• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

socialne stipendium

Started by Makaveli, 07.06.2010, 01:16:20

« predchdzajce - alie »

TheOne

Quote from: dEVIANT on  25.07.2010, 00:58:12
My vykurujeme dom drevom  :) Takže mi nehovor o práci s drevom  :)

Urazil som ťa len v tomto poslednom príspevku, myslím :D...a za nič sa nebudem ospravedlňovať...ty si ešte raz prečítaj čo si tu popísal za kktiny. Ten hnoj nebol myslený vážne...som myslel, že to pochopíš ale čo už no :D Nič to tvoje argumenty su také slabé jak tvoja gramatika.

A nvš čo zo mňa vyrástlo, bo ma vôbec nepoznáš...
za ludi hovori ako sa spravaju trebarz aj na takomto fore, aj tu sa treba spravat kulturne, ale musim s polutovanim povedat ze ty sa tak nespravas, a teraz sa uchylujes ku kritike gramatiky, lebo ti dochadzaju skutocne argumenty.
.btw vy vykurujete drevom(predpokladam ze vlastne drevo, alebo kupujete ?), nam to zabezpecuje teplaren a za to sa tiez plati nejake eurko.
spravny clovek, a najma chlap sa dokaze vyjadrovat aj bez toho aby sa znizoval k tomu aby urazal ludi, ty to vsak nedokazes,
Quote from: dEVIANT on  25.07.2010, 01:04:03
Strickyyyyyyy keď dojdeš pomaž totu prosím ťa :D
hanbis sa, ze ludia uvidia aky si ? stoj si za svojimi slovami, aky si ty chlap, a mne hovorite ze som decko, pricom sa s vami snazim komunikovat slusne a s maximalnou moznou uctou
Quote from: cenki on  25.07.2010, 01:04:44
Quote from: TheOne on  25.07.2010, 00:58:41
Quote from: cenki on  25.07.2010, 00:50:11
Quote from: TheOne on  25.07.2010, 00:37:14

3.pozri na ceny pozemkov v meste a na dedine. v dedine si kupis dom a v meste za taku cenu 2-izbovy byt.
ved o tom hovorim ze vydavky su aj u vas aj u nas . len nechapem preco sa ostatni do mna za to navazaju ako osi. pritom som nikoho neurazal.

A teraz skus si predstavit o kolko je ten dom vecsi... a rataj ceny energii na vykurovanie desiatok izieb, elekriku etc + skus nakupovat v obchodoch na dedinach ... oproti hypermarketu platis 2x viac.
o izby az tak nejde. su aj trojizbove domy. mozno ta strecha na niektorych domoch je problem. to beriem.
vykurovanie desiatok izieb? to myslis vazne? tolko vela ? tak to potom si mozte dovolit podla mna aj ferrari ked v takom zijete. ale vravel som tu uz skor ze mesto dava ine taxy za energie ako dedina. ono taka bala je pomaly v kazdej dedine a su tam dobre ceny, takze toto tiez neberiem. v hm je to mozno lacnejsie ale nie nejak giganticky.  a vela dedincanov chodi raz za cas do mesta na velky nakup taze neviem no.

Sadzby mozu byt rozdielne ale urcite nie dako rapidne. A tie desiatky izieb... mame bezny dom (v okoli su tu aj vecsie, dvojposchodove), jednoposchodovy a ked letmo ratam izby... 7 obyvatelnych izieb, 2x kupelna (jedna sa pouziva), kuchyna, garaz, kotolna a podkrovie.
A BTW. taktiez vedla domu mame sopu (pomerne velku) a ta je cela zapratana nasim milovanym narezanym a nastiepanym drevom :/

a edit: z rodinneho primu ktory tvoria moji rodiacia (obaja dvochodcovia) sme si dovolili tak najlacnejsie auto na trhu aj to splacame po castiach rodine.
tak to mate velky dom, a ked vravis ze su to dochodcovia tak to mas horsie lebo predsa len sil maju menej aj penazi dostavaju menej.
ty to mas tazke no, ale da sa prezit vies. su aj take situacie v rodine a aj ine. ak sa clovek nevzdava tak sa to da zvladnut. ked budes velky tak im kupis nove auto

stricky

takze pre toho -
1, na dedine vacsinou nemas teplu vodu - tym padom mas boiler - 4 clenna rodina - skus si prepocitat naklady
2, kuris drevom, alebo elektrinov (spocitaj to s boilerom)
3, dedina je tak v pici ze do 30 km nemas poriadne mesto, tym padom ti v tom jednom posratom obchode da taku cenu ze sa rozplaces
4, dom sa zdedil - a kedze je tak v pici ako je, tak ho poriadne nevies predat, je cely podpivniceny, priblizne 5 izbieb, dalsie poschodie je kompletne zatrepane bordelom lebo sa vyuziva ako sklad, a este podkrovie so strechou ktoru drzi len moja dobra vola
5, spolu s bratom chodime do KE na vysku, nasi dochadzaju do prace, apropo do skoly to mame cca 105km
6, spocitaj si to vsetko a drz hubu
7, si debil
Pekny den

dEVIANT

S väčšinou ľudí sa tu poznám osobne  :) Chodíme na pivo a tak...taže sa nemám za čo hanbiť ... už ma poznajú :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

TheOne

Quote from: stricky on  25.07.2010, 01:22:01
takze pre toho -
1, na dedine vacsinou nemas teplu vodu - tym padom mas boiler - 4 clenna rodina - skus si prepocitat naklady
2, kuris drevom, alebo elektrinov (spocitaj to s boilerom)
3, dedina je tak v pici ze do 30 km nemas poriadne mesto, tym padom ti v tom jednom posratom obchode da taku cenu ze sa rozplaces
4, dom sa zdedil - a kedze je tak v pici ako je, tak ho poriadne nevies predat, je cely podpivniceny, priblizne 5 izbieb, dalsie poschodie je kompletne zatrepane bordelom lebo sa vyuziva ako sklad, a este podkrovie so strechou ktoru drzi len moja dobra vola
5, spolu s bratom chodime do KE na vysku, nasi dochadzaju do prace, apropo do skoly to mame cca 105km
6, spocitaj si to vsetko a drz hubu
7, si debil
Pekny den
takze, cital si a zamyslal si sa nad tym co som pisal ? ja nezlahcujem situaciu vidiecanov ale vravim ze aj mestski clovek nema lahky zivot !
vsetko na svoje plusy a minusy.
1. mozno v prepocte platis nieco viac ako mestsky clovek za teplu vodu, ale aj on plati viac za teplu ako za studenu. a po dalsie v meste sa casto stava ze ti nalepia na branu odkaz ze najlblizsti tyzden nepojde tepla voda.
2. ved kurit s drevom je v celku lacne no nie ? my v meste sme odkazani cisto na elektrinu, a takisto mame tu aj spolocne priestory,takze platime aj za to.
3.raz za mesiac chodte do mesta na poriadny nakup a drobne potraviny si mozes kupit aj tam. mate domacu pekarnicku ? ked si na dedine mozes si pestovat ovocie a zeleninu do bludu, v meste si musim kupovat tieto veci za astronomicke sumy.
4. pisal som to aj predtym a pisem to teraz, strechu beriem ,musite ju kazdych 30-50 neviem kolko  rokov opravovat.
5,6- precitaj si prvu vetu v tomto prispevku.

..snazil som sa tu aj viac krat poukazat ze nejde len o peniaze, ide aj o to aki ste ludia,.
7. to myslis vazne ? preco som podla teba debil ? lebo sa snazim inym ludom povedat ze aj mestania maju svoje problemy ? preto som debil ?  alebo si mi to napisal lebo aj deviant ma urazal ? to ze ste kamarati neznamena ze on ma pravdu a nie ten co nie je kamarat, ako spravny kamarat by si ho mal upozornit ak sa myli a nie bezhlavo sa stavat na jeho stranu. to nieje kamaratstvo ale pokrytectvo z tvojej strany.  a mam pocit ze si aj moderator, a nechapem ako si ty dokazes dovolit urazat ludi, keby si na to mal aspon dovod.

cenki

TheOne dost uz :D ja osobne vidlak z dediny cez 100km od KE smerom na ukrajinu, tak byval by som radsej v KE ci okoli, v dakom mensom "bytovom dome" (zopar bytov v jednom dome) alebo bytovke (3 izbovy byt) nez na dedine. Nieje zle raz za cas zajst na dedinu, ale mimo okolia vecsich miest je viac problemov (praca, doprava, tiez stale sa starat o zahrady, polia a pod nieje bohvie co...)

TheOne

Quote from: cenki on  25.07.2010, 01:56:51
TheOne dost uz :D ja osobne vidlak z dediny cez 100km od KE smerom na ukrajinu, tak byval by som radsej v KE ci okoli, v dakom mensom "bytovom dome" (zopar bytov v jednom dome) alebo bytovke (3 izbovy byt) nez na dedine. Nieje zle raz za cas zajst na dedinu, ale mimo okolia vecsich miest je viac problemov (praca, doprava, tiez stale sa starat o zahrady, polia a pod nieje bohvie co...)
slusna diskusia sa zvrtla na urazky proti mne, preco mne hovoris dost uz ?  no ja  osobne ked dostudujem a zamestnam sa, stahujem sa na vidiek. ale nie 100 km , ale 30 je akurat

radix

theone prosim ta nestrapnuj sa uz .. byvam 23rokov v lese a ty vobec nemas ani ponatia co pises

Havran

to platite 100€ mesacne za intrak ???
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

dungeo

ja som len uplne fascinovany a nenormalne zasnem nad tym, na akych s prepacenim HOVADINACH sa dokazu ludia pohadat :) tejk it izy, gajs ;)
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.