• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Telesna LS

Started by Kuresfank, 11.02.2011, 01:21:53

« predchdzajce - alie »

Kuresfank

Tak s tou telesnou na letny semester to trocha dojebabrali  ??? ...v ponuke sportov nemam nikde bowling,ani turistiku...su tam len same nezaujimave stratocasove hovadinky  :hammer:

hardest

bowling by si chcel aby si tam nemusel chodit ? :D ... ach ta dnesna generacia, este aj telesnej sa chcu len vyhnut, vsak si kus zasportuj, daj si nejaky futbal, basket, volej alebo fitness alebo hocijaky iny sport, trocha pohybu ti len prospeje

Tren

a co ked je v nejakom klube a zisiel by sa mu len tak jeden + trening  :D  :D :ropebanana:

hardest

to je malo pravdepodobne  :D

fingal

no aspoň plávanie tam je stále
Kybernetika 2. ročník

AnvilOfFury

Quote from: fingal on  13.02.2011, 01:00:38
no aspoň plávanie tam je stále
Hmm čo mi kamoš vravel tak plávanie je vraj fakt plávanie... a nie kúpanie :).
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

hardest

kebyze je plavanie take plavanie, ze pridem zaplavem si ako chcem tak to beriem .. ale take, ze makat niekolko dlzok presne takym sposobom ako sa to robit ma to nie ...

fingal

no ja som si dal plávanie, nie kúpanie takže v tom nevidím problém :)
Kybernetika 2. ročník

fakovnik

Quote from: hardest on  11.02.2011, 01:45:44
bowling by si chcel aby si tam nemusel chodit ? :D ... ach ta dnesna generacia, este aj telesnej sa chcu len vyhnut, vsak si kus zasportuj, daj si nejaky futbal, basket, volej alebo fitness alebo hocijaky iny sport, trocha pohybu ti len prospeje

Ide o to, že ostali len úplne nezaujímavé veci (pre mňa). Takým mám tendenciu sa vyhýbať. Keď sa dá.  :)

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.