• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

spam topic pre smajlik :j_cheesy:

Started by Johny Bravo, 15.01.2008, 00:37:34

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Som neveril, ze sa to az tak ujme, ked som dostal ten "uzasny napad"... :D Ale aj tak som bol zvedavy, ze co by sa stalo, keby sa to spojilo v strede... ;) (mam len 15" ntbk.. :P )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

ked chces vidiet co sa stane ked sa to spoji tak si vypni fullscreen na okne a zmensi si velkost :D
:trestac:

Ing. nemtom

ach jaj ja vam to tu mazem aby sa nepodrbalo a takto tu zacnete pisat? btw chcel by som vysvetlit strickemu o co islo, lebo jak som kukal mal problem s pochopenim, nedavalo sa furt quote, ale vzdy sa pridal jeden cheesy na spodok, bo jak som kukal aj strickeho posty som musel zmazat bo daval len quote, thats all folks
brix will be shat

mrkvy

heh, stricky... :D niet co dodat.. :P ;)

Quote from: kOsTi on  20.01.2008, 07:40:15
ked chces vidiet co sa stane ked sa to spoji tak si vypni fullscreen na okne a zmensi si velkost :D

OMG, nevies skor povedat? Ja som tu nadrzany uz 6 hodin... :D :ohmigod:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

to ste mohli skor povedat... resp. napisat alebo nieco... teraz sa uz s tym nejdem hrat... :buttrock:

kOsTi

stricky

neee... len vypnuty, lebo mam po skuskach!!! bp

kOsTi

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

no jo, a z toho z jednej som nedostal zapich, kdo umi... ten umi...  :thumbsup:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

Ing. nemtom

brix will be shat

hrmill

j_cheesy nesmie zomriet,  j_cheesy musi zit  :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

JCube

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

kOsTi

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

JCube

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

nighthunter

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

JCube

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

kOsTi

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

JCube

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

kOsTi

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

JCube

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy: