• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

virtualna ubunta

Started by Palike, 07.10.2010, 19:29:14

« predchdzajce - alie »

Agamemnon

All code is crap.

42

ApokalypS

co som si tak vsimol, tak vies normalne subor potiahnut do vmware player a skopirovat ho napriklad na plochu.. (edit, spätne to samozrejme tiez funguje) no a tiez som nasiel v network moj pocitac, ale neviem sa k nemu dostat, vmware ma nepusti do HomeGroup i ked zadam spravne heslo a preto to neriesim.. myslim, ze uplne staci to, co som uviedol na zaciatku, ak teda nemas ktovie ake velke subory na prenos medzi operacnymi systemami
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

domino3d

mne suse vidi vsetko vo windowse a zrejem aj cita, al neskusal som to zattial
ale naopak to nejde
vivat academicus

ApokalypS

ale mas normalne dva OS? tak to je jasne, ze ti linux cita windoze.. ak to chces opacne, co nedoporucujem, tak su na to tools

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

domino3d

Quote from: ApokalypS on  09.10.2010, 17:20:08
ale mas normalne dva OS? tak to je jasne, ze ti linux cita windoze.. ak to chces opacne, co nedoporucujem, tak su na to tools
:thumbs-up:

hej mam dva ale kym som to naisntaloval  :ohmigod: (mal som len recovery od linuxu a som myslel ze to je instalacka :D )
potom samozrejme som to naopak naistaloval a potom som prisiel na to ze najprv win, potom lin. sa instaluje (co aj viac ako 60% internetistov odporucalo v konecnom dosledku)
vivat academicus

tino8

internetisti mi pripominaju počitačiarov a papršleky

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

domino3d

Quote from: tino8 on  10.10.2010, 00:37:09
internetisti mi pripominaju počitačiarov a papršleky
čo sú papršleky ???
vivat academicus

kOsTi

:trestac:

Agamemnon

All code is crap.

42

domino3d

mal som  s čabom, teraz som mzäteny  :o
vivat academicus

Palike

Quote from: ApokalypS on  09.10.2010, 15:41:08
co som si tak vsimol, tak vies normalne subor potiahnut do vmware player a skopirovat ho napriklad na plochu.. (edit, spätne to samozrejme tiez funguje) no a tiez som nasiel v network moj pocitac, ale neviem sa k nemu dostat, vmware ma nepusti do HomeGroup i ked zadam spravne heslo a preto to neriesim.. myslim, ze uplne staci to, co som uviedol na zaciatku, ak teda nemas ktovie ake velke subory na prenos medzi operacnymi systemami

tak o tom viem, ze sa to da takto kopirovat. ja som skor myslel nieco take ze idem si pustit hudbu alebo pozriet film a podobne.. nech si uz vsetko zvykam robit v ubunte..

kOsTi

Quote from: Domino3D on  10.10.2010, 02:10:50

prednasky/skuska nic? :/
:trestac:

ApokalypS

jj, take veci boli s docentom Šujanským, to by si hned vedel o com je rec..

Palike, v takom pripade daj vazne druhy OS na normalnu particiu a nie vo vmware playeri.. ine ti neviem poradit

domino3d

Quote from: kOsTi on  10.10.2010, 02:56:47
Quote from: Domino3D on  10.10.2010, 02:10:50

prednasky/skuska nic? :/
??? a to som chodil :(  :'(
vivat academicus