• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

JCube

7 som dal aj ja...ale prve tri som sa orientoval ze o co sa jedna... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

podobne.. je to dost narocne na koncentraciu.. ale ked sa podari dobre zakoncentrovat tu chvilku ked ich ukaze tak je to dobre potom :) najhorsie je ked su bars roztahane do sirky.. vtedy nestihnem pozriet vsetky :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

mne to ide nejak divne... tie cisla mi zobrazi asi na 100ms :( ta opica to mala dlhsieeeeeeeeeeee
:trestac:

pUf

neviem video som nekukal :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

hrmill

co som ja nejaka opica ze to budes skusat to nie ako vy  :lol9:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

plexisklo

kde ho chytili? Pripjat?  ;D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

DeNaTuReMaN

Toho zajaca poznam, len mi pripada nejaky zretusovany (resp. zle ofoteny heh ksicht tam ma jak dajaky buldog ), tu je ten zajac realnejsi :) ale aj tak je to hovedo heh
V nedelu na obed budu krky

pUf

nemtom bol na metallice a oni maju gajdistu :D

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

hellz yeah, mam aj jeho podpis, povedal ze metallica v2.0b
brix will be shat

kOsTi

bud je to kameraman .....alebo Jonathan Davis potom :D

Ing. nemtom

ee, davis plakal v backstage-i ze ho nepustia hrat, dali gajdybattle, a tento ho rozdrtil a tak sa dostal na javisko
brix will be shat

kOsTi

som kdesi videl ze predkapely mali byt Mnemic a Machine Head... sak na to by som sa tesil viac jak na tu Metallicu :D

Ing. nemtom

looool, odveci boli :D cele bolo o tom ze prislo par dlhovlasych typkov, jebali do gitary a bubnov a semtam dakto zavrieskal...
brix will be shat

kOsTi

och ty si odveci :) tam idz radsej dalej Tupaca pocuvat a nerypaj do hudby :)

Ing. nemtom

:D mozem ogrcat tupaca, do hudby by sa nemali rypat chlapci z mnemic, z machine head este mozno niekedy nieco bude
brix will be shat

kOsTi

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

http://www.youtube.com/watch?v=KpmGG40GhVo toto inhalovat po duskoch do rana a vsetko bude dobre ;)

+

http://youtube.com/watch?v=5s6Jp1ld2n4

;)

Ing. nemtom

na mnemic, aby sa nepovedalo ze propagujem len metallicu :P http://img380.imageshack.us/my.php?image=p6030011sv6.jpg
brix will be shat

kOsTi

to si kde v riti vlastne stal? :)