• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

spam topic pre smajlik :j_cheesy:

Started by Johny Bravo, 15.01.2008, 00:37:34

« predchdzajce - alie »

radix

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

jaaaj :) zajimaveee... ze ma to nenapadlo :D
:trestac:

kamelot

inak kto tu mazal posty zo vcera? :j_huh:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

Ing.Veduci

:puf: z :puf: o :puf:         :puf: s :puf: p :puf: a :puf: m         t :puf: o :puf: p :puf: i :puf: c :puf: u         s :puf: a         m :puf: a :puf: z :puf: u         s :puf: p :puf: a :puf: m :puf: y
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

nighthunter

nighthunter

kamelot

kamelot

kamelot

Ing.Veduci

Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

kamelot

Ing.Veduci

kamelot

sorry Veduci ak som ti prerusil message line :puf:

Ing.Veduci

nevadi kym nemazes moje umelecke diela....  :puf: :puf: :puf: :puf:

Ing.Veduci

:puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:     :puf:    :puf: :puf:           :puf: :puf: :puf:  :puf:    :puf: :puf: :puf:               :puf:             :puf: :puf:      :puf:             :puf:           :puf:

nighthunter

co to ma predstavovat , veduci ?

ntw sa mi to paci celkom :D

kOsTi

vyzera to jak cheesy (puf) snezenie :)
:trestac:

kamelot

to je novy vytvarny smer? spamizmus :puf: :puf: :puf: :puf: :puf:

Ing.Veduci

: puf :  art ... nepoznaate???  :emot-shakehead:                                                                :puf:

kamelot

no nepoznal som ale celkom dobre ho predvadzas :puf: :puf: :puf: