• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

slovencyna...

Started by kOsTi, 21.11.2007, 21:26:37

« predchdzajce - alie »

mrkvy

hehe, traja tu-kenici.. :D Este dajaku hviezdu nam treba, za ktorou pojdeme do jasliciek.. Kde je pusta? :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

hovori z teba len ziarlivost :P
:trestac:

JCube

Quote from: mrkvy on  28.11.2007, 03:02:33
hehe, traja tu-kenici.. :D Este dajaku hviezdu nam treba, za ktorou pojdeme do jasliciek.. Kde je pusta? :D :D :D
v koliske :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

altlavista

lolovina toto.... jcube... zalozme si topic
nech si nemyslia ti traja ze su extra :D

mrkvy

Ale my Vam tam spamovat nebudeme.. Alebo budeme, co je horsie? :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

treba spamovat nech im to zamknu :)

mrkvy

heheheeee.. :takybrutalnyalefaktbrutaaalnydiabol: :) To by uz bolo krute velmi... :P
(\__/)
(O.o )

altlavista

no ci pistol... ta ja tam budem mazat... to sa da ked si owner topicu?

kOsTi

nie... mozes len zamknut

altlavista

hm... ta to nedobre :D

ta to nechcem novy topic... staci mi ze mam co pocuvate teraz!

mrkvy

Ale uz Ti robim konkurenciu: Co pozerate teraz! Uz len 1000 postov a mam Ta... :D
(\__/)
(O.o )

JCube

mne vlasstny topic netreba...taky narcis zase som neni... :P

mrkvy

potom nie si in.. to je teraz v mode vlastny topic mat.. Skoro jak EMO... :D :D :D
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  28.11.2007, 02:47:21
Quote from: kOsTi on  28.11.2007, 02:34:21
no ukamenujte ma :(

Neboj, my si Ta nedame.. ;) (teda aspon ja so strickym.. :P

ours rulz... :D

mrkvy

dneska som bol na jednom nemenovanom velmi navstevovanom chate a ma zaujala reklama.. Nie ze by bola nejako vynimocna, ale trosku ma zarazilo, ked vypalila slovencyne po pysku... Fakt sila...  :ohmigod:
(\__/)
(O.o )

JCube

:D :D ako k podaktorym hlodom je skoda sa vyjadrovat... :D

kOsTi

tak sa nevyjadrujme :)

stricky

a ťebe to vaďí???

mrkvy

Vadi mi to, ked zarabaju tazke prachy a daju dajakemu pipikovi urobit reklamu.. :P a este je sranda, ze ktory druhy pipik to schvalil.. :D Som im uz aj pisal do sofosu, som zvedavy, ci sa ozvu.. :D :D
(\__/)
(O.o )

stricky

jasne, asi tak skoro ako tety z ubytovacieho na intraku

kOsTi

Quote from: mrkvy on  05.12.2007, 21:43:12
Vadi mi to, ked zarabaju tazke prachy a daju dajakemu pipikovi urobit reklamu.. :P a este je sranda, ze ktory druhy pipik to schvalil.. :D Som im uz aj pisal do sofosu, som zvedavy, ci sa ozvu.. :D :D

podla mna len taky maly easter egg :D

stricky

ta neviem ci toto bol nejaky joke

mrkvy

Joke nejoke, ale ani sa neunuvali odpisat a to som rovno riaditelovi pisat.. :P Idem kuk na pokec, ci to tam stale visi.. :D

EDIT: hehe, este sa toho nezbavili.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )

nebel

kua sak ste na fei, fuck off slovencina, ked ja v tej skole furt cujem madarcinu?!?WTF???? :ringsmiley:

mrkvy

Preto pocujes madarcinu, lebo madari si nepovedia fuck off madarcina.. ;) Akoze ani ja niekedy neviem, kde sa pise ake i/y, ale ked uz to ide na svet, tak nech to nejako vyzera... A s prepacenim, aky kokot napise "Kúpťe"... ;) sorry za silne slova, peace... :)
(\__/)
(O.o )