• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

pUf

fuuha.. chlapec asi nema strach.. su taki ludia
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

heh toto nema taku atmosferu ako camino, ale to je turbokokot ten typek, jak sa mi spotili ruky kym som to kukal :D
brix will be shat

kOsTi

no vyliezt by som si tam vyliezol, sak sranda... ale toto uz bolo kus moc :)
:trestac:

hrmill

hore by som sa aj ja dostal ale keby som zbadal ako som vysoko tak neviem ako by som zliezol dole  :nervous:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

pUf

Quote from: hrmill on  02.06.2008, 05:41:07
hore by som sa aj ja dostal ale keby som zbadal ako som vysoko tak neviem ako by som zliezol dole  :nervous:

keby si skombinoval ako sa on zavesil s nemtomovymi spotenymi rukami, tak velmi rychlo :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

ja by som tam ani nevyliezol, a aj keby, keby som kukol dole sa bud zoserem alebo zosypem, preto take radsej ani nebudem skusat
brix will be shat

kOsTi

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

stricky

tusim ten typek uz zomrel....

radix

a urcite neuhadnes ako :D

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing. nemtom

zadusil sa pri jedle
brix will be shat

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

keby mu trebalo v polke srat vratil by sa ci by siel rychlejsie?
brix will be shat

radix

ja si myslim ze by sa len zachytil a stiahol gate :D

Johny Bravo

Quote from: stricky on  02.06.2008, 14:17:29
tusim ten typek uz zomrel....
Death
He died on November 23, 1998 at the age of 35 after his rope failed while performing a "controlled free-fall" jump from the Leaning Tower rock formation in Yosemite National Park. The failure was investigated by the National Park Service with assistance from Chris Harmston, Quality Assurance Manager at Black Diamond Equipment. Harmston concluded that a change in jump site angle probably caused the ropes to cross and entangle, leading to the rope cutting by melting.[2] Miles Daisher, who was with Osman when he made the jump, stated that the ropes used in his fatal jump had been exposed to inclement weather - including rain and snow - for more than a month before the fatal jump, but that the same ropes were used for several shorter jumps on the previous and same day.[3]

http://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Osman

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

fpici, raz pouzije lano a jak dopadne
brix will be shat

kOsTi

puq [16:08]
neviem co neodpisuje

asi ju vymakli na seminari

kOsTi [16:08]
abo konecne zacala davat pozor

no alebo

alebo ma diľemu

kOsTi [16:09]
DeeLemu

puq [16:09]
loool

kOsTi [16:09]
ale zdrobnene: DeeLeminkuu

puq [16:10]
hehe toto napis na forum

puq

loooool :D to kto ten puq? poznam ho?? :P

Ing.Veduci

chlapci vy ste uz z toho chory  :ohmigod:
ale chvalim vas .... dobry lol :P
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn