• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

spam topic pre smajlik :j_cheesy:

Started by Johny Bravo, 15.01.2008, 00:37:34

« predchdzajce - alie »

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

fanfo

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

stricky

fanfo

radix

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

mrkvy

nie nie, ziadne mexicke vlny, potom musim dva dni scrollovat.. :P Len si pekne offtopic-ujme sami.. :puf:
(\__/)
(O.o )

fanfo

stricky

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

a svoj jublejny 3000-ici post venujem

CHEESYMU !!!!!

:puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf: :puf:

kOsTi

aj ja 6000ci... (aj ked uz druhy) :puf:
:trestac:

stricky

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

nighthunter

mrkvy

hehe, pan moderator locnem vas vsetkych sa nam nejako rozsantil, hmmm?? :puf: :puf: :puf:
(\__/)
(O.o )

nighthunter

jj, prekonal som 3000cku, to bude tym

mrkvy

(\__/)
(O.o )