• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

spam topic pre smajlik :j_cheesy:

Started by Johny Bravo, 15.01.2008, 00:37:34

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Mike

wow kolko smajlikov  :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf:

Safyia

Quote from: Mike on  20.03.2010, 02:01:16
wow kolko smajlikov :D

:puf: Tvoj post nevyhovuje podmienkam tohto topicu... Poprosim editovat  :puf:

Mike

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Mike

:puf:- :puf::puf::puf::puf: --- :puf:--- - :puf:  (morse)     

bubo

:puf:

Mike

:puf:, ta teta vyzera jak prof. Molnarova (keby niekto nevedel, ucitelka Anglictiny)   :puf: . Este aj ta hlaska na nu sedi  :puf:

bubo

domino3d

.w8[move].w8[move].w8[move].w8[move].w8 :)[move]:puf:                                                      :puf:
     :puf:                                            :puf:       :puf:
           :puf:                                 :puf:                 :puf:
                :puf:                       :puf:                             :puf:
                     :puf:             :puf:                                          :puf:
                              :puf:                                                            :puf:
[/move][/move][/move][/move][/move]
vivat academicus

ApokalypS

vy sa vazne musite niektori nudit..

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

domino3d

Quote from: ApokalypS on  30.04.2010, 18:08:16
vy sa vazne musite niektori nudit..
:puf: nie, my sa snazime predbehovat so smajlikmi (a je skuskove  :mishela takze kopa volneho casu(ironicky)) :puf:
vivat academicus

dungeo

pomohol som si kus Dominovym avatarom, dufam, ze nebudem mat problemy s autorskymi pravami :P  :puf:
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

ApokalypS

bubo

hlavne ze si tam dal pred neho cheesyho  :puf:  kluc k uspechu  :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: spam  :puf:

Luk1

:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:                :puf:        :puf::puf:             :puf::puf::puf::puf::puf:  :puf:         :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:             :puf:         :puf:  :puf:                      :puf:          :puf:         :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:          :puf:          :puf:    :puf:                      :puf:          :puf:         :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:       :puf:           :puf:      :puf:                      :puf:          :puf:         :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:    :puf:                         :puf:                     :puf:           :puf:        :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf::puf:                             :puf:                     :puf:           :puf:        :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:    :puf:                         :puf:                     :puf:           :puf:        :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:       :puf:                      :puf:                     :puf:           :puf:        :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:          :puf:                   :puf:                     :puf:           :puf:        :puf:
:puf:                  :puf:            :puf:      :puf:              :puf:               :puf:                     :puf:           :puf:        :puf:
:puf: :puf: :puf: :puf:   :puf: :puf: :puf: :puf:     :puf:                 :puf:            :puf:                      :puf:          :puf::puf::puf::puf:

:puf::puf::puf::puf:           :puf::puf::puf:        :puf:
:puf:           :puf:       :puf:       :puf:       :puf:
:puf:           :puf:      :puf:         :puf:      :puf:
:puf:           :puf:     :puf:           :puf:     :puf:
:puf::puf::puf::puf:        :puf:           :puf:    :puf:
:puf:           :puf:      :puf:         :puf:      :puf:
:puf:           :puf:       :puf:       :puf:       :puf:
:puf::puf::puf::puf:            :puf::puf::puf:        :puf::puf::puf::puf:

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

bubo

ApokalypS

bubo

:puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf:
   :puf: :puf: :puf: :puf: :puf:
     :puf: :puf: :puf: :puf:
       :puf: :puf: :puf:
         :puf: :puf:

Pusta

Quote from: Domino3D on  30.04.2010, 18:50:57
:puf: nie, my sa snazime predbehovat so smajlikmi (a je skuskove  :mishela takze kopa volneho casu(ironicky)) :puf:
wtf ? :puf: uslo mi daco? vy uz mate skuskove? :puf:

kOsTi

:trestac:

Pusta

ApokalypS

a miesto toho, aby bakalarky dopisovali, tak spamuju.. :/ :puf: