• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

trofej LM v KE

Started by zaky, 06.10.2010, 04:44:20

« predchdzajce - alie »

zaky

zajtra, 6.10 o 17:00 do 21:00 na namesti, len tak pre info, podte dakto, ma sfotite s nou  bp

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

Safyia

sorry, budem pit pivo, co tam po trofeji :D

zaky

ozran(ka?) :D ja budem pit pivo a fotit sa s trofejou :)

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

padre

idemeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Safyia

Quote from: zaky on  06.10.2010, 04:53:13
lol pivo ne domacu budem pit, pivo jak malinovkaa...
Ta ja sa priznam ze som asi minutu rozmyslala co je asi LM :D

ursus

Quote from: Safyia on  06.10.2010, 05:30:14
Quote from: zaky on  06.10.2010, 04:53:13
lol pivo ne domacu budem pit, pivo jak malinovkaa...
Ta ja sa priznam ze som asi minutu rozmyslala co je asi LM :D
liptovsky mikulas, amidoinitrite? ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

excellent

F5 can be so refreshing :thumbs-up:

Havran

ja doteraz neviem co to ma byt LM, mam asi dva typy ale nic jednoznacne...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

trofej ligy majstrov nub
brix will be shat

excellent

Liga Majstrov je súťaž vo futbale. Futbal to je šport. Šport to je dačo také, keď si dáš dole okuliare, vstaneš od PC a pozrieš sa von oknom a vidíš ľudí behať po ihrisku  :baaa:
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

ApokalypS

alebo zapnes FIFA alebo inu pobobnu hru a od pc vstavat nemusis ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Havran

ta to bo sice moj prvy typ ale potom som si povedal ze co do riti by robila trofej LM v KE
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

ktovie, mozno zabludila :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

miskotz

oplatilo sa cakat hodinku v rade, mam fotku s trofejou  :banana_guitar:
Otoč sa k svetlu a tiene ostanu za tebou

kOsTi

:trestac:

kilomassa

vela ludi v tom vidi velky pozitivny bod svojho doterajsieho zivota havo

Shwollo

nehodíte sem nietko foto?
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

hrmill

vela ludom z toje jebka by som povedal
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

zaky

jebka mas pravdu... ale ked si spravny fanusik futbalu ze nemusis sa na stadione ani pobit ani ukazat holy zadok pripadne jaky je tvoj slovnik vulgarnych slov tak odfotit sa s trofejou, len tak, pre zabavu, na pamiatku, je prima :) a naco vobec? no aby bola prilezitost dat si pivo, podebatit :)

psicho

Quote from: zaky on  07.10.2010, 06:28:59
jebka mas pravdu... ale ked si spravny fanusik futbalu ze nemusis sa na stadione ani pobit ani ukazat holy zadok pripadne jaky je tvoj slovnik vulgarnych slov tak odfotit sa s trofejou, len tak, pre zabavu, na pamiatku, je prima :) a naco vobec? no aby bola prilezitost dat si pivo, podebatit :)

to neni fanusich kto sa nepobije pred pocas a po zapase ... ten kto sa nepobije je len slaboch co mal ostat doma kukat v telke ...stadion je pre muzov !
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

padre

Quote from: psicho on  07.10.2010, 13:19:25
Quote from: zaky on  07.10.2010, 06:28:59

to neni fanusich kto sa nepobije pred pocas a po zapase ... ten kto sa nepobije je len slaboch co mal ostat doma kukat v telke ...stadion je pre muzov !

a presne koli takym nazorom su nase stadiony prazdne, pretoze rodicia sa boja zobrat svoje deti na zapas a ani normalny clovek nemusi tie vytrznosti

radix

alebo pre neprimerane ceny listkov

padre

no je tych faktorov viacero

kOsTi

:trestac:

v_oid