekund viac ako ja venujem vacsine prednasok...)

t0Mi

Charlie Sheen, 14.diel, 3.séria Two & a half men: "Láska nie je slepá... Je retardovaná !"

radix

modlidba Slovaka:
Pane Boze,
tento rok si mi vzal mojho oblubeneho spevaka Michaela Jacksona,
oblubeneho herca Patricka Swayzeho,
oblubeneho clena Boyzone Stephena Gatelyho...
Hovoril som Ti uz, ze moj oblubeny politik je Robert Fico??

cheMicka

Medici jdou s primářem do pokoje a pacient si ho honí pod peřinou.Medici:" ??? "Primář:" To je přetlak semene, pacient si ho snaží uvolnit, normální problém"A v druhém pokoji vidí jak chlápkovi sestra kouří.Medici:" ??? "Primář:" Stejný problém, jiná pojišťovna"