• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Voki’s paradise

Started by nighthunter, 30.04.2008, 18:12:02

« predchdzajce - alie »

ywetka

Quote from: radix on  05.05.2008, 23:26:15
ale no tak..  ked sa chce vsetko sa da a to mam uz overene ;)

hej aj ja ;) treba si verit a nenechat sa odradit... vacsina ludi ma slabu trpezlivost, vydrz a nervy, na tom v pohode stavaj ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

radix

heslo tyzdna: "kde je vola tam je cesta" :D

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

puq

trek

to akoze vazne myslite ze medzirocnik je zruseny?...to vhlasenie nebolo len pre vystup nastup?...ste sa informovali niekto na studijnom?

hrmill

Quote from: trek on  06.05.2008, 00:49:59
to akoze vazne myslite ze medzirocnik je zruseny?...to vhlasenie nebolo len pre vystup nastup?...ste sa informovali niekto na studijnom?

ano dneska som tam bol sa informovat medzirocnik je na 100% zruseny a ze vraj natrvalo
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

trek

prosim povedz ze srandujes..ja sa nenahnevam

hrmill

smola dnesa dom bol na studijnom ohladom toho bo som mal ist do medzirocnika a hovno z toho  :03:

tu to mas http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality/dokumenty/preventivne-opatrenia-zapis-do-dalsieho-roka.pdf
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

trek

cize ake su moznosti dalsie?...ziadne?

hrmill

asi take ze ak mas 30 kred tak ides do tretiaku a tam musis stihnut spravit vsetko z druhaku a aj tretiacke predmety a este aj bakalarku

btw: podla mna dost ale kurna dost obtiezne

trek

ide o to ze ja som tretiak

ywetka

Quote from: trek on  06.05.2008, 02:49:59
ide o to ze ja som tretiak

a o co sa bojis? hrozi, ze neurobis nejaky tretiacky predmet alebo nejaky opakovany?  ??? lebo ak neurobis tretiacky, tak to sa podla mna bude dat nejako uhrat, je to konciaci rocnik, takze tam su nejake insie pravidla, no nepamatam si presne, tusim nieco o vynimkach, cize vyletiet by si urcite nemal... ak druhacky, tak to uz je ina kava... a asi aj riadne horka  :j_undecided:

trek

druhacky predmet je este v stadiu riesenia...este mam dva pokusy....ked to nedam tak nic...ale s tym pocitam ze ho spravim...hlavne nemam jeden tretiacky a to JM a som pocital s tym ze si dam medzirocnik ale ako pocuvam nie je to mozne

edit: mam tri mozne cesty: 1. spravim opakovany druhacky predmet, nejakym zazrakom mi jadlovsky zapise znamku, nejakym zazrakom dokoncim bc pracu
                                     2. spravim druhacky predmet a pre tretiakov bude nejaka vynimka a budem moct dokoncit o rok
                                     3. koncim

hrmill

to neviem ako to je ked si 3 to som sa nespytal bol som z toho mimo, ted z odstupom casu ma napada este kopa otazok ale v tom momente ee

skus napisat na studijne co ti povedie a potom daj vediet mna by to tiez moc zaujimalo ako to vlastne je

Ing. nemtom

sice sa ma to netyka ale ma to zacina srat, moe kto to kedy videl ze si takto dost brutalne zmenia pravidla papalasi
brix will be shat

trek

no od siedmej som uz vykuril pakel marsiek a odjebal tri hodiny ucenia na pt kvoli tomu

ywetka

hej, takto narychlo je to velmi skarede... a ten stres neni ziadna sranda  :-\ . najma ta neistota ohladom tretiakov je hardcore...
to s tymi opakovanymi predmetmi... myslite, ze by sa nejako zmenil pristup, kebyze sa to zverejni az v septembri?  :-\ lebo co ja viem, zrejme by to bolo presne tak ako aj teraz... kaslalo by sa na to, lebo daleko daleko a ked by uz horelo pod zadkom vtedy by sa zacalo nadavat a strachovat   :j_lipsrsealed:
ale jasne, je to trochu tvrde...

trek

Quote from: ywetka on  06.05.2008, 04:40:53
hej, takto narychlo je to velmi skarede... a ten stres neni ziadna sranda  :-\ . najma ta neistota ohladom tretiakov je hardcore...
to s tymi opakovanymi predmetmi... myslite, ze by sa nejako zmenil pristup, kebyze sa to zverejni az v septembri?  :-\ lebo co ja viem, zrejme by to bolo presne tak ako aj teraz... kaslalo by sa na to, lebo daleko daleko a ked by uz horelo pod zadkom vtedy by sa zacalo nadavat a strachovat   :j_lipsrsealed:

no ja teraz nevravim o tych opakovanych predmetoch..to uz bude moja chyba ked to nespravim...mne teraz ide o to ked nebudem mat jeden predmet z tretieho ci budem moct dokoncit skolu o rok

hrmill

Quote from: ywetka on  06.05.2008, 04:40:53

no sak dobre ja to berem ked to uz tak spravili ale je tiez pravda ze to mali troska zle nacasovane mali to dat skor alebo platnost az od dalsieho skolskeho roku a nie z nicoho nic a este aj pred koncom semestra ked uz sa toho moc zmenit neda

pUf

ale da menit.. zapoziciam boxerske rukavice? :puf:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

trek

idem zajtra na studijne a zistim ako to je s tretiakmi a opakovanim...

pUf

mozno sa stretneme.. tiez sa zajtra hotujem tam ist
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

trek

ty asi s prijemnejsimi starostami

kOsTi

no ja musim uz tiez ist podpisat ten papier :D
:trestac: