• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teplooooooo (zimaaaaaaa)

Started by hrmill, 18.05.2008, 23:51:46

« predchdzajce - alie »

hrmill

Quote from: JCube on  20.05.2008, 17:11:34
traba zmenit nazov topicu....zimaaaaaa

ako tak zmenene  :puf:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Pusta

mne hori pod zadkom taze mi je dost teplo  :nervous:

Raleon

Quote from: Pusta on  20.05.2008, 17:37:17
mne hori pod zadkom taze mi je dost teplo  :nervous:
ach tie feferonky  :)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

a mne sa nexce ucit bleeeee

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

mne sa nechce pozerat na dlhe vedenia, ale teplotne je mi prijemne

ApokalypS

nj.. je zaujimave ako sa moze zmenit pocasie..
hrozne..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

hrmill

no a je to tu zas to strasne teplo bodlo by 1, 2  :beer1:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

stricky

nighthunter

ale vcera bolo riadne hnusne....
v takom teple statnice  :mishela

v saku bolo strasne horuco uz dnu

a ked som vysiel von este vacsia horucava  omg

stricky

nighthunter

stricky

idem si aj ja dat, bo som si spravil smak

pUf

dnes dostali rodicia super napad, ze idem s nimi na zahradu.. a pekne som zmokol jak som siel peso naspat :D tam pri slovnafte na kvp sa celkom rozprsalo :P ale zas mohlo byt aj horsie.. a nakoniec mne to nevadii :emot-dance: ale ked ide clovek po poli a okolo meta blesky neni mu setko jedno :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

puq

neboj :) pokial nemas titanovu platnu v hlave ta si vpohode :)

pUf

mama ma nutila vypnut mobil, aby do mna neudrelo :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

stricky

teba by to aj tak netrafilo...

hrmill

Quote from: stricky on  01.06.2008, 00:14:19
teba by to aj tak netrafilo...

a tebe by to aj tak nepomohlo  :P

stricky

a v com by mi to malo akoze pomoct?

hrmill

to necham na obecenstvo tohoto fora

buhehe

Quote from: pUf on  31.05.2008, 22:47:05
dnes dostali rodicia super napad, ze idem s nimi na zahradu.. a pekne som zmokol jak som siel peso naspat :D tam pri slovnafte na kvp sa celkom rozprsalo :P ale zas mohlo byt aj horsie.. a nakoniec mne to nevadii :emot-dance: ale ked ide clovek po poli a okolo meta blesky neni mu setko jedno :D
bat si sa nemusel...ty uz davno nikoho nepritahujes...

nighthunter

brutal pwn
toto si pUf nezasluzilm chudak sa boji milionov voltov bleskov a vy si tu z neho prcu robite