• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY JEDNODUCHO & RYCHLO

Started by LEKARNIK, 29.04.2008, 02:42:21

« predchdzajce - alie »

Raleon

-incercia-
Na predaj Ribilbalbin, umoznuje zvysit rychlost neuroreceptorov v mozgovej alfasfere aktivovanim pseudomymolinu, co ma za nasledok, ze ucivo skor naucite (sa?).
Obsahuje Bifittus Essenzis a stopy lieskovych orieskov.

Len z prirodnych latok, nesposobuje vypadavanie vlasov, impotenciu, nespavost, hyperaktivitu...

Ucivo sa naucite o 21,44844254% skor ako navarite obed pre 4 osoby.

teraz AKCIA.. 70% na zlava!

-incercia-

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

DeeL

Quote from: Raleon on  29.04.2008, 06:29:11
-incercia-
Na predaj Ribilbalbin, umoznuje zvysit rychlost neuroreceptorov v mozgovej alfasfere aktivovanim pseudomymolinu, co ma za nasledok, ze ucivo skor naucite (sa?).
Obsahuje Bifittus Essenzis a stopy lieskovych orieskov.

Len z prirodnych latok, nesposobuje vypadavanie vlasov, impotenciu, nespavost, hyperaktivitu...

Ucivo sa naucite o 21,44844254% skor ako navarite obed pre 4 osoby.

teraz AKCIA.. 70% na zlava!

-incercia-

zabudol si dodat:
Upozornenie pre alergikov: Obsahuje lieskove orechy. Vyrobok moze obsahovat stopy po mliecnych vyrobkov, sojovych prvkov, inych orechovych produktov, pelovych zrniecok, sezamovych semienok, rybacich supin, morskych rias, krvy hovadzieho masa, slnecnic, cokolady a kakaa, podnych substraktov, ludskej blbosti, psenice, reznov, olivovych bobov, marhul, lopuchovych listov...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

radix

hmmm, kedze som alergicky voci ludskej blbosti tak nic ;)

kOsTi

Quote from: radix on  29.04.2008, 12:24:37
hmmm, kedze som alergicky voci ludskej blbosti tak nic ;)

ze ty so sebou vydrzis :P
:trestac:

radix

mishelka

Quote from: kOsTi on  29.04.2008, 04:55:13
alebo "AKO PRINUTIT MISHELU ABY 3 KRAT EDITOVALA PRISPEVOK" :D
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Quote from: plexisklo on  29.04.2008, 04:56:37
no zase niekomu to ako placebo pomoct moze,ne ze ne  :)
ja nevravím že nie, ale tie lieky nezvyšujú inteligenciu alebo takzvané IQ, to je do očí bijúca blbosť. Len ťa nakopnú žeby ti učenie išlo lepšie, na chvíľu ti zvýšia koncentráciu aby si sa sústredil na to čo máš.. Mne zatiaľ stačí guarana a gyinko, aj to je na mňa dosť, potom v noci nespím keď si to ráno dám :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

ta aj ja chcem potom taku davku na dnes.... prinesies mi?

mishelka

Quote from: stricky on  29.04.2008, 14:30:19
ta aj ja chcem potom taku davku na dnes.... prinesies mi?
poď si po ňu :D

stricky

daj mi adresu a pridem si k tebe po to.. ;-)

LEKARNIK

Quote from: puq on  29.04.2008, 03:15:37
hej ty lekarnik,farmaceut alebo co si zac, mohol si napisat aspon ceny :P to mas jedno, i tak si uz dealer ci napises cenu alebo ee :P

zalezi od konkretneho lieku , cca 300- 5 tabletiek 500 - 10 tabletiek ...atd..atd..

mishelka

Quote from: stricky on  29.04.2008, 15:05:55

to vážne? nestačí poslať na maila? :D

mishelka

Inak neodporúčala by som podobné veci brať veľmi často, môže to mať za následok, že si potom už nič nebudete vedieť zapamätať bez toho a na nič sa nebudete vedieť sústrediť.
2LEKARNIK: užívaš to aj sám alebo to len predávaš?

kOsTi

tak spravny obchodnik aj tak povie ze vyrobok ma doma a uspesne ho vyuziva :)

mishelka

veď ja tú odpoveď poznám dopredu, ja len tak hádžem do pléna :D

stricky

Quote from: mishela on  29.04.2008, 15:12:08
Quote from: stricky on  29.04.2008, 15:05:55

to vážne? nestačí poslať na maila? :D

staci... Ale asi pojdem po nejaku guaranu do optimy...

kOsTi

jj to je celkom pecka... ako som tu uz spominal... tak ja som maval dost haluze z toho :D

ywetka

Quote from: mishela on  29.04.2008, 13:53:40

ja nevravím že nie, ale tie lieky nezvyšujú inteligenciu alebo takzvané IQ, to je do očí bijúca blbosť. Len ťa nakopnú žeby ti učenie išlo lepšie, na chvíľu ti zvýšia koncentráciu aby si sa sústredil na to čo máš.. Mne zatiaľ stačí guarana a gynko, aj to je na mňa dosť, potom v noci nespím keď si to ráno dám :D
nechcem vrtat, ale nepise sa ginko s makkym I?  ah:
a hej, mas pravdu, take povzbudzovace su na dve veci, za mojho studia som vyskusala takmer vsetky (nie, wlade, adderall nemam  :P) a ze by to bolo nejake svetoborne, nemozem povedat, okrem toho povzbudzujuceho ucinku :) a s tym IQ totalna somarina... ale ze vraj dva mesiace prazdnin znizia IQ az o 20 bodov ;) co je minimalne u mna pravda, lebo zvyknem citavat novy cas potom a dokonca sledovat aj niektore reprizy relacii na markize :D  :emot-LMAO:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

stricky

kOsTi

to ma nejak viac? nejake tabletky...

pUf

Quote from: ywetka on  29.04.2008, 15:59:27
ale ze vraj dva mesiace prazdnin znizia IQ az o 20 bodov ;) co je minimalne u mna pravda, lebo zvyknem citavat novy cas potom a dokonca sledovat aj niektore reprizy relacii na markize :D  :emot-LMAO:

:D ja som ratal, ze teraz sa 5 - 5 a pol mesiaca nic nebudem ucit.. uplne osprostiem :(
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

mishelka

Quote from: ywetka on  29.04.2008, 15:59:27
Quote from: mishela on  29.04.2008, 13:53:40

ja nevravím že nie, ale tie lieky nezvyšujú inteligenciu alebo takzvané IQ, to je do očí bijúca blbosť. Len ťa nakopnú žeby ti učenie išlo lepšie, na chvíľu ti zvýšia koncentráciu aby si sa sústredil na to čo máš.. Mne zatiaľ stačí guarana a gynko, aj to je na mňa dosť, potom v noci nespím keď si to ráno dám :D
nechcem vrtat, ale nepise sa ginko s makkym I?  ah:
a hej, mas pravdu, take povzbudzovace su na dve veci, za mojho studia som vyskusala takmer vsetky (nie, wlade, adderall nemam  :P) a ze by to bolo nejake svetoborne, nemozem povedat, okrem toho povzbudzujuceho ucinku :) a s tym IQ totalna somarina... ale ze vraj dva mesiace prazdnin znizia IQ az o 20 bodov ;) co je minimalne u mna pravda, lebo zvyknem citavat novy cas potom a dokonca sledovat aj niektore reprizy relacii na markize :D  :emot-LMAO:

tyy, faakt, normálne je to s mäkkým :D oki už budem písať ginko :D

Quote from: stricky on  29.04.2008, 16:00:09
aku formu guarany uzivate?
normálne pixla s tabletkami.. mala som už aj čaj ale pravdupovediac nestál za veľa.. :)

nighthunter

Quote from: LEKARNIK on  29.04.2008, 15:19:47
len pretych najmudrejsich: http://www.izurnal.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=2216&Itemid=89
,,Úprimne povedané, prvý rok na vysokej škole by som bez Ritalinu nenapísal ani jednu prácu."

americký vysokoškolák <- that explains a lot

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Raleon

Quote from: nighthunter on  29.04.2008, 16:52:10
Quote from: LEKARNIK on  29.04.2008, 15:19:47
len pretych najmudrejsich: http://www.izurnal.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=2216&Itemid=89
,,Úprimne povedané, prvý rok na vysokej škole by som bez Ritalinu nenapísal ani jednu prácu."

americký vysokoškolák <- that explains a lot

jou jou :)  druha otazka ze odkial vie ze kolko by dokazal bez tabletiek?

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.