• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Taky mensi probleem...

Started by Safyia, 11.09.2009, 19:07:47

« predchdzajce - alie »

Safyia

Quote from: Mattys on  13.09.2009, 04:31:27
:embarassed: ... myslim ze sa tam nebudes nudit aj bez booku ....  ;D
Mno neviem, ja pobyt na zachode nepovazujem z zabavnu cinnost... mozno ked je po ruke nejaky casopis... :laugh: Ale ako hovori deviant, informatici si beru book :D Ved uz existuju aj elektronicke noviny...

dEVIANT

ale zas ja konkretne si ho neberiem hej:D:D ...az taky manik nesom...

inac ako pekne sme z toho hned spravili off topic:D:D uz len aby nam tu Safyia dala fotku a budeme vsetci spokojni  8)
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Safyia

Quote from: dEVIANT on  13.09.2009, 04:57:11

inac ako pekne sme z toho hned spravili off topic:D:D uz len aby nam tu Safyia dala fotku a budeme vsetci spokojni  8)
Teraz nezahovaaraj, vsetci uz vieme, ze bez notebooku ani krok.. :P

A ziadna fotka nebude  :emot-shakehead:  Pozeraj 21. po prvackach a uvidis ma hhh  :P

dEVIANT

Quote from: Safyia on  13.09.2009, 05:50:40
Quote from: dEVIANT on  13.09.2009, 04:57:11

Teraz nezahovaaraj, vsetci uz vieme, ze bez notebooku ani krok.. :P

A ziadna fotka nebude  :emot-shakehead:  Pozeraj 21. po prvackach a uvidis ma hhh  :P

21eho sa pojdem len zaupristelkovat :D...lebo som nebol dobry student:D...sak ale prvaciek je po milu jarmilu?a si informaticka?...aspon daj dake poznavacie znamenie ne...nebud labut...ja neviem zlaty zub mas?...ruzove vlasy? bradavicu na nose?krivas do jednej strany? alebo jazdis na vozicku jak gombitova?:Duz mi z toho horroru co pozeram dobre jebe  :metal:

radix

stale problem? ci len spam? :)

stricky

spam spam spam... a kde budes ubytovana? J9?

Mattys

Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

Safyia

Quote from: dEVIANT on  13.09.2009, 05:56:47
21eho sa pojdem len zaupristelkovat :D...lebo som nebol dobry student:D...sak ale prvaciek je po milu jarmilu?a si informaticka?...aspon daj dake poznavacie znamenie ne...nebud labut...ja neviem zlaty zub mas?...ruzove vlasy? bradavicu na nose?krivas do jednej strany? alebo jazdis na vozicku jak gombitova?:Duz mi z toho horroru co pozeram dobre jebe  :metal:

hh, hej informatika... Noo jasne, dam si na chrbat taky velky papier a napisem si nan ze Safyia :D Hmm co ja viem, nemam bradavicu ani vozik ani nic z toho :D Hmm, neviem... budem mat cierne nechty ako vzdy,tak sleduj :D :D Lol btw, ty ake horory s Gombitovou na vozicku pozeras?  ;D

edit, vynechala som strickyho :D
Quote from: stricky on  13.09.2009, 14:18:01
spam spam spam... a kde budes ubytovana? J9?
Nie, nie, tie uz boli plne... Tak oproti na 11ke, na stredoskolskych  ap

Ing. nemtom

brix will be shat

stricky

dEVIANT

cierne nechty?? omg... :D tak to po tebe pokukovat asi nebudem :D

EDIT:

aj ked ...aj vlasy mas cierne ? :D a nevolas sa nahodou Nika ? :D ...

kOsTi

:trestac:

stricky

kOsTi

vsetkeho vela skodi.... (hlavne zleho)

mctom

nevie dajaká dobrá duša kde je miestnosť 230??? v hlavnej budove či dakde mimo? ???

mansory

230? to bude asi ta buda s jedalnou na prizemi cez cestu pri hlavnej budove...  :)

Smokie

Quote from: mansory on  16.09.2009, 17:58:14
230? to bude asi ta buda s jedalnou na prizemi cez cestu pri hlavnej budove...  :)
nemyslim si, ze 230 bude na prizemi :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

230 bude na drhom poschodi v hlavnej budove, niekde v tej casti ako su zlte vytahy

mansory

Quote from: Smokie on  16.09.2009, 19:01:06

Myslel som tu jedalen ze ma prizemi viem ze to bude na 2. poschodi nesom az tak blbi  bu   ;D

mctom

Quote from: cheMicka on  16.09.2009, 19:58:44
230 bude na drhom poschodi v hlavnej budove, niekde v tej casti ako su zlte vytahy
ale potom by to nebolo B230??

Smokie

Quote from: mansory on  16.09.2009, 20:59:44
Quote from: Smokie on  16.09.2009, 19:01:06

Myslel som tu jedalen ze ma prizemi viem ze to bude na 2. poschodi nesom az tak blbi  bu   ;D
pise sa blby ;) a kazda jedalen je na prizemi. inak to co popisujes by bolo BN230
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

Quote from: mctom on  16.09.2009, 21:00:55

aky predmet tam mas mat?

kOsTi

Havran

Quote from: cheMicka on  16.09.2009, 22:26:46
Quote from: mctom on  16.09.2009, 21:00:55

aky predmet tam mas mat?

zapis tam je
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

stricky

230 to by malo byt na KEMPI