• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Politika

Started by drtic, 04.06.2010, 17:01:55

« predchádzajúce - ïal¹ie »

18. septembra sa referenda zucastnit:

chcem a budem hlasovat jednoznacne za
11 (50%)
chcem a budem hlasovat jednoznacne proti
1 (4.5%)
chcem a budem hlasovat nieco za a nieco proti
7 (31.8%)
nechcem
3 (13.6%)

Total Members Voted: 22

TheOne

Quote from: tino8 on  18.06.2010, 16:18:51
ale na rozdiel od pana Rafaja a Slotu, ona sa priznala a odstupila

nezabudaj ze je to aktualna liderka SDKU, a mozno buduca premierka. clovek ako ona by nemal byt na takej pozicii. je to jasny signal ,ze ludom(ci uz volicom alebo jej strannicky kolegom) nevadi, ked politik podvadza a takisto si myslim, ze kto podvadzal nebude mat problem urobit to zase :P  :p: :p: :p: :p:

Ing. nemtom

jasne ze ludom nevadi ked clovek podvadza, sak volby vyhral smer
brix will be shat

tino8

ako ja niesom velmi zastanca Radicovej, bol by som radsej keby na jej mieste bol Miklos. Ale ked si myslis ze kvoli jej podvadzaniu by sa nemala stat premierkou, tak potom kto? lebo podla mna vacsina politikov ma na rovasi ovela vacsie pochybenia

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

JCube

ja som ako maly vzal lizatko! nemam pravo ani len zit!
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

Quote from: TheOne on  18.06.2010, 17:50:47

nezabudaj ze je to aktualna liderka SDKU, a mozno buduca premierka. clovek ako ona by nemal byt na takej pozicii. je to jasny signal ,ze ludom(ci uz volicom alebo jej strannicky kolegom) nevadi, ked politik podvadza a takisto si myslim, ze kto podvadzal nebude mat problem urobit to zase :P  :p: :p: :p: :p:

no lebo okradat stat o miliardy a tvarit sa ze nic je fasa ;) :p: :p: :p: :p:
:trestac:

TheOne

Quote from: kOsTi on  18.06.2010, 18:49:20
Quote from: TheOne on  18.06.2010, 17:50:47

no lebo okradat stat o miliardy a tvarit sa ze nic je fasa ;) :p: :p: :p: :p:

teraz hovoris o miklosovi ?  :p: :p: :p: :p: :p: :p:  ;D

Quote from: JCube on  18.06.2010, 18:46:16
jj nezasluzis si, ale mozes svoju chybu napravit , skus ho vratit :P  :p:  :)

Quote from: tino8 on  18.06.2010, 18:12:33
ako ja niesom velmi zastanca Radicovej, bol by som radsej keby na jej mieste bol Miklos. Ale ked si myslis ze kvoli jej podvadzaniu by sa nemala stat premierkou, tak potom kto? lebo podla mna vacsina politikov ma na rovasi ovela vacsie pochybenia
jj mas pravdu, nikto z nich nie je cisty, par rokov este potrva kym sa to tam znormalizuje, chce to hlavne nove strany s novymi ludmi ktori politiku budu brat ako sluzbu ludu, nie ako vladu ludu. (paliho kapurkova by to splnila ale nemala 5 percent). dalsia vec- SaS, oni tvrdia ze spravia poriadky, tak sa nechame prekvapit

JCube

Quote from: TheOne on  18.06.2010, 20:59:16
Quote from: JCube on  18.06.2010, 18:46:16
jj nezasluzis si, ale mozes svoju chybu napravit , skus ho vratit :P  :p:  :)

vtedy som odstupil z postu dietata..to nestaci? lizanky uz nepapam :(
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

sri

Je rozdiel ak nie som na prednaske a spoluziak ma zapise (Slota,Rafaj) ako ked tam som, ale prezencka ku mne nestihne dojst (Radicova).

Pre tych, co nevedia o com je ta kauza: Radicova hlasovala za poslankynu, ktora ten zakon predkladala, cize je logicke a jasne, ze zanho aj chcela hlasovat...  len nestihala dobehnut od pultu, tak to za nu stlacila Iveta. Nazval by som to skor nerozvaznostou, ako politickym preslapom.

kOsTi

teraz hovoris o miklosovi ?  :p: :p: :p: :p: :p: :p:  ;D

o tvojom milovanom robertkovi :p: :p: :p: :p: :p: :p:  ;D

btw ked ti tak chyba robertko skoc do najblizsieho sexshopu a mas poriesene  :thumbs-up:
:trestac:

radix

kosti sak to nema zmysel :D neries... on je zaockovany aby nedostal rozum :D

Johny Bravo

teraz hovoris o miklosovi ?  :p: :p: :p: :p: :p: :p:  ;D

omg vsak vy ludia nevidite ze aky poriadok spravili ludia z sdku po meciarovi? keby oni neboli tak nemame ani euro a podla mna nie sme ani v eu :|
a fico+meciar+slota co spravili za 4 roky? limit 50km/h v obciach, jazykovy zakon a vlastenecky zakon.. nic ine no a + biznis pre seba -> nastenkovy tender etc.

radix

si dovolim tvrdit ze by sme skoncili ako nejake rumunsko...

t0Mi

no ale tak pockaj zasa 50ka je dobra vec.. nehody isli kruto dole, a naviac to suvisi aj so zmienovanym zaclenovanim do europy..

Johny Bravo

podla mna 50 by bolo ok keby sme tu mali dialnice hore dole ako v nemecku.. no dobre ale okrem toho, co ine spravili?

t0Mi

este zrusili piaty maturitny.. hned v uvode.. :) my sme boli prva vlna co uz nemala piaty predmet, takze som sa potesil :D

radix

mozno by tym padom bolo menej ludi na VS :'(  vidis aj to dojebali :D

sri

Quote from: Johny Bravo on  19.06.2010, 00:02:57
...
omg vsak vy ludia nevidite ze aky poriadok spravili ludia z sdku po meciarovi? keby oni neboli tak nemame ani euro a podla mna nie sme ani v eu :| ...
Niektori su asi prilis mladi, resp. sa prilis malo zaujimali vtedy a aj teraz o politiku .... ja som to prezival uz v '98 ked som sa modlil aby Meciar odisiel. A este si pamatam ako som si hovoril ze mam obrovske stastie, ze moji obaja rodicia maju pracu,  pretoze u mojich kamaratov to zdaleka nebolo pravidlom. Ked sa koncilo 8 rokov Dzurindu, uz zase vacsina ludi ktori chceli, pracu mali. Potom prisiel Fico+kriza (resp. Fico=kriza), trosku sa to do*ebalo, ale stale to nie je take hrozne ako za Meciara a tesne po nom. Dufam, ze teraz, ked Fico, Meciar aj kriza pomaly ustupuju, to uz pojde zase k lepsiemu, aj ked lahke to nebude.... treba sa hned od zaciatku rozhodovat, ci prijmat nelahke opatrenia a prichadzat tym o volicov (o to viac, ze aj pravica dost naslubovala), alebo to korigovat len jemne a neprichadzat o volicov, ale ani o problemy

yosei99

ja som zvedavy ako buduca pravicova vlada vyriesi pozicku Grecku :)) okrem KDH kazda strana tvrdila, ze im nemienia pozicat - co je/bol cisty populizmus, lebo ina moznost za daneho stavu nie je

comu nerozumiem, je preco sa nedohodli aj s KDH na jednotnom nazore, takto jedna zo stran bude za idiotov urcite :)

sri

Niesom si isty, ale myslim ze pomoc Grecku je uz asi podpisana, ostava uz len poslat peniaze... cize toto zvalia na SMER, ze uz ina moznost nebola. Druha vec je vytvorenie zachranneho fondu, o co sa hadaju teraz, ale tam myslim nas suhlas uz ani nie je potrebny... takze na toto sa daju prachy tiez, akurat mozno zahraju divadielko, ze s tym nesuhlasia :)

Johny Bravo

no to grecko je dost divne. lebo zvycajne pravica hovori ze treba pomoct a zachranit euro, nie lavica :)
aj podla mna to bolo trosku populisticke zo strany pravicovych stran, ale mozno toto pomohlo aby vyhrali volby :)

sri

Ako som pisal, tato vlada bude od zaciatku musiet balancovat medzi tym, co treba robit (a oni to dobre vedia) a tym, co vsetko naslubovali a natarali v kampani :) Proti populistovi a demagogovi svetovej triedy Ficovi sa ale ani inak bojovat nedalo, aspon nie u nas

radix

urcite im nedat nic... grecko si zasluzi skrachovat nech vystupia z eurozony aj tak su tam podvodom

http://www.youtube.com/tunecedemalis11#p/u/0/WWUWrx5dfrc

a co sa tyka nasich dialnic tak fico urcite vedel ze sa budu musiet stopnut(IBA PPP ) preto to uz rok vykrikuje co pravica urobi len to v podstate sposobil sam ich cenou,

http://ekonomika.sme.sk/c/5428735/pre-ppp-nezakonne-kopali-do-fatry.html

yosei99

v tom je problem, ze ( vraj ) neexistuju jasne pravidla na vystup z eurozony - co osobne neviem pochopit, ze niekto zavedie spolocnu menu vo viacerych statoch a vobec neriesi pripadny krach jedneho z tychto statov - to je ta absurdita

Johny Bravo

http://www.sme.sk/c/5432080/jahnatek-po-volbach-menil-ludi-v-telekome.html

Do predstavenstva Slovak Telekomu sa dostal aj Liberios Vokorokos, ktorý zariadil ministrovi Ľubomírovi Jahnátkovi profesúru.

:)