• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kamelot

este aj proti holubom na balkon :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

ale vidis tam niekde balkon? :D
:trestac:

kamelot

to bol dalsi priklad vyuzia cd bez pc ;)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

no ale ja myslim, ze co by tam mohli robit za tym stolom ked im daju CD do ruky :)

kamelot

vybrat notebook z tasky pod stolom :D

puq

Quote from: kOsTi on  29.01.2008, 04:33:03
no ale ja myslim, ze co by tam mohli robit za tym stolom ked im daju CD do ruky :)

zahryznut si do CD :) ved je to cerealne , cereal disc :) :D

kamelot

kOsTi

to neni od Sobotu toto? :)

puq

a toto corn disk nevybuchuje ked ho das do CD romky??? :) sak ono sa to nahreje a za xvilku mas pukancami zajebany PC :D

kamelot

kamelot

Quote from: puq on  29.01.2008, 04:47:03
a toto corn disk nevybuchuje ked ho das do CD romky??? :) sak ono sa to nahreje a za xvilku mas pukancami zajebany PC :D

no ved 2in1 :j_cheesy:

nighthunter

kamos ide na vysetrenie

ezofagogastroduodenoskopia
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

a to ked to precita tak je akoze zdravy hej? :P

Pusta

ezofagus lepeli receno esophagus je umiestneny ...ako je zrejme z obrazka ...niekde v strede hrudi
gastro-predstavuje zaludok.... duo-znamena dvojmo....skopia-je nejaka vysetrovacia metoda

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Pusta

to som reagovala na hunterov post  :lookaround:

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

nelen ze robi drahoty ale este sa robi aj mudra :D

Pusta

ak:
uz nic co urobim neni dobre ....uz sa citim ako JCube  :baaa:

JCube

ja sa citim fajn...som rad ze sa tak citis... :hug:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mishelka

Ing. nemtom

brix will be shat

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

bliky