• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Uschovna bicyklov

Started by t0Mi, 18.02.2009, 17:53:05

« predchdzajce - alie »

t0Mi

Takze vec sa ma zatial tak, ze cela vec je posunuta na prerokovanie na vyssie miesta, ze sa ozvu... Viem ze to je lame, ale ak nas odbiju, nenecham to len tak, budeme to riesit inak... :ropebanana:

Smokie

Budeme si odkladat biky vo vokiho kancli!
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

kOsTi

inac vonku na dverach je znacka ze "bicigeľ ee" :)
:trestac:

mishelka

Quote from: !Cica! on  06.05.2009, 02:00:09
Quote from: puq on  18.02.2009, 18:08:41
ja asi na bicykli chodit nebude :D 35km by dalo zabrat :D a hlavne na 7:30 ;)
ja by som si to celkom aj vedel predstavit.......hlavne po dialnici to musi byt sranda.....a na Agip-e pauza na cigu....a to sa akurat bude briezdit =))
po dialnici sa nesmie chodit na bajku omg :ohmigod:

Quote from: t0Mi on  06.05.2009, 18:52:54
Takze vec sa ma zatial tak, ze cela vec je posunuta na prerokovanie na vyssie miesta, ze sa ozvu... Viem ze to je lame, ale ak nas odbiju, nenecham to len tak, budeme to riesit inak... :ropebanana:
ako inak to chces riesit? ah:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

cheMicka

inac minule (asi v utorok) som si vsimla pred hlavnou budovou tam kde je vratnica viacero bajkov. ale takych schopnych :D neviem cije boli teda.. boli tam tak dve oprete o seba a o zabradlie a jeden bol taky biely :D az som si najprv myslela ze to je pufov , ale potom som si vsimla ze mal vacsiu vydlu :D a este tam boli asi dalsie 2-3 .. tak neviem ... :D

nighthunter

puf ma malu vidlu ? :DD
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

Ja nemam schopny bike, ja mam velmi schopny bike. Parkrat nespal so mnou v spalni a vobec som sa nevyspal.

Mishela -> Zvonka, nie zvnutra. Neboj vybavime. Nesmiete byt taki neveriaci.

mishelka

Quote from: t0Mi on  08.05.2009, 01:26:39
Ja nemam schopny bike, ja mam velmi schopny bike. Parkrat nespal so mnou v spalni a vobec som sa nevyspal.
same with me :)
Quote from: t0Mi on  08.05.2009, 01:26:39
Mishela -> Zvonka, nie zvnutra. Neboj vybavime. Nesmiete byt taki neveriaci.
:) :thumbs-up: :metal:

t0Mi

Mili nadsenci bicyklistickej dopravy,

je mi milym potesenim vam oznamit, ze zaciatkom nasledujuceho zimneho semestra bude na skole vybodovany kamerovo zabezpeceny, SBSkarovym očkom strazeny pristresok za ucelom uschovy vasich 2-kolesovych amotorizovanych kamaratov. Ziadne vnutrorne miestnosti (zatial) neprichadzaju do uvahy, no toto riesenie ako prvy krok urcite potesi. Kedze na cele prizemie vstupnej hlavnej superhaly je uz podpisany projekt, navrhovane toalety neprichadzali do uvahy, no aj tak verim, ze mnohym z vas toto riesenie postaci a umozni vam konecne pohrdnut mestskou hromadnou tlacenkovou dopravou tak ako mne. Zaverom by som sa chcel podakovat ludom ktori k tomuto pokroku prispeli, menovite Ing. Nighthunterovi a slečne Mishelke, ako aj vsetkym podpisanym a vsetkym, ktori do tohto topicu nepisali kokotiny.

Vas t0Mi

mishelka

radix

ApokalypS

slava.. a kde ten pristresok ako bude? ci to zatial nevies?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

Zo zadnej strany hlavnej budovy, tam ako je parkovisko... Teoreticky by sa dali taketo pristresky stavat kdekade, len to je otazka toho ako sa bude tento vyuzivat...

Smokie

Quote from: t0Mi on  14.05.2009, 15:45:01
Mili nadsenci bicyklistickej dopravy,

je mi milym potesenim vam oznamit, ze zaciatkom nasledujuceho zimneho semestra bude na skole vybodovany kamerovo zabezpeceny, SBSkarovym očkom strazeny pristresok za ucelom uschovy vasich 2-kolesovych amotorizovanych kamaratov. Ziadne vnutrorne miestnosti (zatial) neprichadzaju do uvahy, no toto riesenie ako prvy krok urcite potesi. Kedze na cele prizemie vstupnej hlavnej superhaly je uz podpisany projekt, navrhovane toalety neprichadzali do uvahy, no aj tak verim, ze mnohym z vas toto riesenie postaci a umozni vam konecne pohrdnut mestskou hromadnou tlacenkovou dopravou tak ako mne. Zaverom by som sa chcel podakovat ludom ktori k tomuto pokroku prispeli, menovite Ing. Nighthunterovi a slečne Mishelke, ako aj vsetkym podpisanym a vsetkym, ktori do tohto topicu nepisali kokotiny.

Vas t0Mi

Picu postavili a nie pristresok... Co s tym vieme robit?
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

ApokalypS

peticiu a podpalit skolu.. :D :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

psicho

moe uz vidim jak dakto v takomto pocasi bude chodit do skoly na bicykli :D :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Smokie

ak si si nevsimol, tak o niekolko mesiacov zvykne byt teplejsie ;) sa tak traduje, ze nebude ice age...
- Homer Simpson -

domino3d

vivat academicus

kOsTi

Quote from: psicho on  15.10.2009, 02:20:41
moe uz vidim jak dakto v takomto pocasi bude chodit do skoly na bicykli :D :D :D :D

dnes som jedneho videl :)
:trestac:

ApokalypS

nj, ja tiez.. a nie jedneho
a navyse Smokie sa sam pochvalil, ze tiez rano slapal do skoly a spät

Smokie

ja takmer kazdy den vidim pred hlavnou budovou zaparkovane jeden dva biky, takze urcite nie som jediny
- Homer Simpson -

t0Mi

jop, vysrali sa na nas. nemam cas to teraz riesit, tak o 2 tyzdne snad.. ak dovtedy niekto zisti za mna, nebudem sa hnevat..

Smokie

u koho sa to riesilo? za kym sa islo?
- Homer Simpson -

radix

ja som dnes videl v hlavnom vchode zakaz odkladania bicyklov :D

stricky

sme to nemohli vybavit na forumovici? by si mal hned 12 podpisov ci kolko