• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ubytovanie v BA

Started by nighthunter, 25.01.2008, 23:21:30

« predchdzajce - alie »

nighthunter

v blizkej dobe sa chystam do BA a zhanam lacne ubytovanie v BA, na 1 noc

idealne by bolo nieco pri Prievozskej ullici - na prvy vylet
a potom nieco pri Kolibe (vylet cislo 2)

hotely, motely, intraky .......
kto tam mate rodinu znamych caje sracov .......
radet ak viete
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

buhehe

pentagon  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: sice mas to trochu dalej od prievozu ale kvalita je po <>  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

nighthunter

jo a v blave som v zivote nebol, netusim co kde a co je
takze piste aj adersy, tel. cisla ...
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

buhehe

to som len srandoval...pentagon je jednou z najhorsich ubytovni...(ked vobec to tam este fungiruje)
za susedov by si mal ciganov fetakov a roznych asocialov...

ale aby som aj daco (mozno) uzitocne...
okolo prievozu nepoznam ziadnu ubytovnu ale nedaleko je hotel Nivy. dobra je vraj Mlada garda a moyes skusit na kope internatov...na mapy.zoznam.sk si vyhladas take co najblizsie k prievozskej...nic moc to neni ale co ja viem asi tak by som to riesil ja ze na dajakom internate najskor...

DeeL

tak z BA som sa dnes stihol uz aj vratit a spal som vo vlaku cestou tam... ale tak ja skor zhanam ci nema niekto znamych vo Warszawe prespat na jednu noc len tak niekde pri hlavnej vlakovej stanici ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

DeeL prezrad co to tam chystas v Rusku?? ides na koncer TATU ci co??

inac... obdivujem ta ze dokazes spat vo vlaku... ja som siel do BA a spat uz snad milion krat a este sa mi to ani raz nepodarilo :(
:trestac:

DeeL

tak cestou tam som isiel v noci a na lehatku a dole... najlepsie ze az ked sme mali vystupovat som zistil, ze sa to dalo sklopit cele operadlo a nemusel som spat na takom uzkom ako ked len na sedadle... ale tak sem tam som sa zobudil ale tak dalo sa no a nazad teraz som si tiez pekne podriemal trocha v normalnom kupe... ja praveze casto neviem co ine robit vo vlaku a tak spim... inac aj v buse domov ked idem tak najradsej spim, bo viem, ze doma sa k tomu tak skoro nedostanem :D ... a aj dnes som vo vlaku konecne daco podospaval :D

aaa v Rusku co chystaaam? taky vylet len :D ... mozem spat u kamosa v byte, tak ideme asi 3 na vylet :D ... uvidim co a ako este... potom mozno budem nejake zapisky z toho zverejnovat :D

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

bude hostel 3, DeeL bude hrat hlavnu rolu:D
brix will be shat

DeeL

neboj sa eminkaa... Andrej... to je kapitola sama o sebe, ale tak nejako to uz len prezijeme ;) ... a pripadne kazda skusenost je dobra aby sme potom mohli odovzdat inym ludom co by tam chceli ist, ze co a ako pripadne vybavit ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeeL

a co ja viem? ja som posledne dni chodil tak po 4 spavat... aj ked nie minulu, to som bol vo vlaku... a predtym na skusku som rano vstaval tak som isiel okolo 2 uz... ale neni to dobre toto

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

ja mam rodinu na prievoze, ale tam asi by si sa nedalo.... Ale hadaj co, mrkvyho caja tam chodi do skoly, spytaj sa mrkvyho ci by si nemohol....

kOsTi

lol... no u nej v postielke... pohodaaa :D

hrmill

kOsTi no ja tiez vo vlaku spim aspon rychlejsie prejde ta 5 hod cesta, len blbe je to ked zaspis aj svoju zastavku, to sa stalo jednej holke normalne som ju lutoval kedze uz bola noc a nic jej uz nesko nazad
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

no tak ja skusam ale proste to nejde... ale napr ked idem domov (co je tak 1h cesta) tak tam sa mi aj chce spat... ale ked idem do BA (5-6h) tak tam nezaspim ani keby som prasky pozral :(

hrmill

ta u mne to problem nieje len ma vzdy vie nasrat ked ma budia ked kontroluju listky a nanovo musim zaspavat  :j_angry:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

ywetka

Quote from: DeeL on  26.01.2008, 08:39:16
a co ja viem? ja som posledne dni chodil tak po 4 spavat... aj ked nie minulu, to som bol vo vlaku... a predtym na skusku som rano vstaval tak som isiel okolo 2 uz... ale neni to dobre toto

hehe... ja som raz mala cez zimne skuskove vyse dva tyzdne uplne prevrateny rezim - vstavala som ked zapadalo slnko, bola hore celu noc a ked pomaly svitalo, tak som sla spat... najprv to bolo dost fajn, ale postupne ma tak bolela hlava a bola som coraz viac podrazdena, ze konec... musela som sa nejako preorientovat, lebo to zacinalo byt uz fakt psycho... :whacko:
divim sa ako to ludia vo finsku a dalej dokazu celkom v pohode vydrzat...  :ohmigod:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ywetka

Quote from: nighthunter on  25.01.2008, 23:49:46
jo a v blave som v zivote nebol, netusim co kde a co je
takze piste aj adersy, tel. cisla ...

ked lacne... tak jedine intraky, najdi si niekde ich zoznam (szm.sk, zoznam.sk) a postupne poskusaj.. lacnejsi flek nezozenies...
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

kOsTi

Quote from: ywetka on  27.01.2008, 06:33:02

hehe... ja som raz mala cez zimne skuskove vyse dva tyzdne uplne prevrateny rezim - vstavala som ked zapadalo slnko, bola hore celu noc a ked pomaly svitalo, tak som sla spat... najprv to bolo dost fajn, ale postupne ma tak bolela hlava a bola som coraz viac podrazdena, ze konec... musela som sa nejako preorientovat, lebo to zacinalo byt uz fakt psycho... :whacko:
divim sa ako to ludia vo finsku a dalej dokazu celkom v pohode vydrzat...  :ohmigod:

no ja som robil raz cez leto dva mesiace vkuse nocne... to bola tiez ina haluz... :)

kane77

Quote from: ywetka on  27.01.2008, 06:33:02

zeby som to vyskusal? moze byt zaujimavy experiment..
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

milanko

ja by som ti tiez jednoznacne odporucal intraky... asi nic insie lepsie nezozenies...akurat sa nevyznam co je kde v BA kde je aky intrak...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

jj... tam kde som bol ja tak bolo za 75 sk/noc .. v mlynskej doline som bol na "sturaku"
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

no to by nam mohli prezradit intrakovci ;)
(\__/)
(O.o )

hrmill

z levic sak to mi je krajan  :lol9:

kOsTi

ja platim 120SK/noc... intrak Druzba

mrkvy

Quote from: radix on  27.01.2008, 16:55:49
Quote from: milanko on  27.01.2008, 16:53:32
jj... tam kde som bol ja tak bolo za 75 sk/noc .. v mlynskej doline som bol na "sturaku"
no presne na ten som myslel.. ;) a v ke sa tiez take nieco da? lebo akosi som sa nedocital

Ani nesrandujte, ze to je take lacne.. Ja ked chodim za cajou cez weekendy, tak len rano do BA a vecer spat do ZA (bo chodime dom kazdy druhy tyzden, takze vtedy sa vidavame)... Musim tam niekedy zabludit.. ;)

2 stricky: Holka byva na cisto dievcenskych intrakoch... Tam sa ani chlapcensky chlp nedostane, nie ze este cely srac... I ked, najdu sa pripady, ale to len ked je vratnik pripity, co sa mne nestalo este.. :( Takze asi tak..
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D