• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

spam topic pre smajlik :j_cheesy:

Started by Johny Bravo, 15.01.2008, 00:37:34

« predchdzajce - alie »

Pusta

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

fanfo

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Pusta

keda uz sa tak horlivo zapajate vy dvaja...thak som vas dnes videla v skole...to len thak btw  :puf:

fanfo

Ing.Veduci

Quote from: Pusta on  10.04.2008, 20:43:45
keda uz sa tak horlivo zapajate vy dvaja...thak som vas dnes videla v skole...to len thak btw  :puf:

a zase do nas nedrgla a nepozdravila.. :(
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Pusta

tha a co som mala za vami bezat 200 metrov ze heeej chlapcii stojteeee  :puf:

Ing.Veduci

Quote from: Pusta on  10.04.2008, 21:32:13
tha a co som mala za vami bezat 200 metrov ze heeej chlapcii stojteeee  :puf:

no aaaaa :puf:

fanfo

vsak iste za tych 200metrov stoji aby si sa nam mohla pozdravit :puf: :puf:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

stricky

Ing.Veduci

:puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: D :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: O :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: B :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: R :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: U :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: N :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: O :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: :puf:      :puf:   :puf:          :puf:   :puf:          :puf: C

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

Ing.Veduci

Quote from: stricky on  11.04.2008, 16:35:42
a este stale spi....

a co??? teraz uz neeeeee
chcete zeby som tu urobil aj dobre rano?? :puf:

nighthunter

kOsTi

jj dobre rano... ja idem na ranajky prave :D
:trestac:

Ing.Veduci

SA MI ZDA ZE NAJDOLEZITEJSI TOPIC FORA NAM AKOSI UMIERA, TAK HO PODME OZIVIT

:puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:            :puf:        :puf: :puf:  :puf:      :puf:   :puf:            :puf:             :puf:       :puf:          :puf:                   :puf:           

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kamelot

kamelot

nighthunter

nighthunter

omg ani som si nevsimol kedy som trhol 4000-ku
:puf: