• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Tu-ke II. : The Return of Vokorokos

Started by Raleon, 02.12.2006, 06:49:19

« predchdzajce - alie »

Raleon

koknite na stranke fei.tuke:

"AS FEI v zmysle prílohy č. 4 k Štatútu Fakulty elektrotechniky a informatiky TU v Košiciach zvolil za kandidáta na dekana fakulty na štvorročné funkčné obdobie od 1. februára 2007 prof. Ing. Liberiosa Vokorokosa, PhD.

AS FEI schválil návrh na vymenovanie nasledujúcich prodekanov na obdobie od 1.2.2007 do 31.1.2011:

* doc. Ing. RomanaCimbalu, PhD. - prodekan pre rozvoj, spoluprácu s praxou a propagáciu fakulty
    * doc. Ing. Ivetu Zolotovú, CSc. - prodekanka pre pedagogickú činnosť v bakalárskom a inžinierskom štúdiu
    * doc. Ing. Alenu Pietrikovú, PhD. - prodekanka pre vedeckovýskumnú činnosť, doktorandské štúdium a sociálne otázky
    * doc. Ing. Ľubomíra Doboša, CSc. - prodekan pre zahraničné styky, mobility a koordináciu projektov "

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

DeeL

tha ja o tom viem uz teoreticky mozno aj 2 tyzdne... ale tha aspon nejaka zmena na skole... sa uvidi na akom konovi sa bude viezt a co sebou dovlecie... ale velke zmeny tazko ocakavat...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

woody

Quote from: DeeL on  02.12.2006, 07:27:14
tha ja o tom viem uz teoreticky mozno aj 2 tyzdne... ale tha aspon nejaka zmena na skole... sa uvidi na akom konovi sa bude viezt a co sebou dovlecie... ale velke zmeny tazko ocakavat...
jj tiez o tom viem dlhsie ale o tych zmenach mam ine info trochu :P ja som pocul ze sa bude obmedzovat fyzika, a soj mozno pojde medzi nepovinne predmety :P ale uvidiiime :)

Ing. nemtom

mozem J*bat ze sa obmedzi fyzika ked uz s nou teraz koncim (dufam) :)
brix will be shat

BCAA

teoreticku informatiku treba obmedzit    abo aspon zmenit osadenie vysokych hodnostarov

DeeL

no jooo s Hudakom si uzijeme srandy :emot-LMAO:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Raleon

Quote from: DeeL on  03.12.2006, 01:05:40
no jooo s Hudakom si uzijeme srandy :emot-LMAO:

jj.. naucime sa vsichni lietat...

:462:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

maTo

lem naj mena...bo ja tu isto das 10 roky budzem studoval...ta este sa ma to tyka :D

vlado

jedna vec sa isto zmeni: kokosovci budu vat vacsi prijem v domacnosti. tesme sa s nimi a studujme aby sme odtialto co najskor vypadli
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

mrkvy

Quote from: maTo on  03.12.2006, 04:25:34
lem naj mena...bo ja tu isto das 10 roky budzem studoval...ta este sa ma to tyka :D
lol, potom uz inventarne cislo dostanes a Ta budu viest v zaznamoch jak dajaku lavicu...  :emot-LMAO: A fyziku by som aj ja tak obmedzil, ze to este svet nevidel... Este aj totu zimnu aulu by som im zbural..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

maTo

mrkvy

:emot-LMAO: to bude vatra.. Aj kolbasky sebe donesem, a mozeme poopekac daco...   :alc: :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

maTo

ani nevraf ja teraz na diete...uz mam sliny az na ponozkoch...  :ohmigod:

mrkvy

Ta ked trimes dietu, ta (ne)ic na hlavnu... Som tam bol dneska, som zhanal daco a kukam, ze stanky tam.. Som zapachol kolbasu, ta som dve hodiny slintal, kym som vybavil a potom som si aj zbehol na jednu.. Taku fajnu som uz davno nejedol..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )

maTo

ta ty si kamos...som to psychicky nevydrzal ta som uz zbastil spagety :D

mrkvy

Tha nabuduce Ta zoberem.. Mozme zajst na klobasu...  :beer1: :D
(\__/)
(O.o )

maTo

mrkvy

Tha ked bude po vsetkom tha mozme zrobit skupinovicu... ;)
(\__/)
(O.o )

maTo

no ja som za :) sak vacsina sme na jednom intaku ta...  :alc:

mrkvy

Oka, to sa este potom dohodneme, ze co a ako... ;) Mozme skocit na  :hah: "jedno"... Ale tha najprv zapichy skusky a thaq..  :emot-shakehead:
(\__/)
(O.o )

maTo

mrkvy

:D uz to vidim.. FEI-kare... si kupis Ty i ja a si budeme pisat cez icq...  :emot-LMAO: "Uz perse vypil, no ta na zdravie..." a potom uz len "afvna dfas ebjnôle"... :D
(\__/)
(O.o )

maTo

mrkvy

Akoze sa opijemo a budzeme triskac do klavesnice jak dzivy..  :emot-LMAO: :emot-dance:
(\__/)
(O.o )