• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

valentin

Started by Johny Bravo, 29.01.2008, 07:02:52

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Som sa uz zlakol, ze ste sli tata, bo dva posty po sebe mi hned na prvy krat postlo.. :D

:D home sweet home...
Warning - while you were typing 3 new replies have been posted. You may wish to review your post.

Quote from: nemtom on  29.01.2008, 08:08:14
lol kam sme sa to dostali od valentina, aspon to zase neni o penise, sraniu abo sexe :D

lohoooool..  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: OMFG, si zabil! :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

Quote from: Pusta on  29.01.2008, 08:07:21
dostalo sa tam uz toho dost...ale urcite nie nejake slova sentimentalnej basnicky ....

a K. ak ten cierny plagat bol adresovany mne... thak nemam viac slov na teba ..

ale ja som tiez svina ked treba takze neviem ci to uz skoncilo :P
:trestac:

mishelka

Quote from: Pusta on  29.01.2008, 07:54:12
hiii neidem...len viem ze mna uz take "kvaziromanticke vyznania" akosi nedojimaju  bk
no pokiaľ vieš že si to ten človek vymýšľa len preto aby nejaké boli tak ťa to nedojme.. ale keď vieš že ten druhý to myslí na 100% vážne tak nie je nič krajšie :)
a kOsTi, básničky sú pekné (pokiaľ nie sú EMO typu "skočím z okna lebo nie si pri mne" :D ) :)

... len neviem čo vymyslím ako darček ja teraz :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

Quote from: mishela on  29.01.2008, 17:13:09
hiii neidem...len viem ze mna uz take "kvaziromanticke vyznania" akosi nedojimaju  bk
no pokiaľ vieš že si to ten človek vymýšľa len preto aby nejaké boli tak ťa to nedojme.. ale keď vieš že ten druhý to myslí na 100% vážne tak nie je nič krajšie :)
a kOsTi, básničky sú pekné (pokiaľ nie sú EMO typu "skočím z okna lebo nie si pri mne" :D ) :)

ja mam dojem ze pre nu neexistuje nic dojemne... pochybujem ze vobec dokaze mat niekoho rada
a take jak vravis EMO "skocim..." nepisem :)

nighthunter

Quote from: mishela on  29.01.2008, 17:13:09

skocim z okna lebo nie si pri mne
nech SPAM a cheesy tu na fore nezahynie
kup caji flasku, budete mat obaja poridnu opicu
aspon pridete oslavit na forumovicu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

kupim ti papuce picooo
brix will be shat

JCube

JCube

aby si nebola bosa pico..
az bude v zime kosa...pico... :D

Ing. nemtom

tuc tuc dingz dingz
brix will be shat

nighthunter

lol este mi napadlo
mozes jej poslat Valentine ecard  :DDD
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

jop ... skor MI napadlo ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

nighthunter

opravene

inak v caese opravy mi kamos pise na icq

casul (12:02:55 29/01/2008)
vcera ma na to napadlo

Ing. nemtom

ja tiez hovorim ze ma to napadlo
brix will be shat

milanko

mno .. ok ideme poradit ;)

ako uz bolo povedane... ak poznas vkus a velkosti tak sperk potesi...ale zase aby to nebolo stale o tom istom nie je zle nieco ine vymysliet...dam nejake rady z vlastnej skusenosti....

1. ak nahodou sa stane ze nemozete byt spolu v ten den, da sa zabezpecit donaska kvetov domov, k tomu pripojit zopar riadkov textu alebo mozno este lepsie zavolat a porozpravat sa, nemusis ani basnicky vymyslat, staci to mysliet uprimne

2. ak mas priestor, tak si doma priprav vsetko, uvar veceru, moze byt nejake to vinko, podla chuti, atmosferu krasne doplnia sviecky, popripade vonne oleje, prijemna hudba na neskorsie travenie vecere, nic nepokazis ak si aj zatancujete doma, a existuje aj masazny olej ktory vie tuto atmosferu este viac umocnit ;)

3. ak nemas priestor, napriklad restauracia niekde, prijemne miesto, nie velmi hlucne, nezafajcene, s prijemnou obsluhou, vylepsis to tak ak tam zajdes este skor sam, vyberies si stol, popripade aj donesies kvety so sebou ktore ju uz budu cakat na stole....

4. pre najnarocnejsich... "uniest" holku niekam mimo mesta, niekam na chatu alebo podobne, vsetko vopred pripravit, ale to uz musis dost dobre poznat tu holku aby si vedel vsetko zariadit tak aby to klaplo...

etc.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Raleon

kupim jej horalky

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

JCube

nighthunter

OMG

csirke
looooooooooooool

kOsTi

mishelka

Quote from: milanko on  29.01.2008, 19:04:42
mno .. ok ideme poradit ;)

ako uz bolo povedane... ak poznas vkus a velkosti tak sperk potesi...ale zase aby to nebolo stale o tom istom nie je zle nieco ine vymysliet...dam nejake rady z vlastnej skusenosti....

1. ak nahodou sa stane ze nemozete byt spolu v ten den, da sa zabezpecit donaska kvetov domov, k tomu pripojit zopar riadkov textu alebo mozno este lepsie zavolat a porozpravat sa, nemusis ani basnicky vymyslat, staci to mysliet uprimne

2. ak mas priestor, tak si doma priprav vsetko, uvar veceru, moze byt nejake to vinko, podla chuti, atmosferu krasne doplnia sviecky, popripade vonne oleje, prijemna hudba na neskorsie travenie vecere, nic nepokazis ak si aj zatancujete doma, a existuje aj masazny olej ktory vie tuto atmosferu este viac umocnit ;)

3. ak nemas priestor, napriklad restauracia niekde, prijemne miesto, nie velmi hlucne, nezafajcene, s prijemnou obsluhou, vylepsis to tak ak tam zajdes este skor sam, vyberies si stol, popripade aj donesies kvety so sebou ktore ju uz budu cakat na stole....

4. pre najnarocnejsich... "uniest" holku niekam mimo mesta, niekam na chatu alebo podobne, vsetko vopred pripravit, ale to uz musis dost dobre poznat tu holku aby si vedel vsetko zariadit tak aby to klaplo...

etc.
WOW :) tak tieto 4 body u mňa by vyhrali na plnej čiare :) hlavne ten posledný bod je zaujímavý pokiaľ nemáte veľmi priestor kde by ste trávili spolu dlhší čas osamote (vlastný byt a tak, keď bývate obaja s rodičmi, je to na dve veci, to vám poviem :emot-rolleyes:) :)

milanko

daj mail na tvojho priatela nech mu to poslem :D
(\__/)
(O.o )

mishelka

Quote from: milanko on  29.01.2008, 19:14:14
daj mail na tvojho priatela nech mu to poslem :D
veď on na také veci príde aj sám, ja mám takéto veci bežne :) Ja len pre týchto tu alias "korálky" :D konštatujem, že je to veľmi milé a hrozne hrozne poteší a toľko romantiky pokope sa nekoná každý deň ;)

a čo mám spraviť ja, veď poraďte nee?!?

milanko

hmm... byt mila cely vecer a uzit si valentina :)
(\__/)
(O.o )

mishelka

Quote from: milanko on  29.01.2008, 19:19:56
hmm... byt mila cely vecer a uzit si valentina :)
no to je samozrejmé :)