• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

V budove vznikol poziar, prosim opustite budovu

Started by popko, 10.11.2009, 18:29:50

« predchdzajce - alie »

t0Mi

vy ste uz fakt na hlavu vsetci.. dpc taku mište budovku nam postavia a musite to skomentovat. a uz ked tam sa neviete vysrat, tak to uz fakt zacnite pouzivat musle ako v sudcovi dredovi. cela ta budovka nema chybu, a ak nechcu poskytovat elektrinu len tak hocikomu, je to ich vec. posediet sa tam da ovela lepsie ako sa kedysi sedelo len tak kade tade po chodbach budov.

stricky

Safyia

Ake musle? Take zachody treba ako boli vo filme Demolition man :D :D Viem, ze ma este asi tyzden po filme stvalo, ze ako sa pouzivali a dodnes to neviem ;D

stricky

Ing. nemtom

jo tam, ale nikdy sme sa nedozvedeli ako sa pouzivaju
brix will be shat

Safyia

:D Podla mna su tam nanoroboty, ktore odstrania dokonale setky bakterie a podobne potom vlezu naspat do musle, tu das vedla vecka na nabijacku a pockas kym sa dobiju... A setky bacily skompostuju a o rok sa do toho zasadia paradajky :D

James144

Quote from: mishelka on  13.11.2009, 18:14:37
hej, len skoda ze najnovsie vymysleli, ze v STUDOVNIACH SI NEMOZTE DAT NOTBUK VLASTNY lebo v studovniach sa STUDUJE (akoze neviem jak mam studovat INFORMATIKU BEZ NOTBUKU tam, ale dobre no) a ten mozte mat len v malych studovniach (za prve neviem co to vlastne je, im je to mozno jasne, ale mne nie a za druhe v tychto takzvanych malych studovniach NESU skoro ZIADNE ZASTRCKY! ZASUVKY (a ked su tak NEFUNKCNE!!!), tak na kieho frasa mam ist do malej studovne? a na kieho frasa su tolko zastrcky na tych stoloch vo velkej studovni??).. ak im vadi pustanie videa a hudby nahlas (co mimochodom vadi aj mne, a nerobim to), tak maju dat zakaz hudby a videa a prikaz nosit sluchadla a ne zakazat notbuky!!! a este som si tam minule prisla, poslusne som na prikaz ujcika zbalila notbuk a vybalila si miesto toho mafin, sak co ked uz sa notbukovat nemozem, ta sa aspon najem ne... ta prisiel ze tu neni bufet ani nic, ale studovna.. ta nech do rici da papier ze sa tam nesmie jest, ta nebudem jest more!!! nech vyskoci z okna!!!!! am :03:

Čoo? to je kravina...som tam bol v štvrtok a v pohode. Budem programovať zadanie na papier nie? :D

freshmakerik

ja som tam tiež bol teraz štvrtok a mal som elektriku..
síce som chodil s nabijačkou po poschodiach, pchal ju kade-tade a pozeral či zasvieti ale nakoniec som našiel :D
aj počítač je len človek..

citro

Quote from: stricky on  14.11.2009, 02:15:38
a ako sa pouzivali tie musle? :D

toto je jedna z mojich zivotnych zahad  :D

inac budova je cool, keby sa este trosku posnazili tak industrial jak svina a na koncik rammsteinu ako stvorene :D

Cadmus

hej, len skoda ze najnovsie vymysleli, ze v STUDOVNIACH SI NEMOZTE DAT NOTBUK VLASTNY lebo v studovniach sa STUDUJE (akoze neviem jak mam studovat INFORMATIKU BEZ NOTBUKU tam, ale dobre no) a ten mozte mat len v malych studovniach (za prve neviem co to vlastne je, im je to mozno jasne, ale mne nie a za druhe v tychto takzvanych malych studovniach NESU skoro ZIADNE ZASTRCKY! ZASUVKY (a ked su tak NEFUNKCNE!!!), tak na kieho frasa mam ist do malej studovne? a na kieho frasa su tolko zastrcky na tych stoloch vo velkej studovni??).. ak im vadi pustanie videa a hudby nahlas (co mimochodom vadi aj mne, a nerobim to), tak maju dat zakaz hudby a videa a prikaz nosit sluchadla a ne zakazat notbuky!!! a este som si tam minule prisla, poslusne som na prikaz ujcika zbalila notbuk a vybalila si miesto toho mafin, sak co ked uz sa notbukovat nemozem, ta sa aspon najem ne... ta prisiel ze tu neni bufet ani nic, ale studovna.. ta nech do rici da papier ze sa tam nesmie jest, ta nebudem jest more!!! nech vyskoci z okna!!!!! am :03:

no a teraz nazor druhej strany (budem sa snazit co najpresnejsie citovat):

"...lebo debil pride s notebookom, vytrhne zo zasuvky nas pocitac aj ethernet, aby si tam mohol pripojit svoj. lebo je lenivy natiahnut ruku o pol metra dalej ku volnej zasuvke. uz su dve zasuvky kvoli tomu vylomene."

keby mi dakto nicil majetok, tiez by som kazdeho vyhadzoval zaradom :D

t0Mi

podla mna najhorsie z toho vyjde mishelka, lebo ju kazdy cituje a na par stranach bude svietit ako nevie spisovnu slovencinu :D

Smokie

Quote from: Cadmus on  15.11.2009, 06:20:49

"...lebo debil pride s notebookom, vytrhne zo zasuvky nas pocitac aj ethernet, aby si tam mohol pripojit svoj. lebo je lenivy natiahnut ruku o pol metra dalej ku volnej zasuvke. uz su dve zasuvky kvoli tomu vylomene."

to by som chcel teda vidiet :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

James144

Quote from: Cadmus on  15.11.2009, 06:20:49

keby mi dakto nicil majetok, tiez by som kazdeho vyhadzoval zaradom :D

No keby tie zásuvky mimo "vašich" PC fungovali aj inde ako na prvom poschodí nebol by problém :) Najhoršie je že tam sú zásuvky (aj pripojené k stolu) len šťava v nich nieje. Na druhej strane je fakt že normálny človek ak už niečo odpája sa pozrie že čo :D. Najhoršie je že tetky nevedia heslo pre prihlásenie k tým PC čo tam sú a niekedy 3/4 PC nejdú a heslo nezoženiem :/

mishelka

Quote from: t0Mi on  15.11.2009, 16:01:35
podla mna najhorsie z toho vyjde mishelka, lebo ju kazdy cituje a na par stranach bude svietit ako nevie spisovnu slovencinu :D
to neni spisovna slovencina, more, to je blba slovencina lebo vymysli jedno debilne slovo na jednu vec, druhe debilne slovo na druhu vec a pritom jedno aj druhe sa zasunie alebo zastrci, sak to je jedno a to iste omg

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mishelka

Quote from: eminkaa on  15.11.2009, 18:00:13
je to pravda, tiez som o tom pocula...
ked tu taki ludia studuju, potom to tu aj tak fajne vyzera, jak na tych zachodoch..... :ohmigod:
tak nech zacnu odstranovanim takychto veci, a nie odstranenim studentov zo studovni ci boha

ppt

Hej a este ten net.. Sa ani na ssh server nenapojim, bo len 80 port maju povoleny. ICQ, IRC,nic nejde, bo dementi.

mishelka

Quote from: ppt on  18.11.2009, 19:13:58
Hej a este ten net.. Sa ani na ssh server nenapojim, bo len 80 port maju povoleny. ICQ, IRC,nic nejde, bo dementi.
ta kebyze len toto, toto mozem s prepacenim osrat, lebo to aj cez meebo sa napojim.. Ale napr. ani take ameise neslo.... co mi vlastne bolo aj do skoly treba.. to si neuvedomuju ze mozu odblokovat aj nieco co treba??

kOsTi

ze ameise neslo? ameise nejde? amaise nechodi?!!! jebeeem bohaaa
:trestac:

psicho

mate uzasne problemi , nech vacsie ani nemate !
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

BCAA

Quote from: kOsTi on  19.11.2009, 04:34:57
ze ameise neslo? ameise nejde? amaise nechodi?!!! jebeeem bohaaa

chodi chodi ale nie v kniznici kedze blokuju ten port :) 
btw k ameise   30teho novembra sa to zatvara cize ak niekto setri pokusy uz nieje cas :)

KIC

Dovolim si troska reagovat,

v pripade poziaru v KIC doslo zial k planemu poplachu.

Co sa tyka dalsich zasuviek, pracujeme na ich postupnom pripajani k elektrickej sieti.

PC na ktorych je potrebne zadat heslo pracuju nasi technici, stale je takych PC menej a menej.

Budova este nie je v 100% stave, to si uvedomujeme aj my. Preto vas prosime o trpezlivost a porozumenie.

kOsTi

a s tymi notebookmi je to teda ako? + to nezmyselne blokovanie portov?
:trestac:

mishelka

mishelka

Quote from: kOsTi on  23.11.2009, 16:38:03
a s tymi notebookmi je to teda ako? + to nezmyselne blokovanie portov?
A so zakazom hlasnej hudby a filmov a kecania vo VSETKYCH studovniach? Nielen v tych PC?

KIC

S notebookmi nadalej plati ich zakaz pouzivania na prvom poschodi kde su pevne PC.
Dovod, ako tu uz bolo spomenute je ten, ze uzivatelia surovo vytahuju nase PC so siete, vytahuju LAN kable (asi aby mali rychlejsie spojenie) a surovo sa pripajaju k stlpikovym zasuvkam. Na ich opravu je potrebne volat firmy ktore nie su najlacnejsie.

Zial, nie vsetci sa vieme spravat tak ako by sme sa mali. Prikladom je aj povolenie konzumacie ci pitia v priestoroch KIC, doplatili sme na to poliatou stolickou ci zatecenou klavesnicou.

Zakaz hlasnej hudby, pozeranie filmou plati. Ak by som sa mal v studovni ucit a sused vedla mna by pozeral film, dalsi pocuval hudbu nebolo by to najlepsie.  Plati to vo vsetkych studovniach, nakolko je budova riesena dost otvorene.