• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vodna fajka rules

Started by milanko, 10.07.2007, 18:00:40

« predchdzajce - alie »

Pusta

ty si ku mne taky mily poslednu dobu  :emot-prettywink: .."..chod do kelu.."  :emot-rolleyes:

JCube

Quote from: Pusta on  13.07.2007, 14:21:23
ty si ku mne taky mily poslednu dobu  :emot-prettywink: .."..chod do kelu.."  :emot-rolleyes:
:nervous: :hug: :hug: :j_kiss:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

jeeeeeej konecne  :h_cheesy: tak to ma byt  :emot-dance:

JCube

Pusta

no dajme tomu ze aspon z casti  :D

JCube

Quote from: Pusta on  13.07.2007, 14:34:12
no dajme tomu ze aspon z casti  :D

takze sa musim este viac snazit... :D

DeeL

jooo jooo... pusta netaky konicek ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

DeeL

no to keby som vedel... ale aktualne som na to este konkretne neprisiel...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

Quote from: DeeL on  14.07.2007, 04:25:14
to nevadi... uavzuj nad dvolezitejsimi vecami ako je napriklad dopravny system mesta Kosic  :h_wink:

JCube

Quote from: Pusta on  14.07.2007, 05:44:42
Quote from: DeeL on  14.07.2007, 04:25:14
to nevadi... uavzuj nad dvolezitejsimi vecami ako je napriklad dopravny system mesta Kosic  :h_wink:

dopravny system mesta kosice je podla mojho "triezveho" usudku uplne v prdeli.... :D

DeeL

tam som este nebol, tak nemozem porovnat... no a vlastne ked tak rozmyslam tak ani aktualny dopravny system KE nepoznam z osobnej skusenosti, tak nemozem nic povedat

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

hehe....no nerad sa vam do toho miesam :D mate tu peknu debatu.... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

btw...aby som sa opat trosku vratil k topicu.... vcera vecer sme mali u mna doma "prijemne posedenie s kamaratmi" a mali sme aj vodnu fajocku... no bola vynikajuca, visnovy tabacik a strieborne jablko sme si dali... no nemalo to chybu...smad sme hasili hrustickou... no proste ovocny vecer... citim sa plny vitaminov...akurat ma riadne boli hrdlo od rana :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

Quote from: milanko on  14.07.2007, 17:43:02
btw...aby som sa opat trosku vratil k topicu.... vcera vecer sme mali u mna doma "prijemne posedenie s kamaratmi" a mali sme aj vodnu fajocku... no bola vynikajuca, visnovy tabacik a strieborne jablko sme si dali... no nemalo to chybu...smad sme hasili hrustickou... no proste ovocny vecer... citim sa plny vitaminov...akurat ma riadne boli hrdlo od rana :D
thak ti vsetci vrelo dakujeme ze sme boli pozvani na tvoje posedenie  ;)  :D

milanko

(\__/)
(O.o )

milanko

musim sa vam pochvalit.. rodicia sa mi vratili z bulharska a doniesli mi taku peknu malicku lahko prenosnu vodnu fajku :) uz som ju aj odskusal... dava skoro tak dobre ako klasicka vysoka... krasa..
(\__/)
(O.o )

JCube

je jedno ci je vysoka alebo nizka...ci ma velke kozy alebo male...furt dava rovnako dobre... :D :P

Pusta

Quote from: milanko on  29.07.2007, 15:51:28
musim sa vam pochvalit.. rodicia sa mi vratili z bulharska a doniesli mi taku peknu malicku lahko prenosnu vodnu fajku :) uz som ju aj odskusal... dava skoro tak dobre ako klasicka vysoka... krasa..
taku kovovu?  :thumbsup:
Quote from: JCube on  30.07.2007, 05:28:51
je jedno ci je vysoka alebo nizka...ci ma velke kozy alebo male...furt dava rovnako dobre... :D :P
:whacko:

milanko

tak vodna fajocka ma trubky z nejakeho kovu urcite...ale nadoba na vodu neni kovova ;) ani kotlik na tabacok... a dokonca si predstav..ani hadica :D
(\__/)
(O.o )

Pusta

thak lebo ked su malicke fajky thak su vecinou kovove  :emot-rolleyes:

milanko

mala aj velka vodna fajka su rovnake... co do materialu...len rozmery su mensie... no netvrdim ze sa nenajdu aj nejake vynimky ine... ale vacsinou nie...
(\__/)
(O.o )

milanko

mno konecne som nasiel tento topic az niekde asi na 9 strane... ale tusil som ze niekde bude !!!

a dovod? len take nieco ze prave pred chvilou som sa vratil z mesta a vyskladal som si konecne vodnu fajku :) este je panna...tusim ze zajtra ju pokrstim... musim sa na to pripravit..... juuj ci je ale fesnaa ;)
(\__/)
(O.o )

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

:trestac: