• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Politika

Started by drtic, 04.06.2010, 17:01:55

« predchádzajúce - ïal¹ie »

18. septembra sa referenda zucastnit:

chcem a budem hlasovat jednoznacne za
11 (50%)
chcem a budem hlasovat jednoznacne proti
1 (4.5%)
chcem a budem hlasovat nieco za a nieco proti
7 (31.8%)
nechcem
3 (13.6%)

Total Members Voted: 22

radix

Quote from: Pusta on  06.06.2010, 05:34:02
ja 12.6.2010 volim SDKU-DS a nehanbim sa za to ..... novo vzniknute strany u mna nevzbudzuju velku doveru, KDH su prilis puritansky, SMK su madari... MOST su sice madari ale Bugar je fesak a ma celkom dobre nazory :D...........a co sa tyka terajsej vlady...jej ciny hovoria za vsetko...a komu to este stale nedoslo tak by som mu odporucala dat si otestovat IQ (popripade akoby mucko, nech mu je zem lahka, povedal EQ)
taky tak ;)  a nechapem ako bude niekto volit sulika ktorý v pripade ze mu niekto nebude chciet pristupit na OB necha kludne vladnut aj fica

piton

Quote from: sri on  06.06.2010, 04:44:45...
presne tak, suhlasim, akurat by som to poradie zmenil na KDH, SDKU, Most, SAS :)
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

tino8

ja este niesom uplne rozhodnuty, ale budem kruzkovat bud SAS, SDKU alebo MOST

a radix, preco si myslis ze by Sulik nieco take spravil?

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

cheMicka

ja budem volit sas. a ked som sa pytala mami co bude volit, tak povedala ze bude volit bud sdku, alebo to co chcem ja aby volila :D
(ale pochybujem zeby volila smer, keby som jej povedala zeby ho volila :D)

radix

[hide]
Quote from: tino8 on  06.06.2010, 15:12:39
a radix, preco si myslis ze by Sulik nieco take spravil?
pretoze sam sulik povedal ze pri zostavovani vlady je OB to najhlavnejsie co chcu presadit avsak k OB maju vyhrady sdku,mostu,kdh... je to politicky nepriechodne
+ sa sulik stale vyjadruje ze jeho cielom je parlament a kludne aj opozicia, z neho citim velku aroganciu
vsetci su vsak za zjednodusenie odvodoveho systemu ale nie take radikalne...
[/hide]

tino8

tak ja to vidim tak ze ak by iba kvoli tomu odvodovemu bonusu ostal v opozicii a kvoli nemu by ostal pri vladnuti Smer tak by stratil asi vsetkych svojich volicov... Ved aj on vie ze jeho volici niesu idioti.

Johny Bravo

Quote from: sri on  06.06.2010, 04:44:45
Napisem tu to, co som asi 2 dni dozadu napisal jednej kamoske prvovolicke a o com som na 99% presvedceny, ze je pravda, politiku totiz sledujem takmer denne uz nejaky ten rok. Strana, ktoru budem volit by mala splnat tieto podmienky:

1.) ma realny EKONOMICKY, ale aj celkovy, komplexny program s realnymi rieseniami, nie prazdnymi slubmi a mam dovod si domnievat, ze na naplneni bodov programu bude pracovat a bude ich vediet dotiahnut
2.) ludia vo vedeni  a v strane (aspon drviva vacsina z nich) su inteligentni a vzdelani, odbornici (minimalne) na svoju oblast, slusni, ..
3.) strana ma realnu sancu dostat sa do parlamentu (nech moj hlas neprepadne)

Tieto body podla mna na slovensku splnaju 4 strany, v poradi mojej momentalne oblubenosti: SaS, SDKU, KDH, Most-Hid -> tieto dufam budu aj v buducej koalicii. SMK v podstate tiez, aj ked niektore jej kroky a vyjadrenia su kontroverzne, ale na druhej strane, jej poslanci patria medzi najdisciplinovanejsich a k mnohym otazkam maju rozumne postoje.
:thumbs-up: :thumbs-up:

Johny Bravo

Quote from: radix on  06.06.2010, 15:30:55
 pretoze sam sulik povedal ze pri zostavovani vlady je OB to najhlavnejsie co chcu presadit avsak k OB maju vyhrady sdku,mostu,kdh...
hm ked dobre viem tak aj sdku ma nejaky svoj variant OB, takze s tym urcite nebude problem..
a sulikovci boli ti, ktori povedali najprv ze nikdy s ficom.. sice to su len reci ale zatial vyzera tak ze hovoria pravdu :)

stricky

napr ja som za odluku cirkvy od statu...

sri

neverim ze by nechali vladnut Fica kvoli OB, ak bude moznost pre pravicu zostavit vladu, tak tam pojdu aj bez dohody o OB ... zase az taki idealisti nie su ;)

LNC

preco som ja objavil tuto temu? saaakra :D

kazdopadne:
rado, nezavadzaj tu bludmi, Sulik bude presadzovat OB, ale isto nie za cenu toho, ze nam bude vladnut cervenoknaznik..

a Vy smerovolici, dufam, ze dostanete rozum a konecne sa uvedomite.. Take HZDS bolo vo vlade uz 3x a SNS taktiez a kradnu si stale, tak o com to trepete? shitsmer nezvladol nic okrem jednej veci a to je dobre sa nabalit! nepriniesol ziadne riesenie, IBA DVIHANIE DLHU!!! kedy si to uvedomite? Vase argumenty ani nie su argumentami.. je to proste vysmech!

Kazdopadne, kazdy nech si voli tak, aby sa potom mohol pozriet na seba do zrkadla a svojim detom do oci.. Slobodne..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

radix

Quote from: LNC on  06.06.2010, 20:18:27
Sulik bude presadzovat OB, ale isto nie za cenu toho, ze nam bude vladnut cervenoknaznik..
toto si musim niekde odpamatat

kazdopadne mudrejsi budeme uz o .tyzden

radix

Quote from: piton on  06.06.2010, 14:42:10
Quote from: sri on  06.06.2010, 04:44:45...
presne tak, suhlasim, akurat by som to poradie zmenil na KDH, SDKU, Most, SAS :)
ja by som pred most uprednostnil OKS :)

Mike

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

tino8

ee kradol iba eura, ale tie v milionoch :D

radix

Mike

MorFiuM

Quote from: JCube on  05.06.2010, 20:12:35
mne je jedno kto vyhra..ja sa stahujem prec a nikdy sa tu nevratim
kam sa stahujes JCube? (ak to nie je tajne)

Ing. nemtom

ideme dvaja do nepalu do klastora
brix will be shat

JCube

to je alternativa c.1. ked ma vsetci najebu a budem hladat dusevny pokoj..alternativa c.2 je norsko alebo finsko..ale radsej finsko..kvoli saune :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"