• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

slovencyna...

Started by kOsTi, 21.11.2007, 21:26:37

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

no Pusu tazko pochopit... jednak ze je to zena ale aj ze je to "Pusta" ... to je tiez sam o sebe fenomen... tak isto jak mrkvy...
ale ked sa dobre pamatam tak na mna este nebola nejak velmi dlho nasrana... chvala bohu :)
:trestac:

stricky

Quote from: kOsTi on  25.11.2007, 18:58:34
no Pusu tazko pochopit... jednak ze je to zena ale aj ze je to "Pusta" ... to je tiez sam o sebe fenomen... tak isto jak mrkvy...
ale ked sa dobre pamatam tak na mna este nebola nejak velmi dlho nasrana... chvala bohu :)

Heej?? Kosti ta ty takto... ze PUSA, uz viem preco na teba este nebola nas.... ked ju takto pekne volas... a to uz ako dlho takto ty s nou, hmm :D ???

kOsTi

sakra... som sa preriekol... no co uz... som myslel ze to dlhsie vydrzi v tajnosti...   ah:
sorry Pusa :(

stricky

a teraz som zvedavy na jej prispevok  br bq

Pusta

no co na to povedat chlapci  :emot-shakehead: ja som predsa fenomen  :emot-LMAO:

mrkvy

ehm, my sme fenomeny.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

to ze by nuda nebola na svete...

mrkvy

Jasne, so mnou nikdy nie je nuda, len ked sa nudim.. ;) Ale to sa da spravit poriadnou davkou kofeinu (alebo ako teraz teinu ;) (pijem mate.. :) ) )..
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

ja mam JEMCU :-) citron a zazvor

mrkvy

Heh zrobime topic, co pijete teraz? :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

no a to mam z baru odbehovat na forum? :D

stricky

sak sadni s flaskou ku fore a mozeme pit spolu...

kOsTi

a budeme hrat flasu? :D

mrkvy

Heh stricky dal zase slovencine po papuli.. :D Inak som strasne zvedavy, jak by ste hrali flasu za compom.. :D cez webcam? ???
(\__/)
(O.o )

kOsTi

cele sa to odohra... vysledky sa zapisu a pusy sa rozdaju na forumovici ;)

Pusta

kOsTi

Pusta

proti hraniu flase cez forum a to z tohto dvovodu :a) je tu vecsina chlapov thak to by potom ako vyzeralo b) osobne sa s tym nestotoznujem  :emot-LMAO:

kOsTi

existuje nieco na tomto fore proti comu by si este neprotestovala? :)

Pusta

bn mozno sa daco take najde  :h_laugh:

kOsTi

myslim ze proti adrese jedine este nie...

Pusta

este stale si pametas na tu adresu?!?!?!?!?! am

btw. uz len 9 postov a pwn-es JCuba  bp

btw2. uz len 80 postov a stricky pwn-e mna  ak:

mrkvy

hehe mat tak vase problemy.. :D aj tak vas raz pwn-em ja vsetkych.. :P
(\__/)
(O.o )

kOsTi

Quote from: Pusta on  26.11.2007, 04:58:17
este stale si pametas na tu adresu?!?!?!?!?! am

btw. uz len 9 postov a pwn-es JCuba  bp

btw2. uz len 80 postov a stricky pwn-e mna  ak:

lol... klud... adresou som myslel toto: www.tu-ke.com :D

mrkvy

heh, ale aka hned je nastartovana a agresivna... :P ;)
(\__/)
(O.o )