• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

vonku je horuco, vsimli ste si?!

Started by Pusta, 16.07.2007, 05:46:07

« predchdzajce - alie »

Pusta

...lebo ja som si to vsimla a dost mi to lezie na nervy  :sneaky2:

nighthunter

no to ak v lete zvyklo byt
teplo, horuco
dlhe dni, kratke sukne ...
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

hej....ale si myslim ze 30 stupnov by uplne stacilo nemusi byt 35!!!!  :03:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Gaspacho

este dobre ze my vikingovia zo severskeho malomesta tu mame fajne :D

JCube

teplo? kde je teplo? ake teplo? ja vonku nechodim... :D poctivo sa computerujem... :P mf okolie...mf vonku... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milanko

ja mam rad take teplo...podla mna by mohlo byt takto horuco aj cely rok ... v zime napriklad cca 20 stupnov a v lete 30 az 40... nemam rad zimu a sneh...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Gaspacho

no to by bolo kus od veci bo jak by sa zacali topit ladovce a duruduru (sak viete co sa pise na grínpís letakoch) ta by bolo!

milanko

no ved hej...ale aspon by sme mali mozno more :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

Quote from: JCube on  16.07.2007, 14:21:45
teplo? kde je teplo? ake teplo? ja vonku nechodim... :D poctivo sa computerujem... :P mf okolie...mf vonku... :D
heh dobre vsak aj ja mf ze co je vonku ale ked je vnutri pomerne asi thak isto horuco ako vonku thak to vie nastvat  :h_lipsrsealed:

nighthunter

v chladnicke je zima
alebo este lepsie, vo vinnej pivnici

milanko

ja mam stale v byte chladnejsie ako vonku... ked otvorim balkon tak dostanem normalne bombu z toho tepla :)
(\__/)
(O.o )

milanko

jj tu vinnu pivnicu by som bral teraz :) btw nejde niekto z vas na siravafest ?
(\__/)
(O.o )

JCube

nighthunter ked mas vinnu pivnicu nazvys daj vediet...v momente sa stahujem...:D fuj hnusne teplo neznasam teplo...ble...stahujem sa na sever...

nighthunter

milanko

skoda skoda....dal by som si nejake dobre vinko...kurna uz som ho dlho nepil...musim si dat najblizsie niekde aspon strik...
(\__/)
(O.o )

Pusta

thak vinko som mala vcera a neni to dobry napad v tomto teple  :emot-rolleyes:.....pivnicu sice mam ale su v nej len kompoty a lekvare ziadne vina :D ....zato balkon musim mat povinne otvoreny inac by ma mama pretrhla  :h_undecided:... a a a nejdem na siravafest  :D

JCube

kto ide na island? :D je tam isto prijemnejsie ako tuna... :P

Pusta

zaplat letenku a ubytovanie a rada sa pridam  :hug:

JCube

ts...dalsia vyciciavacka penazi? :D

Pusta

ne ne ne ...to je fair obchod...ty budes mat milu spolocnost  :emot-prettywink: a ja sa pojdem schladit  :j_rolleyes:

JCube

ja uz milu spolocnost mam... :P miesto je na neurcito obsadene... :P

Pusta

joooj vsak ja viem ale ....vies ja som lepsie kvalita  :emot-prettywink:....tvoja priatelka nemoze mat monopol na robenie ti spolocnosti  :emot-LMAO:

milanko

:D tetka vtierka... zaplat letenku a secko a idem.... zenske :P
(\__/)
(O.o )

DeeL

jooo a ja mam tu fajne aj bez isladnu... akoze aj u nas je celkom teplo... 32-34 a k tomu hrozna vlhkost vzduchu co ti nedava dychat... ale to vsetko je len vonku... dnu mame fajnu klimatizaciu aj v apartmane aj v praci... akurat cestou do prace sa z teba na bicykli leje a pripadne ked obsluhujeme na terase a nie dnu tak tam je teplejsie, nechapem preco tam chcu ludia niekedy sadat (aj ked vcera bolo dobre, ze tam sadali, lebo som robil dnu a som 5hodiny nemal co vlastne robit len sa prechadzat a tak :D )

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)