• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

referendum sept.18

Started by Johny Bravo, 14.09.2010, 14:53:43

« predchdzajce - alie »

t0Mi

Johny Bravo

done.. jj ucast napicu..

radix

ak budu vsetci co ho podpisali tak to bude OK

domino3d

vivat academicus

Lumpy

domino3d

dufam ze to nebude fyjasko  :ohmigod:
vivat academicus

Lumpy

podla mna to skonci fiaskom, zatial vsetky referenda boli neplatne a bola nizka ucast, az na referendum o vstupe do EU kde bolo nieco cez 52 percent, ale keby neprisli vtedy na referendum aj ti, co boli proti, tak ani to neprejde.........ved teraz na volbach bola slaba ucast, tak na referendum sa neda cakat viac :)

Robo7691

Ezop bol múdry človek:
Sedí vrana na konári a v zobáku drží syr. Beží okolo líška a pýta sa jej:
- Vrana, pôjdeš na referendum?
- Nie!, odpovie vrana.
- Syr jej vypadol zo zobáka, líška ho uchmatla, odbehla a vrana ďalej sedí a dumá:
...- Hm... Keby som bola odpovedala Áno, zmenilo by sa niečo?

esperian

done, ale ako som videl tak ucast je uboha, na papierz na ktorom som bol napisany ja, nebol volit nikto

JCube

neda mi ale musim sa zasmiat :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

dEVIANT

Ta done. Ale tiež to vidím biedne. Ľudia majú v piči už  :pusta:
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

lecter

padre

done, smutne je to ze ludia nevyuzivaju pravo volit si aj svoju buducnost :(

t0Mi

Prajem vsetkym ktori neboli na referende, aby sa museli odstahovat do Ciny.
A tymto prehlasujem ze som RAD ze je na slovensku taky bordel, neporiadok
a rozkradanie, pretoze 87 77 percent Slovakov si ani ine nezasluzi.

lecter

Quote from: t0Mi on  19.09.2010, 14:25:42
87 percent Slovakov si ani ine nezasluzi.
fail 77  :angel:

radix

ale tak milion ludi je milion :)

t0Mi

no hey som myslel ze to je skoro 4/5 tak som napisal potom uz 80..

radix a ty keby si byval na izbe so 4 kokotmi, sa neodsahujes radsej ? lebo ja hey..

radix

hej, ale tak tu byvame v o mnoho vacsej "izbe" :)

t0Mi

no ale teraz ked uz vieme ze v plnom autobuse je skoro 80 kokotov, tazko sa tomu vyhnut..

radix

slovaci o sebe len nevedia rozhodovat ;) a zas referenda na slovensku su vtedy kedy nemaju a neboli vtedy kedy mali byt

stricky

terat preco nezvazali ???? :-(

esperian

no ja poviem len tolko, ze teraz ludia mali pravo vyjadrit svoj nazor, ale nespravili tak. Tak potom mozu nadavat ze si politici kupuju auta za neviem kolko melonov alebo ze si mozu robit co chcu a nikto im nic nemoze... no len to uz bude neskoro

puq

kazdy kto bude hovorit o tom ze sa vyhodilo 7mil€ a nebol na referende, tak ako keby vyhodil 1,6€ do kosa, lebo tolko vyslo referendum na jedneho volica

tommy-sv

Quote from: puq on  19.09.2010, 19:15:31
kazdy kto bude hovorit o tom ze sa vyhodilo 7mil€ a nebol na referende, tak ako keby vyhodil 1,6€ do kosa, lebo tolko vyslo referendum na jedneho volica

Zaujimave, za cenu koncesionarskych poplatkov by sme teda mohli mat 3 referenda kazdy mesiac :)
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

domino3d

Quote from: radix on  19.09.2010, 16:44:00
slovaci o sebe len nevedia rozhodovat ;) a zas referenda na slovensku su vtedy kedy nemaju a neboli vtedy kedy mali byt
slovaci, hlavne ti stari, su pre sne taki. sak slovensko furt dakdto ovladal a riadilo sa to z budapesti a viedne a prahy a kade tade, potom nam to tak uz ostalo a nedokazeme sa vzchopit, a seci aj tak maju pici

a moji susedia (stari ludia) sa pytaju ze kam ides? na referendum, a take je? a co to je a to dneska? skoro som si odkusil jazyk a snazil sa to vysvetlit ale marne, stara baba nepocuvne mladych ludi....
vivat academicus