• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

t0Mi

Manželia hrajú golf. Pri jednom manželkinom odpale preletí loptička sklom terasy priľahlého domu. Manželia, vedomí si viny, sa vyberú k vile ospravedlniť sa domácim. Na zvonenie a volanie ale nikto neodpovedá, tak nakuknú cez rozbité okno dovnútra. Tam vedľa rozbitej krásnej fľaše vidia stáť urasteného, atraktívneho chlapa s turbanom na hlave.
- Prepáčte, ste majiteľ domu? - pýta sa manžel. Muž na nich chvíľu bez slova pozerá a potom prehovorí:
- Bol som v tejto fľaši uväznený viac ako tisíc rokov, keď zrazu ju nejaká strela rozbila a oslobodila ma...
- Takže ste duch z fľaše??!! - pýta sa nadšený manžel.
- Áno, správne. A splním každému z vás jedno želanie - tretie by som si rád nechal pre seba, ak nevadí.
Muž neváha a hneď si aj želá:
- No bomba! Tak ja si želám plat milión eur čistého ročne!
- Splnené, - hovorí duch. - Ďalšie prianie?
- Nech máme na stole vždy len tie najlepšie jedlá a nápoje!! - želá si rýchlo žena.
- Žiadny problém, - hovorí duch. - A teraz moje želanie: vyše tisíc rokov som bol vo fľaši a ženu som ani len nevidel. Chcel by som priveľa, ak by som zvyšok dňa chcel stráviť s vašou ženou? - pýta sa manžela. Manželia na seba rozpačito pozrú, ale za také splnené priania s niečím takto jednoduchým nemôžu nesúhlasiť. Manžel teda odíde späť na ihrisko a duch sa potom v najlepšom pýta manželky:
- Aký starý je tvoj manžel?
- 42, - ona na to.
- Zaujímavé. Taký starý k*k*t ešte stále verí na duchov z fľaší???

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

cheMicka

Havran

Vnuk sa pyta svojej starej mamy:
Stara mama preco sa ty tak poctivo kazdy vecer modlis k Panu Bohu.
Preto, aby som isla do neba ked zomriem.
Ech stara mama, do riti pojdes, ved ty ani na povalu nevyndes...

Ide mama s 5-rocným syncekom po ulici. Oproti nim ide retardované decko, vo vozíku celé pokryvené.
Chlapcek sa pýta mamicky:
- Mami, aký je to Pokémon?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

Prisla sem teraz 20 minut po zacati prednasky cajocka... Kabelocka vsetko... Hladala volne miesto, sadla si do prveho radu, uplne s kludom, pred premietacku :D :D :D ... a obraz bol vpi*i. Nakoniec jej dal profak stolicku nech si sadne vedla :laugh:

JCube

rusivy element...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Havran

Quote from: t0Mi on  18.02.2009, 21:35:22
Prisla sem teraz 20 minut po zacati prednasky cajocka... Kabelocka vsetko... Hladala volne miesto, sadla si do prveho radu, uplne s kludom, pred premietacku :D :D :D ... a obraz bol vpi*i. Nakoniec jej dal profak stolicku nech si sadne vedla :laugh:

nighthunter

este ucim len 1. tyzden a uz o mne koluju chyry ze "dviham obocie"
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

kOsTi

aspon bolo na platne konecne nieco zaujimave :)
:trestac:

Pusta

Quote from: nighthunter on  18.02.2009, 21:54:14
a kto to o tebe rozsiruje? :D

puq

pusta sa nam priznala ;)

nighthunter

Quote from: Pusta on  18.02.2009, 21:59:30
studenti, mam tam speha

btw s vami ked kecam tiez dviham obocie ?

Havran

Quote from: nighthunter on  18.02.2009, 22:04:46
Quote from: Pusta on  18.02.2009, 21:59:30
studenti, mam tam speha

btw s vami ked kecam tiez dviham obocie ?

ta ja ked dvihnem obocie, tak tym chcem niekomu naznacit ze mi povedal abo sa ma spytal dajaku kokocinu, taze podla mna to je uplne normalne ze na nich dvihas obocie...

Quotea kto to o tebe rozsiruje? :D
studenti
lol, ta upratovacky asi ne :D

Aniy

no jak si to všimla ešte ju posunula radšej XD

radix

Quote from: Aniy on  19.02.2009, 00:57:07
no jak si to všimla ešte ju posunula radšej XD
to bola YWETKAAA :)

puq

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

konzilium v BN 516 sa zhodlo ze ywetka to NEBOLA

puq

radix

Quote from: puq on  19.02.2009, 01:28:19
radix :=>  bu bu bu
co? ved tam neboli tak kkt vedia ;)

t0Mi

No ja neviem, ja nepoznam skoro nikoho, ale tak Radix sedel kusok odo mna, mal dobry vyhlad... :) Ja som ani nevedel ze je napr. Ywetka z nasho rocnika...

radix