• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Tshirt s napisom

Started by Johny Bravo, 19.03.2006, 17:42:06

« predchdzajce - alie »

Johny Bravo

kde sa daju spravit?
Dik! :)

milanko

ved si vyrob sam ... kup si nazehlovaci papier....nanho si v tlaciarni vytlac co chces a potom si to len so zehlickou obycajnou nazehli na triko....ja som si tak vyrobil dve trika....a drzi to...aj prat to v pohode mozes....
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Johny Bravo

hm dobre napad. kolko stoji taky papier?

psicho

hm ,ten nazehlovaci papier by som neodporucal ,2krat vyperies tricko a konec, ja som si dal spravit vlastne pSiCho tricka ktore boli robene pomocou folie ktora sa natlaci na tricko jeto skoro take ako ked si kupis origi tricko cena zavysi od toho kolko folie sa pouzije ja som platil cca 500sk za obojstranne tricko ,a bolo to prane uz asi 100x a stale ako nove :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Johny Bravo

hm celkom good.
kto chce spravit nejake sexy www.tu-ke.com tricko design? of course potom zadarmo dostane jedno :thumbsup:

milanko

no...k tomu papieru nazehlovaciemu....tak jasne ze ti to nevydrzi tych 100 prani bez porusenia....ale papeir moze stat jedna A4 asi tak 70 SK...k tomu ked kupis triko za 150...mozno 100...tak mas za lacny peniaz namakane triko ake chces....a ja mam doma dve take trika ...a boli uz aj niekolkokrat prane a je to v pohode ... ale jasne ze pokial chces namakane triko tak to by som radil tiez tie folie...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

vlado

ja som si dal robit tricko v jednej firme co tam aj kopiruju veci a tak. stalo ma to asi 150 sa mi zda bez tricka, jednostranne. v takom podchode na hlavnej su pri slovane nedaleko neviem jak sa to vola. a zatial drzi ale perem to rucne  :hammer:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

BCAA

ty si peres     ???    clovek sa nestiha cudovat

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!

DeeL

ta fakt nooo, ja by som mozno mal dakde vypadnut aby som si musel tiez prat sam a potom si to aj vazil viac... to je pravda...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Johny Bravo

nikto nechce spravit design?  :lookaround:

milanko

a design coho ? lol...co chces na triko?
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

co ja viem, podstatne je aby tam bol www.tu-ke.com :)

woody

heh ale treba davat pozor aby nam tu nezacali potom profaci chodit bo to uz by bol iny konec  :j_grin:

milanko

hehe...myslis ze by sa im chcelo ?
(\__/)
(O.o )

woody

ok takze nieco som len tak narychlo spravil  :j_grin: ale velmi sa nesmejte ja ne som grafik  :j_grin: ale na http://www.shirtinator.de/creator_sk/ som nasiel taku zajimavu vec na tvorbu triciek ... sice su dost drahe ale aspon na navrh jednoduchy dobre  :j_cool:

psicho

treba spravit pri registracii noveho uzivatela ,dajaky test alebo daco cim by sa dalo odfiltrovat keby sa chel dajaky ucitel sem prihlasit ,ale spravit to tu na 110% anonymne a potom mozu chodit kolko chcu :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

woody

ono anonymne je to tu dost ale keby niekto zmazal ftp to by bola dost skoda  :j_cool:

davhan

noo...teba pravidelne cucat z ftp veci ktore este nemate a  nie je problem :)... a nejako si uz pomozeme........ :emot-dance:

vlado

Quote from: woody on  21.03.2006, 00:23:02
heh ale treba davat pozor aby nam tu nezacali potom profaci chodit bo to uz by bol iny konec  :j_grin:
dudas chodi na www.prop.sk a www.blisty.cz hehe dneska sa nam zdoveril  :lol9: :lol9:
Neskúšajte na mňa ťahy!

DeeL

hej, a co sa tyka toho tricka...... tak nebude to zbytocne predrazovane ak sa bude davat aj dopredu aj dozadu? tolko moj navrh... mozno ak sa mi bude chciet tak po zapoctovkach tento tyzden nieco skusim tiez vymysliet, ale radsej nic dopredu neslubujem

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Johny Bravo

mozes spravit aku chces :) keby nahodou viaceri spravite tak to najlepsie vyberieme a spravim tricka  :bananadance:

milanko

a kvoli comu vlasnte chces dat robit tricka? chces masovu kampan rozbehnut o tejto stranke??? :)
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

treba offline propagaciu spravit  :xmas:

milanko

:) co tak niekolko letacikov natlacit a supnut niekam na technike....do hlavnej budovy niekam...alebo do pavuka :)
(\__/)
(O.o )