• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TUKE vo svete

Started by zeratul, 09.02.2009, 09:12:23

« predchdzajce - alie »

Mao

nj, odprednasala za 45 min a potom dalsich 30 kontrolovala ucast :)

Smokie

Quote from: Mao on  10.02.2009, 05:07:56
nj, odprednasala za 45 min a potom dalsich 30 kontrolovala ucast :)
to bola legendarna prednaska :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Agamemnon

tono baláž tiež tak kontroloval... meno - tu, meno - tu :) takže tam tiež pozor :)
All code is crap.

42

ApokalypS

sak na prvej prednaske sa ukaze, kto ako kontroluje.. ak sa nebudu samozrejme menit..
aj ked istota je byt na kazdej prednaske.. sice netusim, co tam budem robit, ale co uz..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

Quote from: ApokalypS on  10.02.2009, 05:50:31
sak na prvej prednaske sa ukaze, kto ako kontroluje.. ak sa nebudu samozrejme menit..
aj ked istota je byt na kazdej prednaske.. sice netusim, co tam budem robit, ale co uz..

:D ja ani tam...sak naco mame forum ;)

zeratul

No schrotter to teraz striedal. Najprv boli len podpisy. Potom zhruba v polke semestra prisiel na to ze je tam viac podpisov ako je kapacita miestnosti a zacal vyvolavat po mene a zistil ze viacej sa mu neozyva ako ozyva tak potom uz len hlasil po mene
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

zeratul

imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

kOsTi

:trestac:

JCube

nezabudni to v kazdej teme pripomenut aspon 20krat :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

nezabudni sa vymazat :P
:trestac:

mrkvy

Quote from: kOsTi on  12.02.2009, 15:54:50
Quote from: zeratul on  12.02.2009, 15:53:50
este aj FIIT nas predbehla

to je nejake cudne? :)

Si nic z toho nerobte, nasa fakulta je este o tri miesta nizsie.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

ywetka

inac, srandovne vyzera, ze nitra je tak vysoko.... mna to osobne dost prekvapilo, ale zasa na druhej strane, videla som ich moodle - neskutocna pecka. U nich to nie je ako u nas, ze na moodli su akurat tak skuskove testy, maximalne nejake podklady na prednasky a cvika - u nich je to normalny online vyukovy kurz, maju tam onlajn priklady, cvicenia, perfektne spracovane materialy (videla som kurz Databazove systemy, Programovanie v C a Siete) s mnohymi obrazkami, ktore pochopi aj idiot.... proste fakt klobuk dolu. Z takeho niecoho je radost sa ucit.  :thumbsup:

Toto je kus o inom, ale tak ked sa uz rozobera tema VS, na toto som dnes natrafila: http://profit.etrend.sk/ludia-a-udalosti/na-vybere-skoly-naozaj-zalezi/157975.html
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Havran

heh som cital toten clanok a jak sa akoze nasa TUKE dostala na prve miesto v spolocenskovednych odboroch ? to tu vobec sa daco take vyucuje ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

brix will be shat

Agamemnon

Quote from: Havran on  12.02.2009, 19:32:34
heh som cital toten clanok a jak sa akoze nasa TUKE dostala na prve miesto v spolocenskovednych odboroch ? to tu vobec sa daco take vyucuje ?

ekf
All code is crap.

42

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

sak mozeme byt naprvom mieste ale medzi technicky zameranymi skolami :D ktovie ci niekde maju nieco podobne ako ekf :P

Agamemnon

ale inak to je možno aj pravda s tou ekf :D lebo pri tom, čo počúvam o napr. euba alebo aj jej ke pobočke, tak ekf sa mi zdá lepšia :)
All code is crap.

42

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

no ale to sa velmi neda uplne porovnat lebo su to odlisne odbory co je na EUKE a na EKF...ale neni som proti ze EKF je lepsia ;)

Agamemnon

btw... euke neexistuje :D to je stále euba :D
All code is crap.

42

puq

Quote from: Agamemnon on  13.02.2009, 01:36:01
btw... euke neexistuje :D to je stále euba :D

ja viem ze to je pobocka EUBA v KE...ale taku maju stranku tak som ich aj nazval ;)

ApokalypS

nic proti EkF, ale podla mna je EUKE alebo EUBA v ke, to je jedno.. o dost lepsia..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Agamemnon

o eube sa hovorí to, čo aj o vše v prahe, hehe :D tak nvm...
All code is crap.

42

puq

Quote from: ApokalypS on  13.02.2009, 23:38:53
nic proti EkF, ale podla mna je EUKE alebo EUBA v ke, to je jedno.. o dost lepsia..

no ved to je jasne...ale toto je TUKE a ekonomicka fakulta...a tamto je ekonomicka univerzita...cize kebyze to nebolo lepsie tak kde sme? :D v tadzikistane? :)