• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

vhs to dvd

Started by JCube, 01.06.2008, 18:10:33

« predchdzajce - alie »

JCube

nevie niekto kde sa robi take ze prehraju vhs na dvdcko? bo ja nemam sajn a kamos potrebuje take daco... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

radix

no podla mna bude uplne stacit ked najdes niekoho kto ma video-dvd prehravac ...iny sposob pochybujem alebo o nom neviem :)

hrmill

ak mas v PC aj TV vstup tak aj tak sa da je to sice dlho ale da sa to
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

LNC

http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

Johny Bravo

Quote from: hrmill on  01.06.2008, 18:18:01
ak mas v PC aj TV vstup tak aj tak sa da je to sice dlho ale da sa to
jj mas tv kartu a potom len nahras akoby si nahral nejake vyslielanie z tv

puq

ja mam doma DVD recorder a video, a raz som skusal nahravat z kazety na dvdcko, ale nejak zvuk nenahralo :D a potom som sa vysral na to :D

libra

alebo nejake videostudio ti to spravi... Napriklad ten, kto natacal nam stuzkovu, ten ponukal aj taku sluzbu - som videl na jeho vizitke - ale on je z RV... skus pohladat v KE...

pUf

Quote from: puq on  01.06.2008, 18:43:13
ja mam doma DVD recorder a video, a raz som skusal nahravat z kazety na dvdcko, ale nejak zvuk nenahralo :D a potom som sa vysral na to :D

zapojil si cez audio-video kabel?
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

DeeL

tak ja take veci doma robim v pohode... teda ak nepozadujes nejaku extra upravu k tomu, tak neni problem... robim to cez MiniDV kameru, ktora ma aj vstup analogovy (co malo ktore maju, ale naschval som taku vyberal) a ked k nej napojim VHS prehravac takto a potom digitalne to ide cez Firewire do pocitaca, tak sa mi kvalita viac paci ako ked pouzijes nejaky TV tuner... mas to v pocitaci pekne velke v DV kvalite a da sa s tym hrat este pripadne ;)

akoze som si tak nejake stare pasky rodinne poprehraval uz a spravil DVD aj s menu a vsetkym... pekne pekne

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

Quote from: libra on  01.06.2008, 19:27:04
alebo nejake videostudio ti to spravi... Napriklad ten, kto natacal nam stuzkovu, ten ponukal aj taku sluzbu - som videl na jeho vizitke - ale on je z RV... skus pohladat v KE...

ty si odkial chlapce?