• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Uschovna bicyklov

Started by t0Mi, 18.02.2009, 17:53:05

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

kde by ako boli tie skrinky??
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

hlavne kto by ich zabezpecil ;)
:trestac:

t0Mi

Skrinky by zabrali priliz vela miesta.. Podla mna je najsamlepsie kebyze v letnom obdobi, kedy sa bundy nenosia, bol v satni namiesto satnikov stojan na biky... Kazdy by si bike zamozrejme zakladkoval a tetuska by fungovala ako osetrenie proti zlomyselnemu sfukovaniu... Ak by kapacitne ten priestor kde je satna nestacil (tam sa zmesti asi 20 bikov..), potom by sa mohlo uvazovat o rozsireni... Cize najsamprv treba hento pretlacit, lebo to pre tuke myslim nie je nic strasne jeden stojancek kupit. A potom uz ked to bude zabehane, budeme rokovat o rozsireni. Hawk.

stricky

Quote from: ApokalypS on  12.03.2009, 17:36:39
kde by ako boli tie skrinky??
zrusime dievcenske zachody v hlavnej budove na prizemi....

nighthunter

uschovna bycikolv moze byt u mna v kancelarii

ale za straty nerucim /resp potom sa necudujte ked budem mat vela euro a na vasich bicykloch sa budu vozit neznami ludia/
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

mna by zaujimalo to ze ak by bola uschovna kapacitne obmedzena a by ste tam dosli rano o 7:25 aj s bajkom a zistili ze niet miesta tak co by ste potom robili ? :h_laugh:

WRC03

dalo by sa to spravit registrovanim miest alebo nieco podobne.

mishelka

Quote from: JCube on  12.03.2009, 16:33:59
myslim ze rovnako dobre ako skrinka posluzi aj stojan a zamok co si donesies ;)
ALE SAK PRISLUSENSTVO TI POKRADNU, GUMY SFUKNU!! ta ja nemam uz stary favorit, ja mam BICYKEL, ziadnu sunku!! a okrem toho dala by sa do tych skriniek davat aj batozina (cestujuci z intrakov domov, vsak?)....

a to registrovanie miest tiez nie je zly napad.. a par skriniek by sa voslo aj do hlavnej budovy (vedla satni), dalsie budovy nemam prehlad...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

K5

aj mna kludne pripiste na zoznam  :baaa:

JCube

Quote from: mishelka on  13.03.2009, 03:20:30
ALE SAK PRISLUSENSTVO TI POKRADNU, GUMY SFUKNU!! ta ja nemam uz stary favorit, ja mam BICYKEL, ziadnu sunku!! a okrem toho dala by sa do tych skriniek davat aj batozina (cestujuci z intrakov domov, vsak?)....

a to registrovanie miest tiez nie je zly napad.. a par skriniek by sa voslo aj do hlavnej budovy (vedla satni), dalsie budovy nemam prehlad...
jedna sa o uchovnu bicyklov ne batozin :) prislusenstvo das do ruksaku kde mas to jedno pero a zosit :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kamelot

Quote from: Veduca on  13.03.2009, 04:59:14
az teraz som si vsimla.. uschovna bicykloU...

jj aj mne to teraz udrelo do oci... to niekto prepisal? :puf: lebo neverim, ze by som si to doteraz nevsimol...

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

JCube

jj bolo to prepisane od tohoto prispevku http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/uschovna-bicyklov/msg145527/#msg145527 plus samozrejme ten uvodny co dakto upravil

a myslim si ze to spravil nejaky hlupy moderator

mishelka

Quote from: JCube on  13.03.2009, 05:13:23
Quote from: mishelka on  13.03.2009, 03:20:30

jedna sa o uchovnu bicyklov ne batozin :) prislusenstvo das do ruksaku kde mas to jedno pero a zosit :)
Sak ale rozmyslaj tak, ako rozmysla vedenie skoly... "NACO mne bude nejaka skrinka na bajk?? Sak ja nechodim bicyklom... Ale taaak videl som tu nejakych studentov s obrovskymi ruksakmi, ktori cestuju domov, tak tym by sa to zislo tiez, tak to uz su dva dovody... A dali by sa prenajat, z coho by este aj penezi boli, to uz su tri dovody". Neviem jak vy, ale ja mam z vedenia TUKE taky pocit, ze ich nezaujima nic ine ako peniaze (a co im netreba, to nebude)...
A okrem toho, kam by som si podla teba mala schovat pneumatiky proti sfuknutiu? Napcham si obe kolesa do toho ruksaku k jednemu peru, zositu a prislusenstvu? A mam zakazdym davat dole vsetky tasky ktore mam k bajku pripevnene? To teda nie... To ho mozem rovno pripevnit k tomu stojanu vonku... Pomimo to, ruksaky na bajku (pokial je to mozne) vobec nenosim, pretoze mi zavadzaju a je mi horuco, vsetko davam do tych tasticiek...

t0Mi

Quote from: Veduca on  13.03.2009, 04:59:14
az teraz som si vsimla.. uschovna bicykloU...
ale fajny napad :P

To nejaky chuj prepisal, pozri si prve posty... Tam je to spravne.

t0Mi

Si viete predstavit tu skrinku velkosti takej, aby sa do nej vosiel bike ? :whacko:

JCube

jj to mi pride dost nerealne...stojan na bicykle je lepsie a skladnejsie riesenie...btw kto chce nech si uklada bike do tych bocnych skrin co su na chodbach tuke :D tak sa isto vojde :D a aj na kladku sa daju zamknut :P to len taky maly hint :D

mishelka

lol ne zly napad :D:D:D ale by som chcela vidiet tie pohlady :D

Ing. nemtom

musis si rezervovat jednu kabinku na paternosteri, tam si ho zamknes a mas, tam sa vojdu aj 2 mozno, ale treba ich rychlo umiestnit
brix will be shat

Havran

ako preco by ti dakdo gumu sfukoval, to mi pride dakus uz paranoidne
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

JCube

Smokie

vzduchu je dnes malo... :) uz aj ten sa kradne
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

Alebo napriklad fetisisti ze... Ach jaj... No ale stale je nas malo.. Takze vsetci co poznate nejakych tuke-cyklistov, odporucte im nech o sebe daju vediet...

mishelka

Quote from: Havran on  13.03.2009, 17:16:37
ako preco by ti dakdo gumu sfukoval, to mi pride dakus uz paranoidne
keby sa mi to nestalo uz 5x (za jedno leto), tak nic nepoviem...
edit: este dodam ze ventily si musim nosit nahradne, lebo niekomu sa vzdy zidu :D

nighthunter

Quote from: t0Mi on  13.03.2009, 17:27:33
Alebo napriklad fetisisti ze... Ach jaj... No ale stale je nas malo.. Takze vsetci co poznate nejakych tuke-cyklistov, odporucte im nech o sebe daju vediet...
http://koktail.pravda.sk/za-sex-s-bicyklom-dostal-trojrocnu-podmienku-fnx-/sk_ksav.asp?c=A071118_104121_sk_ksav_p20
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Smokie

Musia byt skrinky, definitivne... Nechcem riskovat, ze moj bicykel otehotnie s nejakym uchylom...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies