• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vodna fajka rules

Started by milanko, 10.07.2007, 18:00:40

« predchdzajce - alie »

JCube

nemozme sa pridat k defloracii? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

daj fotos, popripade aj cenu a miesto, kde si to kupil... ;) By som aj ja cel.. :)

Quote from: JCube on  29.01.2008, 01:39:27
nemozme sa pridat k defloracii? :D

Co je potom penetracia? ???
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

do
{
dnu();
von();
}
while(!orgasm)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

milanko

tak to je ona... krasavica...

bez korunky ma vysku cca 71 cm... este neposkvrnena cistaaa...

a tazko povedat kde a za kolko som ju kupil... to sme skladali...

vaza s hadicou sa narodila v madarsku v budapesti... doniesol ju kamos
telo som dnes kupil u emira aj s tanierom ( 350 sk)
kotlik (60) tesnenie vaza (35) tesnenie hadica(20) v dobrej cajovni
klieste este nemam... ale napriklad emir trafika (50)

a tabak odporucam vrelo lesnu zmes ... nedavno sme kupili... fakt vynikajuca... emir trafika (300 za 250gr)
uhliky cocobrico (1kg = 72ks kociek 2x2cm = 230sk dobra cajovna, 130 cca na www.smokeshop.sk)

este co by som vam k tomu dodal   :pimp: 
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

nighthunter

dufAM  ze donesies na forumovicu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

dalo by sa dohodnut :) len hlasovalo sa za nefajciarske priestory ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

furt ma udivuje jak vie milanko rozpravat o fajke:D jak keby to bola jeho frajerka, abo daco este viac:D
brix will be shat

milanko

ako sa ty spravas ku fajke tak sa ona potom bude spravat k tebe ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

no sak nikto nevravi je frajerka a fajka nejde dokopy :P

milanko

(\__/)
(O.o )

hrmill

ta vodna fajka ta nepodjebe ale holka moze a preto je najlepsia heh
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

Quote from: hrmill on  29.01.2008, 02:33:06

ale zas s vodnou falkou si nezajebes ale s frajerkou hej :P

kOsTi

co ty vies... mozno nam milanko co to porozprava :P

hrmill

Quote from: puq on  29.01.2008, 02:33:51
Quote from: hrmill on  29.01.2008, 02:33:06

ale zas s vodnou falkou si nezajebes ale s frajerkou hej :P

no to je tiez pravda  :j_cheesy:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

mno... zacina sa to aj tu zvrhavat
(\__/)
(O.o )

hrmill

milanko

skor by ste tu mohli pisat nejake dobre tabaky...a finty skusenosti a podobne pri fajceni vodnice
(\__/)
(O.o )

kOsTi

milanko

davali ste uz niekto do vody lad?
(\__/)
(O.o )

kOsTi

milanko

no .. lad v limonade pokial si cez tu limonadu nefajcil vodnu fajku sa nerata...
(\__/)
(O.o )

hrmill

no ze vraj je to dobre vraj je to potom este jemnejsie ale neskusal som ja zase az tak vela prilezitosti na to nemam bo ju nevlastnim ale je to pecka vec taka vodna fajocka

milanko

no ja som skusal fajcit kokos cez mlieko... a celkom dobre to bolo... potom sme fajcili aj cez pivo... to uz nie je boh vie co ..a cez palenku je to riadny humus... jou..a mandarinka cez ananasovu malinovku bola celkom dobra
(\__/)
(O.o )