• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

som na****** na cely svet

Started by nighthunter, 27.03.2008, 17:36:02

« predchdzajce - alie »

nighthunter

vo velmi zlej nalade zakladam tento topic aby ste sa mohli postazovat a zanadavat si ked sa "dari"

a teraz k veci

omg Steel arena ma 8000ovu kapacitu a uz je vypredane ?
ze vraj uz od 7 podaktori stoja na listky a ja o 10.00 obvolavam vsetky predajne miesta a uz nikto nic nema

a co ma najviac stve na celom ze na konci volam do centraly ticketportalu a listky uz ani nebudu. Pytam sa ich ze preco sa to neda kupit cez net normalne, odpoved ze "vela ludi sa prihlasovalo naraz tak im padal system" ma potesila este viac. OMG!!! to nevedia nejak zabezpecit ?  a potom ze informaizacia Slovenska a informacna spolocnost, neviem naco sa pchaju do EU ked ani blby listok sa neda  kupit cez portal ktory je na to urceny

nehovorim o tom ze na predajne miesta podavaju par kusov listkov
by ma fakt zaujimalo ze kolko listkov "pojde" pomimo tym, ktori za nich nemusia cakat v rade

no uz mi je aspon lepsie  bp :ropebanana:
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

:trestac:

nighthunter

ide o to ze neni sanca kupit listok, co  na tom nechapes ?
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

nic len si to mohol stylizovat trosku normalnejsie :) viem ze si to pisal v amoku ale aj tak :)

nighthunter

ta mohol

ale bol som "na****** na cely svet"

plexisklo

Quote from: kOsTi on  27.03.2008, 17:55:17
nic len si to mohol stylizovat trosku normalnejsie :) viem ze si to pisal v amoku ale aj tak :)
sa natocil na webkameru ked to pisal a dal si to ako avatar...a ty chces aby viac stylizoval tss  :hammer:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

zeby kosice - skalica??? :P ty tu ani nepis ty sportovy antitalent :P :P :P

JCube

tha ja sa pre blbosti nezvrusujem..

ywetka

za to rano na plavarni nebola ani noha  :emot-prettywink: treba sa radovat z malych veci :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

pochopil som navrhove vzory...tesim sa... :)

ywetka

Quote from: JCube on  27.03.2008, 20:49:55
pochopil som navrhove vzory...tesim sa... :)

ze je to easy? ;) to sa len zda byt take blbe, no a este blbsie sa to vysvetluje  :emot-prettywink:

JCube

easy to je...taky dotaz...stale sa keca o tej bezpecnosti kodu a zapuzdreniach a podobne...nebolo by dobre ukazat v com su tie uskalia ked k niecomu pristupujem priamo a tak?

ywetka

Quote from: JCube on  27.03.2008, 21:09:34
easy to je...taky dotaz...stale sa keca o tej bezpecnosti kodu a zapuzdreniach a podobne...nebolo by dobre ukazat v com su tie uskalia ked k niecomu pristupujem priamo a tak?

good idea... mysleli sme na to, treba to nejako pripravit, aby to davalo zmysel, cize to chce cas ;) ale urcite by sme to chceli zaradit, mozno o par cvik, ked sa preberie vsetko podstatne... vies je tazke najst akurat take situacie, aby si niekoho presvedcil o tom, ze je to fakt vazne... povacsine sa o tom musi kazdy presvedcit na vlastnej kozi... ale hm, uvidime, co sa da robit!  :emot-prettywink:

JCube

yop ja viem...ale myslim ze prave takymi vychytavkami sa daju ludia zaujat (aspon dufam :D )

kOsTi

nighthunter

kamos tam prave vtedy bol. ked tam bol ten chlapik :D

radix

DeeL

no vidis a teraz dosiel brat domov, ze ma 2 listky na zajtra tha pojdu s ocom :) aj ked az niekde uplne hore vraj len, ze mu kolega doniesol do roboty, ci nechce bo rano bol kupit alebo ako...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

ja si radsej pozriem hokej v tv, ako sediet dakde v <> hore s dalekohladom + ked nieco potrebujem (jest, pit, wc bq) tak to mam doma v podstate iba na skok nie ako v Steel-ke, ked sedis dakde hore ;)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

wlade

Ja som pocul taku infosku ze USS kupilo 7000 listkov (ci pre svojich zamestnancov, to neviem) takze do predaja ostalo nejakych 500 ktore sa hned rozchytali

co je na tom pravdy, netusim
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

nighthunter

nic

len permanentiek je okolo 5000 cize ostava max 3000 listkov z ktorych napr. okolo 200 dostanu hraci ...

ywetka

ale kazdopadne prof. Hudak listky na hokej ma... dnes pocas nasho seminara mal hovor a potom sa tym taky naradosteny pochvalil  :j_wink:

kiwa

Quote from: ywetka on  28.03.2008, 23:33:39
ale kazdopadne prof. Hudak listky na hokej ma... dnes pocas nasho seminara mal hovor a potom sa tym taky naradosteny pochvalil  :j_wink:

tha ,co by sa nepochvalil a este pred studentmi, to aby ste zavideli   :emot-drool:
"Babka uhnite! A babka uhnila :D ... "

nighthunter