• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

server move

Started by Johny Bravo, 18.11.2007, 15:12:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Pusta

Johnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale aj ten cas by si uz mohol konecne upravit ak sa da  bu

Johny Bravo

stricky

budeme vdacny...

mrkvy

Quote from: Johny Bravo on  26.11.2007, 03:15:25
pozrem sa na to

Yop ked uz sa tak opravuje vo velkom.. ;) Som si chcel supnut sem new avatara, ale akosi nevydalo, bo mi bludy vypisuje: The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved. :) thx.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

Quote from: stricky on  26.11.2007, 03:58:04
budeme vdacny...
alternativa A) budeM vdacny
               B) budeme vdacnI

ap 

Johny Bravo

Quote from: mrkvy on  26.11.2007, 04:47:21
Quote from: Johny Bravo on  26.11.2007, 03:15:25
pozrem sa na to

Yop ked uz sa tak opravuje vo velkom.. ;) Som si chcel supnut sem new avatara, ale akosi nevydalo, bo mi bludy vypisuje: The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved. :) thx.. ;)
checknem

Johny Bravo

ok avatar upload funguje ;)

kOsTi

cosi... daj si naspat avatara... toto je cudne takto :)
:trestac:

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

lol...ty si zmenil polohu :D najlepsie by bolo spravit z toho .gif-ko :D

mrkvy

heh, ma nenapadlo... ;) Ak sa mi bude chciet tak aj mozno spravim.. :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

daj mi staru fotku a ti spravim :)

mrkvy

heh, keby som mal.. :P Skusim pohladat... ;) Poslem Ti na mail co mas v profile? :)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

mrkvy

(\__/)
(O.o )

kOsTi

mrkvy

thx.. ;) Si nemal tak verejne, teraz si ma moze kazdy stiahnut do mobilu.. :D :D

EDIT: Co to? Som to kopol na server, a dajak nebiruje.. :(  ak:
(\__/)
(O.o )

Pusta

thak neviem ako tebe ale mne to celkom ide  :emot-LMAO:

celkom sa mi to paci....si to mozem nechat?  :emot-LMAO:

edit: som to radsej zrusila lebo by si ludia mysleli ze moje posty su tvoje  bv

kOsTi

hmm ani mne sa to nejak velmi nechce hybat :(

EDIT: ked to dam cez URL tak to ide... cez upload nie :)

stricky

Quote from: kOsTi on  26.11.2007, 14:53:44
hmm ani mne sa to nejak velmi nechce hybat :(

EDIT: ked to dam cez URL tak to ide... cez upload nie :)

Kosti nahodou pohyblivy mrkvy ako tvoj avatar mi slape na 9 strane dole, ale inac mas vsade svojho avatara... :D LOL ta neviem :D

kOsTi

to bolo asi preto ze ked si pozeral 9 stranu tak som este mal nastaveneho mrkvyho... ale potom som ho zmenil ;)

stricky

tak ale to ti nezmeni avatarov na celom fore vo vsetkych postoch??? Uz nic, nechaj tak, teraz sa mi to zmenilo, pred 3 min tam este bol mrkvyk

kOsTi

lebo som ho tam pred 3min este mal nastaveneho :) chapes? akurat ked si si kukal 9 stranu tak som tam mal mrkvyho a potom som ho hned zmenil a vtedy si ty presiel na 10 stranu a uz si videl noveho...

(a ked si dal "back" aby si sa kukol spat... tak to ti hodi stranku iba z cache... nenacita zo servra)

stricky

dokonca aj refresh, tento server je coooooooooooooooool :D

kOsTi

ale dal si ctrl + F5?

;)