• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TUKE ma naucila...

Started by t0Mi, 28.07.2010, 17:33:06

« predchdzajce - alie »

mishelka

no to je jedna vec.. a druha - predstav si spolocnu domacnost.. ja za pc, on za pc.. deti tiez cez pc budeme robit? :DDD

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

stricky

ApokalypS

su vynimky potvrdzujuce pravidlo :)

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

skor by som ako priklad uviedol ywetku
brix will be shat

ApokalypS

tino8

napr aj ja chodim s informatickou  :P

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

tommy-sv

Quote from: mishelka on  03.08.2010, 22:52:57
no to je jedna vec.. a druha - predstav si spolocnu domacnost.. ja za pc, on za pc.. deti tiez cez pc budeme robit? :DDD

ale treba vypnut firewall lebo neprejde oplodnujuci paket :D

TUKE ma naucila daku tu matematiku zatial, resp. naucil som sa sam ale keby nebolo doc. Pirča tak by sa mi do toho nechcelo az tak - fakt poklona tomu chlapovi za to ze sa snazil vtesnat tolko do toho minimalneho casoveho ramca.
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

psicho

ja som sa naucil (ale ne na skole ) ze ten kto druhemu jamu kope tak sa naroby jak kokot ... preto ja nerobim
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

timwood

mna tuke naucila aspon zhruba tu matiku, ta sa mi mozno zide na nieco, sam by som sa ju nenaucil tak:)..a co sa programovania tyka, tak objektove prog. mi cosi dalo..iank som sa na op dival, aj dp..a ten zvysok boli vecsinou vseobecno-vzdelavacie predmety:)..a jaksi behavioralne ma naucili ze nic nie je take hrozne ako na persi pohlad vyzera :D

ApokalypS

jasne, take integraly a derivacie sa bezne pocitaju v praci ;D

t0Mi

ja som pouzil arctg minuly tyzden v praci !!!! no ale to je este zo strednej.. ak nie zo zakladnej..

Shwollo

Quote from: t0Mi on  04.08.2010, 19:17:56
ja som pouzil arctg minuly tyzden v praci !!!! no ale to je este zo strednej.. ak nie zo zakladnej..
ja som to 1. krát videl na TUKE  bv
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

mishelka

Quote from: ApokalypS on  03.08.2010, 23:20:42
su vynimky potvrdzujuce pravidlo :)
sak som pisala ze nech to existujucim parom vydrzi :) mne by to neklapalo :D

Quote from: tommy-sv on  04.08.2010, 00:58:12
Quote from: mishelka on  03.08.2010, 22:52:57
ale treba vypnut firewall lebo neprejde oplodnujuci paket :D
hej hej presne na to som myslela :D :D :D

domino3d

Quote from: cenki on  28.07.2010, 17:56:08
- NIKDY nebežať na MHD ak idem do školy. Hoci je aj 10m odomňa.

- skor odist na obed
- a pytat si body za aktivitu na cviku :)
- a nejaky ten prehlad v informatike :)
- ANO zbakalarkuje kazdy *****
vivat academicus

Safyia

Quote from: Domino3D on  09.08.2010, 01:42:29
- a pytat si body za aktivitu na cviku :)
:D :D presne, ked nepytam nedaju... Ked pytam, tak vacsinou aj hej ;D

Pusta

Quote from: ApokalypS on  04.08.2010, 18:37:04
jasne, take integraly a derivacie sa bezne pocitaju v praci ;D
taaak by si sa cudoval kolko vypoctov s integralmi treba pri vypocte fyzykalno-chemickych velicin pri vyrobe suroveho zeleza a ocele ... prestupy tepla, mnozstvo potrebnej energie a ine lakocinky :D
mno a skola ma naucila...
- uz sa nerozculovat nad neschopnostou doktorandov, ktori maju cele ucenie na salame
- ze nemusim mat za kazdu cenu A zo skusky
- trpezlivost ruze prinasa
- nie kazdy kto vedla teba sedi na hodine musi byt tvoj kamarat
- ze, ludia co sedia v predu na prednaskach su mili a inteligetni presne tak ako ja, ale najdu sa tam aj chameleony, ktore sa len maskuju v dave...
- a naucila som sa aj to ze "debilovy proste nevysvetlis" :D

cheMicka

mna tuke naucila ze niektori doktorandi vedia z predmetu ktori ucia niekedy menej ako samotni studenti a niektori maju mensie IQ ako polovica studentov dokopy.. samozrejme to neplati na vsetkych. niektori su naozaj mudri a rozumeju sa perfektne do toho co ucia a vedia dobre ucit

nighthunter

chemicka diki za tu druhu polku :-*
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

ozval sa ekonom uciaci IT na strojarine :D
brix will be shat

t0Mi

Quote from: cheMicka on  11.08.2010, 04:19:48
mna tuke naucila ze niektori doktorandi vedia z predmetu ktori ucia niekedy menej ako samotni studenti a niektori maju mensie IQ ako polovica studentov dokopy.. samozrejme to neplati na vsetkych. niektori su naozaj mudri a rozumeju sa perfektne do toho co ucia a vedia dobre ucit
podla mna vsetci maju mensie IQ ako polovica ich studentov dokopy :D

domino3d

Quote from: Pusta on  11.08.2010, 04:10:51
...
- ze, ludia co sedia v predu na prednaskach su mili a inteligetni presne tak ako ja, ale najdu sa tam aj chameleony, ktore sa len maskuju v dave...

:thumbs-up:
vivat academicus

cheMicka

Quote from: t0Mi on  11.08.2010, 15:31:16
podla mna vsetci maju mensie IQ ako polovica ich studentov dokopy :D

:ohmygod: myslela som to obrazne

mishelka

- a naucila som sa aj to ze "debilovy proste nevysvetlis" :D
debilovi nevysvetlis ze je debil... lebo je debil! :D

Quote from: Domino3D on  11.08.2010, 15:42:59
...

:thumbs-up:
:thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up:

zas to musite brat tak ze nie kazdy doktorand uci to co chcel ucit, a nie do vsetkeho co uci sa vyzna, i ked sa na to mozno pripravil.. ale ked sa aspon snazi, je to super, pristup "mam na salame" sa mi nepaci

Havran

- do skoly sa fakt chodit neoplati (tym myslim travit tam viacej casu ako je nevyhnutne na povinne cvicenie )
- vyuzivat pri uceni reverzne inzinerstvo
- a ze nic neni take zlozite jak sa na prvy pohlad zda
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.