• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

su oni normalni ???

Started by nighthunter, 23.10.2007, 19:52:30

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

ale xcem vediet aky zazitok mu dodal ten rozum co mu chybal  :emot-LMAO:

JCube

predpokladam bolesti hlavy sucho v ustach nevolnost... :D a to vsetko aspon trikrat horsie ako si clovek dokaze predstavit... :D

mrkvy

Quote from: JCube on  26.10.2007, 05:02:42
predpokladam bolesti hlavy sucho v ustach nevolnost... :D a to vsetko aspon trikrat horsie ako si clovek dokaze predstavit... :D

Take tu uz bolo a dokonca par krat.. ;) Som sa rozhodol ze prestanem pit, lebo (a vam to poviem, ale psssst) som bol za holkou v BA a sme pili a pili a ja som si supol medzi to energy drink.. Ako ze som sa bavil uzasne, ale mam asi 4 hodinove okno a ze vraj som sa s nou pohadal, som skakal(!) do ludi a som chodil nasraty jak lev(pritom som vahy ;) ).. Takze som sa rozhodol ze nepijem.. Aj tak ma to uz nebavilo.. :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

neboj to nepitie ta prejde...ja som mal tiez take stavy...ale jedna vec je ista...ked som s holkou tak si dam maximalne jedno pivko...uz som sa poucil... :D

mrkvy

:D ja som nepoucitelny.. ;) Uz na jej dozvukoch som vystrajal, ale to ma na stastie ona okno.. :) Mi spadol kamen zo srdca vtedy.. :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

JCube

ja nejdem na dozvuky mojej... :) nech sa bavi s kamaratmi ja by som tam len prekazal... :)

milanko

Quote from: JCube on  26.10.2007, 05:11:11
ja nejdem na dozvuky mojej... :) nech sa bavi s kamaratmi ja by som tam len prekazal... :)

jou svata pravda... to je zalezitost triedy a nie parikov a priatelov....
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

Pusta

najhorsie je ked su pariky priamo v triede nie?  :h_laugh:

milanko

btw mrkvy.. no ked mas take stavy ze 4 hodiny okno a skaces do ludi... tak to asi fakt radsej nepi ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

tak to je priam blbe...

milanko

Quote from: Pusta on  26.10.2007, 05:32:55
najhorsie je ked su pariky priamo v triede nie?  :h_laugh:

no z vlastnej skusenosti mozem povedat ze to velmi neprospieva...
(\__/)
(O.o )

JCube

Quote from: milanko on  26.10.2007, 05:33:41
btw mrkvy.. no ked mas take stavy ze 4 hodiny okno a skaces do ludi... tak to asi fakt radsej nepi ;)
take stavy som maval aj ja... :) a som sa len cudoval odkial sa tie modriny beru... :) ale to bola stredna tu som dokoncil a palenkarstvo nechal tam... :D

milanko

tak to mozes byt na seba hrdy... nemam rad ked niekto pije a nevie potom co robi... nevie sa ovladat a je agresivny...
(\__/)
(O.o )

milanko

ako vsetko s mierou ...ci ako sa to vravi
(\__/)
(O.o )

Pusta

no JCube tiez z toho uz vyrastol  :thumbsup:

JCube

no ja som nebol agresivny...ja som len nevedel co robim...vacsinou som sa doudieral sam ked som niekde spadol alebo tak... :) ale aj to preslo... :D uz som neni kontajner na palenku... :D

JCube

Quote from: Pusta on  26.10.2007, 05:37:36
no JCube tiez z toho uz vyrastol  :thumbsup:
tolko optimizmu voci mojej osobe...dufam ze ano... :) uz pijem desatkrat menej ako kedysi..

DeeL

Quote from: JCube on  26.10.2007, 05:34:40
ale to bola stredna tu som dokoncil a palenkarstvo nechal tam... :D
ze nech si aj ostatni vyskusaju... si im to tam nechal

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

tak tak presne...nie som az taky sebec aby som sa nepodelil... :D

mrkvy

Quote from: milanko on  26.10.2007, 05:33:41

Ale ja nie som taky, ked som normalne rozbity len z palenky, tak som pacifista... By som chcel pit s kazdym a vycsinou to konci tak, ze zalamem niekde za stolom.. Ale teraz nefim co sa stalo, dajaky skrat abo co.. Si to neviem vysvetlit...
(\__/)
(O.o )

milanko

no ked si vtedy byl 100 x viac ako normalne... a teraz pijes 10 x menej ...tak to este stale nie je boh vie co ... :D ale to je len cisto teoreticka uvaha :) v kazdom pripade zdielam tvoj nazor na tuto temu
(\__/)
(O.o )

mrkvy

:D aj temu zmenite kym odpisem.. ;)

Quote from: milanko on  26.10.2007, 05:36:30
tak to mozes byt na seba hrdy... nemam rad ked niekto pije a nevie potom co robi... nevie sa ovladat a je agresivny...

Inak ani ja nemam rad takych ludi.. :(
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  26.10.2007, 04:31:27
Inak ste si vsimli, ze 5-ta strana a este stale k teme? Asi nas rekord ne? :P :emot-LMAO:

mrkvyk a tymto tvojim postom si to cele podzubal, kym si sa neozval tak vsetko bolo k teme... a hned za tebou uz siel spam.... VYHLASUJEM MRKVYHO ZA DOZIVOTNEHO KRALA SPAMU :D