• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

uznanie skusok??

Started by snowlady123, 05.10.2010, 00:46:44

« predchdzajce - alie »

snowlady123

chcem sa opytat uznaju mi skusky aj bez indexu??? index som stratila a jedna sa o tu istu fakultu kde som studovala len na inom odbore som teraz...ci budem musiet ist na policiu ze som stratila index?? ma s tym niekto skusenost?

stricky

index netreba....a na policiu uz vobec nemusis chodit... staci povedat tetam na studijnom...

ApokalypS

a to si mala Acka a Bcka, ze si chces dat uznat skusky? alebo si ina fakulta ako fei?

edit: ups, nedoslo mi, ze ked pises o indexe tak si automaticky ina fakulta, kedze u nas taky prepich ako je index davno zrusili
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

bola som vcera na studijnom a povedali mi , ze musim odovzdat index ak si chcem dat uznat predmety a dokonca musim mat vsetky skusky zapisane v indexe, inac sa to neda. a treba sa poponahlat, lebo ziadost treba dat do piatku. ale skus ist na studijne povedat, ze si stratila index ze ci sa to neda inac vybavit

padre

ja ked som si daval uznavat tak som potreboval len vypis znamok...cize to ti daju na studijnom...treba aj vyskusat ci neuznaju C-cka, mne uznali 3

cheMicka

na sjf uznavaju vsetky znamky a je potrebne mat vypisany index. vcera som bola na studijnom sa presne toto pytat!

genie

Quote from: padre on  05.10.2010, 17:57:34
ja ked som si daval uznavat tak som potreboval len vypis znamok...cize to ti daju na studijnom...treba aj vyskusat ci neuznaju C-cka, mne uznali 3
do riti, toto si nemohol povedat skor? :D
"Any fool can use a computer.  Many do."

snowlady123

nasla som index:-)))) tesim sa...ehm asi mi neuznaju predmet ked ta mam peciatku??? lebo som nemala podpis a zapisanu znamku od jedneho profesora lebo tam nebol tak som si chcela dat v letnom zapisat na druhej skuske..ale tu som nezrobila a ked som bola vylucena zo studia tak mi opeciatkovali cely index kde som akoze nemala skusky...pritom ja som ich mala...to je asi problem pri uznani ze???  :angel: hlupa otazka...ale aj tak mozem pokracovat dalej...:-)

psicho

v prvom rade ucit sa treba ! toje zaklad ....
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

padre

Quote from: snowlady123 on  06.10.2010, 18:15:44
nasla som index:-)))) tesim sa...ehm asi mi neuznaju predmet ked ta mam peciatku??? lebo som nemala podpis a zapisanu znamku od jedneho profesora lebo tam nebol tak som si chcela dat v letnom zapisat na druhej skuske..ale tu som nezrobila a ked som bola vylucena zo studia tak mi opeciatkovali cely index kde som akoze nemala skusky...pritom ja som ich mala...to je asi problem pri uznani ze???  :angel: hlupa otazka...ale aj tak mozem pokracovat dalej...:-)

nemyslim si ze by to bol problem, musia ta mat v systeme a aj tvoje znamky

snowlady123

uiiii vcera som bola na studijnom, lebo som zistila v maise ze ma konecne preradili a dokonca na odbor ktory som chcela a pritom to vraj uz nebolo mozne, ale mala som zdravotne problemy pred tym takze vsetko v poriadku a dokonca mi aj cely prvy rocnik uznaju k indexu som dodala vypis z maisu co mi dala studijna referentka, lebo som nemala jednu znamku zapisanu v indexe len v maise :-))))) juuuj som stastna uz len pockat na vsetky papiere co mi dojdu domov aj na ofic. tlacivo ze som preradena a aj uznanie predmetov :-)))

cheMicka

stricky

a co vlastne studujes?