• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

telesna - help

Started by Evica, 14.09.2008, 02:14:27

« predchdzajce - alie »

Evica

ludkovia, kde mam odniest papier - oslobodenie od TV? teda kde sa nachadza to, kde to mam odniest.. dufam, zesme sa pochopili  ah:

cheMicka

na stranke katedry telovychovy je o tom daco popisane, ale neviem ci je tam aj presne kde to treba odniest :D skus tam kuknut :D

Evica

ja by som skor potrebovala vediet KDE sa ta katedra TV nachadza... kedze to som na tej stranke nenasla (kedze som lama) ah:

cheMicka

mozno je to imaginarna katedra  :lol9:

Evica

tak potom su aj tie moje dve telesne za semester imaginarne  :lol9:

cheMicka

Quote from: Evica on  14.09.2008, 02:37:55
tak potom su aj tie moje dve telesne za semester imaginarne  :lol9:

:lol9:

no ale asi ta sklamem https://www.tuke.sk/ktv/kontakt

radix

uplne v zadu na konci arealu .. staci?

Evica

ja by som uvitala mapku  ah: alebo aspon popis budovy. ah:

EDIT: uz to mam  ah:

cheMicka

a vlastne ako to je s telesnou? to musim na kazdu jednu telesnu ist aby som mala z nej zapocet? a co ked som chora tak nemozem ist ? hm..   :j_rolleyes:

buhehe

Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 03:04:43
a vlastne ako to je s telesnou? to musim na kazdu jednu telesnu ist aby som mala z nej zapocet? a co ked som chora tak nemozem ist ? hm..   :j_rolleyes:
samozrejme....na kazdu jednu ist nemusis....za mojich cias :D sme mohli vynechat 3 ale nas ucitel nerobil problemy ani niektorym ktori vymeskali viac....(teda bolo to na futbale tak mozes skusit :))

Evica

a nechodili ste niekto na floorbal?  ah: ak by ma neoslobodili

cheMicka

Quote from: buhehe on  14.09.2008, 03:09:00
Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 03:04:43
a vlastne ako to je s telesnou? to musim na kazdu jednu telesnu ist aby som mala z nej zapocet? a co ked som chora tak nemozem ist ? hm..   :j_rolleyes:
samozrejme....na kazdu jednu ist nemusis....za mojich cias :D sme mohli vynechat 3 ale nas ucitel nerobil problemy ani niektorym ktori vymeskali viac....(teda bolo to na futbale tak mozes skusit :))

ahaaa.. hm.. ale tak zase ist na tie ostatne hodiny futbalu :hammer: :D ale tak uvidime jak vyjde rozvrh..ale ja radsej daco menej narocne by som si vybrala napr. ping pong  :D

Quote from: Evica on  14.09.2008, 03:12:33
a nechodili ste niekto na floorbal?  ah: ak by ma neoslobodili

co je floorbal ?   :emot-rolleyes:

buhehe

cheMicka

ahaaaaa jasnee.... nic pre mna  :lol9:

radix

omg baby ved chodte na take plavanie,aerobik abo pilates ... taktiez tusim staci aj nejaka turistika kde stacilo ist jednu sobotu na kopec a mas zapocet....

Agamemnon

florbal som mal... učí to dudovič (btw, manažér extraligového tímu ATU Košice) - je v pohode, nerobil problémy ani keď si vynechal viac ako tie 3... a bola to pohodová telesná...

ale zase, ja mám ku florbalu trochu vážnejší vzťah, takže úplne objektívne moje hodnotenie asi nie je...
a ono, chodili tam inak hlavne chalani, tak ako holka sa tam budeš mať veľmi dobre :)
All code is crap.

42

cheMicka

Quote from: radix on  14.09.2008, 03:47:15
omg baby ved chodte na take plavanie,aerobik abo pilates ... taktiez tusim staci aj nejaka turistika kde stacilo ist jednu sobotu na kopec a mas zapocet....
:D
hej nad pilates som rozmyslala a nad podobnymi cviceniami, ale to ze tam treba chodit kazdy tyzden a ja som maximalne lenivy clovek  ah: :D a turistika tiez asi nieje zla..len ci by tam bolo s kym travit cely vylet :D

Agamemnon

sa dohodnite s evicou :)
All code is crap.

42

Evica

Quote from: radix on  14.09.2008, 03:47:15
aerobik a pilates  :mishela

Quote from: Agamemnon on  14.09.2008, 03:49:02
florbal som mal... učí to dudovič (btw, manažér extraligového tímu ATU Košice) - je v pohode, nerobil problémy ani keď si vynechal viac ako tie 3... a bola to pohodová telesná...

ale zase, ja mám ku florbalu trochu vážnejší vzťah, takže úplne objektívne moje hodnotenie asi nie je...
a ono, chodili tam inak hlavne chalani, tak ako holka sa tam budeš mať veľmi dobre :)
pod pojmom hlavne chalani myslime len chalani alebo 1-2 holky?

radix

ja nema telesnu za zimu takze si nieco tiez musim dat :)

Evica

Quote from: radix on  14.09.2008, 03:53:26
ja nema telesnu za zimu takze si nieco tiez musim dat :)
ja dorabam telesnu z pravku, kedze som ju v PO nemala + druhak... cize musim nieco vyspekulovat, ak mi toti ludia nevezmu papier o oslobodeni  :whacko:

Agamemnon

ja som tam za tie semestre, čo som to mal, nevidel holku ani jednu :) ale na tréningy chodili s nami 2 holky... trénovali aj hrali s nami úplne v pohode... :) takže to, teoreticky, až taký problém nebude :)

btw :D ak to myslíš vážne :D tak v ke sú 2 čisto dievčenské tímy :P ;) :D
All code is crap.

42

Havran

Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 03:49:48
hej nad pilates som rozmyslala a nad podobnymi cviceniami, ale to ze tam treba chodit kazdy tyzden

no pokial viem tak na skoro vsetko treba chodit kazdy tyzden
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

TradeMark

Dajte si stolny tenis na intraku... s Galom ... to je taky manik! My sme chodili o hodinu a pol skor bo i tak tam nikto nebol. Zacali sme si pinkat a po 20 minutach uz chlapik funel na stolicke. Ked som nakoniec prisiel na poslednu hodinu tak sa tak pozrel na moju dochadku a povedal (cela konverzacia):

ON: No tak ste vynechali 5 krat, co s tym urobime?
JA: Si to nahradime?
ON: Ne, zobereme pero a dokreslime si tam palicky

:D
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!