• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

slim klavesnica

Started by Johny Bravo, 02.11.2008, 01:48:58

« predchdzajce - alie »

Johny Bravo

hi
chcem kupit slim klavesnicu, ale naozaj slim nieco take co je aj na notebookoch... ktore je take?

kOsTi

:trestac:

t0Mi

Jednoznacne SlimStar Pro od Logitechu... 2 USB vstupy (hodi sa..), nalavo speed roller, inak myslim ze to bola klavesnica roku 2004 ale neviem uz kto mi to hovoril... Som s nou spokojny uz 2 roky...

Johny Bravo

Quote from: t0Mi on  02.11.2008, 02:13:56
Jednoznacne SlimStar Pro od Logitechu... 2 USB vstupy (hodi sa..), nalavo speed roller, inak myslim ze to bola klavesnica roku 2004 ale neviem uz kto mi to hovoril... Som s nou spokojny uz 2 roky...

je to genius, ale vyzera dobre..
http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=24654
celkom dobra cena

Johny Bravo

Quote from: kOsTi on  02.11.2008, 01:50:50
skus Logitech UltraX
asi toto som skusal v datarte a nie je to az take slim :(

Ing. nemtom

ja mam ten vyssie spominany slimstar, je to ppc, odporucam :)
brix will be shat

Sephiroth

Heh tiez mam tento model je to fajn :)

Johny Bravo

teraz pozeram historiu cien, stalo to este 1500+sk pred mesiacom, wtf :)

Ing. nemtom

hm, ja som za 5kila kupil
brix will be shat

milanko

ja mam nejaku obycajnu klavesnicu za 200 korun asi a secky pismenka idu ... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

neviem ci je az taka slim http://sbk.shop-it.sk/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=319881, milanko ja ta asi tromfnem... :D moja- http://sbk.shop-it.sk/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=295551 akurat ze ked som ju kupoval tak bola tusim za 97 s DPH

kOsTi

tu Genius nejak velmi neodporucam... mal som ju asi pred rokom a po polroku sa mi osuchala velka cast pismen a cela klavesnica ja taka "roztrasena" ... a ked do nej tukas tak pocuje aj sused o tri baraky dalej...

Ing. nemtom

si s nou nemal rylovat zahradu moe
brix will be shat

Johny Bravo

Quote from: kOsTi on  02.11.2008, 17:36:44
tu Genius nejak velmi neodporucam... mal som ju asi pred rokom a po polroku sa mi osuchala velka cast pismen a cela klavesnica ja taka "roztrasena" ... a ked do nej tukas tak pocuje aj sused o tri baraky dalej...
no tak to je dost napi**.. nemtom mas ine skusenosti? :)

Ing. nemtom

jasne ze mam, moe taka ticha je ze ani ja nepocujem jak pisem, neviem co s nou kosti robil, pismenka nemam osuchane, mozno ma kosti na prstoch stetiny :D
brix will be shat

kOsTi

tak neviem no... normalne pouzivanie ... proste Genius kvalita :)

t0Mi

Mam ju 2 roky a ani jedno pismenko nema ani naznak osuchania... Je pravda ze nie je uplne najtichsia, ale tie co su extra tiche su z takeho matneho ako keby hrackarskeho plastu (ako hp 550 notebooky) a to ja nemusim...

Johny Bravo

ok tak asi to kupim utorok, diky za posty

kOsTi

potom nevrav ze som ta nevaroval :P

ywetka

Quote from: Bc. nemtom on  02.11.2008, 20:12:50
jasne ze mam, moe taka ticha je ze ani ja nepocujem jak pisem, neviem co s nou kosti robil, pismenka nemam osuchane, mozno ma kosti na prstoch stetiny :D

tiez nemozem na nu povedat nic zle... vsetko je tak ako ma byt... rozhodne odporucam.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

kOsTi

tak mozno preto ze som nemal SlimStar Pro ale iba SlimStar :D :D

Ing. nemtom

to je mozne, ja mam Pro
brix will be shat

Sephiroth

Sice na nu nemozem povedat nic zle, ale keby som kupoval novu asi by som siel do niecoho lepsieho.

Johny Bravo

Quote from: Sephiroth on  03.11.2008, 13:04:07
Sice na nu nemozem povedat nic zle, ale keby som kupoval novu asi by som siel do niecoho lepsieho.
ako napr.?