• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Politika

Started by drtic, 04.06.2010, 17:01:55

« predchádzajúce - ïal¹ie »

18. septembra sa referenda zucastnit:

chcem a budem hlasovat jednoznacne za
11 (50%)
chcem a budem hlasovat jednoznacne proti
1 (4.5%)
chcem a budem hlasovat nieco za a nieco proti
7 (31.8%)
nechcem
3 (13.6%)

Total Members Voted: 22

JCube

btw posledni styria na kandidatke SaS nie su z SaS :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

radix

Brand: ved nebol meciar ten co izoloval slovensko od europy? :D

Brand

Co ja viem, ti co vladli po nom to tvrdia. Kto vie, kde je pravda, mozno nas este Europa nechcela.

radix

Brand

Samozrejme, ze to tak viem aj ja :), lenze s vekom zacinam byt skepticky uz voci vsetkemu.
Taky maly revizionista sa zo mna stava  :puf:

Apropo, Meciara by som nevolil  ;)

sri

Quote from: JCube on  09.06.2010, 04:59:48
vsetci tu rozpravate ze kazda vlada kradla..preco potom volite ludi ktori kradnu? preco vam pride normalne ze ludia kradnu? preco vam pride normalne ze ludia bezne podvadzaju? :)
Da sa tu volit ludi ktori nekradnu? Presvedc o tom cele slovensko a potom to bude mat vyznam... lebo ja mozem volit napr. Stranu zelenych alebo OKS (i ked obe su teraz na kandidatkach inych stran, takze je to blby priklad), o ktorych viem ze kradnut nebudu, lenze tym padom moj hlas prepadne=dam ho Ficovi. Tu nie je problem v tom, ze si volime vzdy len mensie zlo, ale ze vacsina si voli dokonca zlo absolutne (v minulosti meciar, teraz smer a sns)... keby sme boli taki kriticki uz k malym preslapom, ako su ludia na zapade, tak by nasa politicka scena vyzerala uplne inak, bola ocistena od zlodejov a ludia ako meciar, fico, slota by si neskrtli. Lenze tu to tak nie je, tak ostava volit iba to mensie zlo a dufat, ze postupne sa tak nasa politicka scena ocisti

JCube

TheOne

http://zrs-ur.sk/program.htm  mna zaujal dlhokansky program zrs  ;D  mozno sa riadia heslom kto nic nerobi nic nepokazi  ;D

inak toto je cislo na janka luptaka keby dakto chcel zavolat  :D 0905 662 182  :D

plexisklo

Quote from: TheOne on  09.06.2010, 16:26:10
inak toto je cislo na janka luptaka keby dakto chcel zavolat  :D 0905 662 182  :D
mu zavolam nech mi pride pokosit travu pred blokom :D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

radix

roboty je tolko ze si mozete ruky po lakte zodrat :D

inak kde je petopetolkoo? :(

tommy-sv

Quote from: TheOne on  09.06.2010, 16:26:10
http://zrs-ur.sk/program.htm  mna zaujal dlhokansky program zrs  ;D  mozno sa riadia heslom kto nic nerobi nic nepokazi  ;D

Mozno nevydalo z rozpoctu na web :D Ked niekto nevie ze "Kelňa" bol vo vlade kedysi, tak si este pomysli ze si robi prdel ako Pali :D
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

tino8

ten zoznam som videl v novinach toho obcianskeho zdruzenia co maju kandidatov na poslednych 4 miestach v SaS

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Ing. nemtom

to asi nebude nahoda kedze matovic je jeden z nich
brix will be shat

Havran

Quote from: Johny Bravo on  09.06.2010, 18:33:32
pekny zoznam :)
http://matovic.blog.sme.sk/c/231181/Urobia-to-znova-500-svinstiev-pokope.html

497.    Pán premiér fitneske 27 tisíc € aj na úpravu nechtov dali

okrem toho ze to je napisane jak keby to yoda pisal, tie peniaze nedostala na "upravu nechtov", ale na cvicebne pomocky, trenera, vyzivove doplnky a tak, to ze z toho mozno zaplatila nechty na sutaz v Las Vegas ktoru vyhrala a v tom co robi uspesne reprezentovala slovensko uz radsej pomlcime
tie peniaze boli aj tak urcene prave na taketo veci, podporu sportu a podobne, ciez sa v podstate dostali tam kam mali,

teraz nechcem hovorit ze cely zoznam je blbost a mozno aj to finance ohodnotenie je trochu stedrejsie ako by muselo byt, len poukazat na to, ako sa rodia taketo zavadzajuce informacie
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

radix

Quote from: Havran on  09.06.2010, 19:19:35

tie peniaze boli aj tak urcene prave na taketo veci, podporu sportu a podobne, ciez sa v podstate dostali tam kam mali,

rezerva premiera?

sri

Quote from: radix on  09.06.2010, 17:50:08
roboty je tolko ze si mozete ruky po lakte zodrat :D
...
Vcera ma zaujal ten "zasran" z SDĽ (pisal som to aj na facebook, tak dufam ze nikto necita aj tu aj tam :D ), akoze respekt pred tym co uz dokazal atd... Ale tvrdil to iste, ze stat ma vytvorit pracovne miesta, napr. "teraz boli povodne a bude tam kopa prace" :D Kopu prace mam aj ja na dvore, ale chlapec asi zabudol, ze za tu pracu treba aj niecim zaplatit .... este dobre, ze mu hned na to Zahradnik aj Mikus (ktorych nemam velmi rad, ale v tomto maju pravdu) objasnili, ze nema ani sajnu o com hovori :) S takymto nazorom si mozu s Luptakom podat ruky

JCube

Quote from: eminkaa on  09.06.2010, 20:16:05
sa tu hadate na blbostiach.
mna, nerozhodnutu, zatial svojimi argumentami najviac presvedcil jcube :) neuvazujes nad vlastnou stranou?  :emot-prettywink:
citala si knizku idioti v politike? nechcem byt idiot..staci ze som idealista..co do idiota daleko nema :)

Havran

Quote from: radix on  09.06.2010, 19:28:48

rezerva premiera?

ano, je to rezerva premiera tak on si uzna za vhodne komu tie peniaze da

Mike

radix

Quote from: Havran on  09.06.2010, 21:25:47

rezerva premiera?

preco sa to vola rezerva? lebo je to na nevyhnutne veci

plexisklo

a oficialne ju tvori 1.6 miliona €, ale nebojte sa, pan Fico z nej nevycerpal viac ako polovicu, zatial len 2.7 miliona :D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Havran

Quote from: radix on  09.06.2010, 21:45:38
Quote from: Havran on  09.06.2010, 21:25:47

rezerva premiera?

preco sa to vola rezerva? lebo je to na nevyhnutne veci

urcite sa to nevola rezerva lebo je to na nevyhnutne veci, ale preto lebo su to nejake "rezervne" peniaze, ktore priemer rozdeli podla vlastneho uvazenia na veci ktore inac nie su zahrnute v statnom rozpocte

ale ako je mozne ze vycerpal viac ako moze to uz nechapem...

radix

lebo je to socdemak(to hovori za vsetko), ktory nevie setrit a len zadlzuje... ved predsa z cudzieho krv netecie

JCube

tu je daco ako cerpat vladne dotacie (pod ktore tusim spada aj rezerva predsedu vlady)...http://www-8.vlada.gov.sk/index.php?ID=1944

nemyslim ze povodne sa dali ocakavat...to ze ich fico rozjebal na ihriska kurvy v podobe fitnessiek a podobne je cisto jeho vec...idu volby tak si robil marketing..dal ludom to co chcu..chlieb a hry :) len to o nom nieco vypoveda