• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TUKE vo svete

Started by zeratul, 09.02.2009, 09:12:23

« predchdzajce - alie »

puq

no ja som konkretne porovnaval EKF a EUKE(fakulta EUBA v KE)...ze EKF je lepsie...co sa tyka kosic

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Agamemnon

Quote from: puq on  14.02.2009, 01:35:47
no ja som konkretne porovnaval EKF a EUKE(fakulta EUBA v KE)...ze EKF je lepsie...co sa tyka kosic

to asi ekf je lepšia, ale zase... to sú úplne iné odbory... a úplne iný prístup - afaik, tak ekf tuke je modernejšia - o dosť - ako "euke"... afaik, čo mi hovorili ľudia :)
All code is crap.

42

nighthunter

ekf sux, sjf rulezz

ApokalypS

Quote from: Veduca on  14.02.2009, 01:27:29
joj, ale vsak nemozete porovnavat EUBA ako celok, kde je neviemkolko fakult a xy odborov s ekf tuke, kde su len dva odbory, pricom na regionalny rozvoj a verejne financie chodi cca 20 ludi v rocniku.
nad studiom na niektorych fakultach EUBA by som mozno aj uvazovala.. ale urcite nie na EUBA ako celku
ved ako pise puq.. mi porovnavame, aj ked nevim preco EUKE a EkF.. a v tomto smere nieje o com.. :)
bez ohladu na tom, ze na EUKE mam segru, tak podla mna vytazi tato skola nad EkF.. a o dost..
Quote from: nighthunter on  14.02.2009, 02:10:00
ekf sux, sjf rulezz
to sa ti to teraz pise, ked si na SjF.. ale ved tam ti dali titul.. vzdaj sa ho.. a studuj odznova na SjF, ked si taky frajer..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

netreba brat vsetko vazne co pisem

Pusta