• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Tatoo studio

Started by stricky, 26.11.2007, 17:53:53

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

aha... aj ja som mrkvy :D aaaa uzsi :)
:trestac:

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

a uz sme rovnaki :D

noo ale spat k teme... ja som si cel tiez dat tetovanie ale nejak je to dost drahe co by som ja chcel tak uvidim casom :)

JCube

omfg to co je tu tolko prispevkov od teba?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

hehe, my sme dvojicky.. :D (uz vies preco Ta pwn-ol :D )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

lol... nepostrehol maly detail :D

JCube

omfg mate rovnake tieto... :D ja som myslel ze mrkvy ide sa sam so sebou rozpravat... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

ale shit sa mozes rovno vykaslat na tatoo na mesiarskej o nicom a predrazene....vecina ludi z kosic chodi na nerudovu 4 hned za steel arenou  :pimp:

kOsTi

to myslim ze prestahovali niekde... ale neviem kde (aspon mali vtedy ked som tam chcel ist ja)

mrkvy

Quote from: JCube on  27.11.2007, 04:25:20
omfg mate rovnake tieto... :D ja som myslel ze mrkvy ide sa sam so sebou rozpravat... :D

Hehe, to by som sa sam mazal, nie ze este nejaky moderator.. :D

Quote from: Pusta on  27.11.2007, 05:14:50
ale shit sa mozes rovno vykaslat na tatoo na mesiarskej o nicom a predrazene....vecina ludi z kosic chodi na nerudovu 4 hned za steel arenou  :pimp:

Heeej? A nefis po com tam robia piercingy do jazyka? ;)
(\__/)
(O.o )

Pusta

no ja osobne anilen netusim lebo by som si nic tak ev zivote na sebe nespachala  bk

kOsTi

no jak kukam tak to studio (co Pusta vravi) uz ani stranku nema (stara zanikla) tak neviem veru :) (Look Tattoo rox) :P

mrkvy

Quote from: Pusta on  27.11.2007, 05:58:04
no ja osobne anilen netusim lebo by som si nic tak ev zivote na sebe nespachala  bk

heh, ale obcas treba byt extremny, aby sa nepovedalo, ze je vsetko OK.. :D Aaa mne sa to aj celkom lubi.. ;) Snad sa raz odhodlam.. :(
(\__/)
(O.o )

kOsTi

Quote from: Pusta on  27.11.2007, 05:58:04

tsss to ma ces akoze urazit? no super... zacina sa ti to darit... :hmm:

mrkvy

Heh ked tak rozmyslam, rataju sa aj dve nausnice v jednom uchu za nieco? :D ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

nie nie... ona urcite nema ani to... cosi :tsss:

mrkvy

ja som myslel na seba... :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

jaj... no veru neviem co ti na to povie... mozno s tebou uz ani slovo neprehovori :D

Pusta

nemam problem komunikovat s ludmi ktori maju na svojom tele piercing a ani si o nich nic zle nemyslim :trestac: akurat ja by som to sebe nikdy neurobila 1. zo zdravotnyx dvovodov (mam alergiu na vsetky kovy okrem zlata) 2. z estetickyx dvovodou  bn

a u muza sa rata aj prepiuchnute ucho  :thumbsup:  :emot-LMAO:

kOsTi

do jazyka sa dava aj bioplast ;)

a inac... dobre ranko :D

stricky

takze za cele tri stranky mam len dve adresy aj to uz asi jedna je po zaniku... hm...

kOsTi

skus este UTFG :) mozno sa zadari :D

stricky

sa musim na to vyspat....

altlavista

ta bioplast aj na srface piercingy sa da... kus lepsie jak kovove...

mrkvy daj kruzok do nosa... bude sranda

stricky

ho budu tahat jak mladeho byka