• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

vonku je horuco, vsimli ste si?!

Started by Pusta, 16.07.2007, 05:46:07

« predchdzajce - alie »

milanko

no lol...som cital tuto debatu :D vidno ze horucava urobila svoje :D:D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

btw som bol na siravafeste...a to bolo asi to najvacsie teplo ake len mohlo byt.... naspal som tam asi 5 hodin za cely vikend.... odkedy zacalo svietit slnko tak sa uz nedalo spat...len sediet v krcme pri pive a kazdych 15 min si odskocit pod ladovu sprchu....ved este dva dni co som bol doma tak som svietil a salalo zo mna teplo aky som bol speceny
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

psicho

dakomu sa zije, chodi hore dole :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

milanko

a co vy nechodite nikam na festy ? ved napiste nejake zazitky..
(\__/)
(O.o )

JCube

ja pracujem cele leto taze tu moznost nemam... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mishelka

Quote from: milanko on  31.07.2007, 23:06:41
a co vy nechodite nikam na festy ? ved napiste nejake zazitky..
no veď chodím - na free summer a mám dosť na celý rok do ďalšieho free :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

Quote from: JCube on  31.07.2007, 23:28:06
ja pracujem cele leto taze tu moznost nemam... :)

nie si jediny co pracuje...aj ja pracujem...ale nie 24/7 ...
(\__/)
(O.o )

JCube

ja robim kazdy den...taze mam smolu...bud budem mat cash alebo sa budem chodit vyvalovat po festoch... :D (bez urazky)

Pusta

ja nemam rada davy kriciacich ludi co su v podnapitom stave  :ringsmiley: .....taze festy nie su nic pre mna

mishelka

Quote from: JCube on  01.08.2007, 04:19:04
ja robim kazdy den...taze mam smolu...bud budem mat cash alebo sa budem chodit vyvalovat po festoch... :D (bez urazky)
ach jaaaj.. vy chlapi nie ste ako my ženy.. niekto vie aj viac vecí naraz robiť vieš :D ja mám náhodou aktuálne dve brigády naraz a občas stíham aj pospať pri tom :D ale ne.. v noci (väčšinou) spím, ale dni mám preplnené. Ale niečo také ako free summer si nechať ujsť, to by bol neskutočný hriech :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

no ja tiez robim v dvoch pracach... podla toho kde maju zakazky... a minimum co robim denne je 8 hodin... ale to je zriedka,... vacsinou robim 10... a robil som uz aj 13 .. cize... tiez to mam celkom plne..ale stiham este aj pit pivo...fajcit vodnu fajku a behat po festoch
(\__/)
(O.o )

Pusta

milanko

(\__/)
(O.o )

DeeL

ludia...  :ohmigod: brrr... to sa len ja tak flakam tu??? :trestac:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

:) my vsetci zarabame a koncom leta nam budu penaaaaze z vrecak trcat...
(\__/)
(O.o )

Pusta

tha podaktori z nas robia aj zadarmo  :emot-LMAO: vid JA

JCube

zadarmo? :D to ako domace prace ci co? :D

Pusta

presne thak ... som vykorystovana svojou rodinou  :emot-shakehead:

JCube

milanko

(\__/)
(O.o )

JCube

zavolaj ficovi... :D to postaci...on ako dobra bolsevicka dusa dobehne v cervenych trenirkach a bielom tielku s cvickami v igelitke... :D

milanko

:) uz ma nebavi nahanat ta po roznych topicoch :D idem spat.. servus JCube... a aj Pusta
(\__/)
(O.o )

JCube

dobru noc a sny s vodnou fajkou... :D

Pusta

Quote from: milanko on  02.08.2007, 06:11:35
:) uz ma nebavi nahanat ta po roznych topicoch :D idem spat.. servus JCube... a aj Pusta
dobru  :emot-prettywink: posielam pusu na dobru noc  :-*

DeeL

ja prajem dobru noc az teraz :))) ... aaa Pusta ja som domace prace uz druhy rok stastlivo vyriesil odchodom prec do USA, kde sa pekne flakam a nemusim doma robit na zahrade v teple okopovat zemiaky a podobne veci :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)